Innan vi åkte till Borgafjäll så skrev jag att, vi förväntade oss god mat som barnen skulle servera oss. Och det blev matporr på högsta nivå. Lammracks kryddad och klar för grillen. |
Kokta "bettor" som väntar på ugnen. |
Sen skulle lammet borstas i olja (undrar om det var annat än olja) med en rosmarikvist. Säkert nå Ernst fjollpåhitt !! |
Här har lammet hamnat på grillen, |
och doften sprider sig i Borgafjäll. |
Den här förrätten var nog den godaste jag har ätit någonsin tror jag, |
för det var sååå gott, allt gifte ihop sig till en smaksensation som var enormt god. Jag slickade tallriken. Och kan ännu idag känna smaken av det goda. |
Det där med en sallad på betor var riktigt, riktigt gott, inte så där tungt som potatis. Måste jag nog pröva någongång jag med. |
Och så goda lammracks till. Tack Malin och Ante för underbar middag som ni fixade. Petter vinet vi drack till var också riktigt fint, det var visst det som smakade lite fotboja ?? |
Dax för mera lek för bröderna Stormfjäll som hade hittat lite vatten. Underbara ungar. |
Och slänger man runt lite vatten i fjällen så kanske det blir vår där också nångång, tänkte John. |
Tror nog allt att stora C var sugen att leka i vattnet han med, om det inte varit för det där att han fyller nio i höst.... Rackarns roligt dom små kusinerna hade i vatten pölarna, |
15 kommentarer:
Åh, vad hungrig jag blir!!! Helt underbar mat! Precis som jag vill ha det! Att dessutom bli bjuden gör ju inte saken sämre ;-)
Underbara bilder på barnbarn, fjäll och snö! Det är nästan att jag längtar efter fjällsemester mitt i vårsolen och grönskan....
Nej, nu måste jag laga till något att äta....
Ha det så gott!
Lena
Matporr....hahaha....det var det roligaste jag läst i dag.
Hörru.......blir faktiskt jäkligt hungrig här inne hos dig. Känner matdofter så jag blir alldeles berusad.
Gottigottgott.
Ha en underbar kväll.
Kramelikram.
Vilken mat! Den där förrätten - vad bestod den av? Är det Mozarella och valnötter eller marulk med...?
Å lammrack gör vi ofta - såååå himla gott1
Alltså för mig får du gärna visa fler bilder från Borgafjäll. Jag menar idag var ju de flesta bilder befriade från snö;-)
Åh vad gott det ser ut! Vi älskar själva lammracks och lagar det då och då. Du är så duktig på att fota mat också! Vad är det för tankar som går kring husbilen då... undrar?
Borde nog ha skickat sönerna på matkurs med dig för inte är väl dina barn självlärd eller? Ni verkar ju vara hejare på matlagning hela bunten. Det bara vattnas i mun när man ser på bilderna.
Vilka fina bilder du tagit,
både porren och inte barnbarnen att förglömma.
Det var riktig fest
Åhh vilka bilder du bjuder på! Tjoho så härligt! Maten ser ljuvlig ut och du är så duktig på att fånga "ögonblick"...
Kram till dig,
Titti
Men jösses... Rena rama matporrbloggen!!!
Tur att jag har en tapasmara på gång här. Den svalkar lite... ;-)
Oj så gott! Känner nästan doften ner hit....älskar rosmarin å lamm!
Förrätten ser gudomlig ut, har ätit något liknande, är det möjligen getost, honung och så ser det ut som valnötter på de däringa underbara betorna?
Svar: "Inför ESC del 1" så hade jag också ganska lika smak som panelen ( och hon Amparo hade köpt lika klänning som jag gjorde häromdan på HM!!!)Australiens låt var ju bäst!!!
Åååå så mysigt ni ser ut att haft det.
Men som sagt..nu har vi vår här hemma så nu njuter vi av den ;)
Kram!
WOW vilka matbilder. Man blir ju döhungrig trots att frukosten just åkt ner. Och vilka ljuvliga ungar. Precis så ska barn få vara.
Kram Eva
Men fy för söööören vad gott det ser ut! Man blir ju alldeles till sig i trasorna. Fast sen hände något, jag blev ganska avkyld när jag såg snön, men varm igen av kidsen! Så söta.
Inspirerande porr får man säga. Här blir det vinkokt mussel-porr till kvällen.
Trevlig kväll!
Matporr, ja det ska vara du som lyckas få till nåt sånt.Man sitter ju här och dreglar,hehe...tur det är dags att slänga sig i bingen, annars hade jag nog varit tvungen att mumsa i mig nånting...
Kram o natti,natti**
Verkligen en njutlig porr, du är är en hejara på bild&text! Ett sant nöje dimpa in en sväng!
Skicka en kommentar