Kavla ut varje del till en tunn kaka med kruskavel, eller vanlig kavel och nagga.... |
Värm en stor stekpanna på spisen, hur het får man pröva sig fram på sin egen spis. Jag har en induktionshäll, och hade den på 6, och det höll hela vägen.... |
En minut på var sida.. |
Det går riktigt snabbt att grädda, under tiden jag gräddade kavlade jag en ny. |
19 kommentarer:
OK, jag fattar, det enda är väl värmen i stekpannan, men jag ska banne mig prova, det låter jättegott. Jag brukar baka tunnt hårt knäckebröd, men detta kan ju vara något nytt att få lite beröm för.
Rantafar är duktig som matfotograf, hälsa honom det, kan det bero på bra aptit?
Nu får jag banne mej hämta hem hushållsmaskinen från dot´ra! Ska spara receptet och försöka hinna före jul.
Här fortsätter tapetserandet, och jag smörar värre...är han riktigt duktig kan det belönas med en extra öl till maten sen ikväll...Usch, nu låter jag som en riktigt satkärring, men det tror jag inte att jag är!! När jag stod och beundrade rummet som sakta förvandlas slog det mej att jag måste ju handla lite nytt nu, kan ju inte lägga på gamla sängöverkastet i nya sovrummet!! Lite annat behövs nog också...
Ha en fortsatt bra kväll vännen!!
Kram
Det där ser farligt gott ut! :p
Attans så smarrigt detta låter. Skriver ut pronto!
oj de ser riktigt gott ut, passar nog perfekt till julbordet!
Nu är vi hemma från en weekenden i Söndsvall... =)
Kortklippt e jag också...
å trött!!!
Jobbigt att bo på hotell....
blir nog en tidigt kväll för mig!
Oj vad du har klickat och bloggat i helgen, har ju inte hunnit med att läsa allt...
I morgon ska jag nog prov klicka min nya macro-glugg som tomten kom med i helgen...=)
Så får vi se om det blir några riktigt bra närbilder!!
nä...dax att elda lite...
+17 i lilla stugan!!!
Brrrrr....
mm såg riktigt smarrigt ut :)
hoppas er helg vart bra :)
Och du bakar och står i, som en äkta tomtemor! Och vad gör jag? Tar en drink och försvinner utomlands?! Jävligt fräckt att inte ens fråga om du vill med!
Men du har ju så mycket att stå i, och är så långt borta!
Dessutom var det ju bråttom iväg från Stockholm, här smäller dom ju bomber, och det var inga nyårsbomber!
Men nu är jag hemma igen, med en kamera full med bilder....
Glömde säga: Du är ju produktiv som värsta paparzzin med dina bilder, och vilka bilder sen, dom tar ju nästa andan ur mig!
Vilka himlar! Och den lille pippin, såååååå söt!
Det såg ju jätte gott ut :) min make älskar sånt bröd så man skulle kanske försöka att baka det :)
tack..för det receptet..kopierade och tänker baka..sen...tänker lite ljummet med äkta smör på..mums..Godkväll i stugan..kram
Ramlar in hos dig när det är bak på gång. Fortfarande inte fått till Nisselimporna förutom att allt står på bänken och väntar, nja, kanske inte allt men, men...
Ett recept till att lägga till samlingen..;)
Kramizar Anne
Vilken tur att jag just köpt mig en kruskavel på Erikshjälpen - imorgon ska jag baka!
Detta ska jag prova någon gång, Hinner nog inte till jul men det finns ju en tid därefter oxå. Föresten har jag inte en sådan därfin kavel. Det ser verkligen gott ut.
Oj oj det där ser mumsigt ut. Det måste jag hinna med att prova innan jul.
Ja absolut, ta med till julbordet, blir en sak till att bocka bort från att göralistan. :-)
Är hemmavid idag så nu stundar lite städ av övervåning.
Kram, kram,
//M
oj denne skal jeg prøve, ser virkelig godt ut!! Har notert meg den! :) Takker! :)
Nydelige bilder både over og under her!
Ønsker deg en god Luciadag! :)
Mmmmm, det där verkar ju hur gott som helst. Måste nog prova baka det. Ser inte alldeles för komplicerat ut=)
Ser väldigt gott ut, så det måste jag testa någon dag.
Mmmm, det ser så gott ut, får mig att tänka på när jag var liten och mamma bakade tunnbröd och vi fick äta dom direkt från panna, med bara smör på som smälte sådär härligt.
Jag måste nog testa så att Clara får uppleva samma sak.
Trevlig kväll!
Skicka en kommentar