Nu sitter vi här Rantafar och jag med tre urdrunkna flaskor, vi är lite omtumlade, men mest glada att middagen gick så bra. Kan tilläggas att en av dom var chefskock på finlandsfärjan i Stockholm, men hon är en granne och kock, jättetrevlig och välkommen igen, och hon gillade det hon åt.....
Nu ska jag borra ned huvudet i kudden, dra täcket omkring kroppen och bara njuta av att livet är så otroligt underbart...om man öppnar armarna.... och låter livet omsluta en med nya vänner och nya dagar....
Tjingelingen alla goa underbara vänner på bloggen.....
"livet är bara det man kan landa i, och det man kan ta emot...."
PS.. det röda jag fotade i mitt förra inlägg var en snutt som blev kvar av en snackpaprika,
det stod på diskbänken å tittade på mig när jag klev upp på söndagmorron...DS |
6 kommentarer:
..och du är inte kock sa du?! Vilken brakmiddag!!! Skulle gärna varit där :). Blir nyfiken på vinerna oxå!
Sov så gott!
Som vanligt är jag väldigt impad över dina kok- och fotograferingskunskaper. Men att man måste klippa sig bara för att man får middagsgäster var nå't nytt för mig.
Att kocken från Finlandsfärjan var frälst när hon åt din trerätters förstår jag. Det är nämligen ingen merit direkt att vara kock på en färja kan jag säga;-)
Ljuvligt inlägg, både vad gäller bilder som energin du sprider runt dig och till sist myspys och pusta-ut-andan... ;-)
Visst är livet underbart om tillåter sig att titta på det. Allra helst så här års!
Gott och om hon inte gillat ... spelar väl ingen roll om man varit chefskock på en Finlandsfärja - säger inget om kockkompetensen. =)
Såg verkligen gott och läckert ut, vet nog att det inte bara ser ut så.
Vi ska också dricka Nottage Hill riesling 2011 ikväll, samt det som är kvar av en chardonnay. Det här gifter nog sig inte men det är det enda vi har hemma. Sambo håller på med att röka sik och då kände jag bara för att bjuda på lite vin till maten då det blir sista natten grabbarna (och även vi) är här för tillfället. De är så duktiga men allt tar sin tid, men vi har fortfrande inte köpt någon kamin. Det får vi ta när vi kommer hem från Linköping senare i sommar.
Ha det gott.
Hahaha, läser nu vad Beate skrivit och ser att hon har samma åsikt som jag. Men tror ju fortfarande att du kunna bjuda vilken kock som helst, även den mest välmeriterade och de hade varit nöjda.
En annan sak, utan Rantafar hade du ju inte kunnat bjuda på rödingen så han måste också ha stor eloge för alla dina goda fiskmiddagar.
åh vad gott :) även en superkock som du kan bjuda vilken annan kock som helst på middag
fina bilder
Sv: härnere hos oss finns det inga hjortron, är lite avundsjuk på dig :) och blåbär blir det heller inte här hos oss, vintern förstörde det mesta, så i år växer bara de gröna bladen upp igen
kramar
Skicka en kommentar