torsdag 12 mars 2015

Snart en katt utan puls.....

Kattfan !!!
Säger som på reklamen, snart har grannen en katt utan puls !!!

Tjingelingen från en uppretad Rantamor som inte får bestämma själv,
att jag inte vill ha en katt.

13 kommentarer:

Yvonne Blom sa...

Ibland kan de vara till besvär, men tänk bara vad med gnagare vi skulle ha om vi inte hade katter runt husen. Se det positiva!
Kram

Hajan sa...

Morn,morn eller det kanske heter
natt,natt. kan inte sova utan hamnade här vid datan. För det första är det ju riktig konst, som du fått fram på något vis.
J>ättesnyggt tycker jag. Där jag bor får inga katter springa lösa på gården. Har man katt får man ha den inne i sin lägenhet. Det var för mycket kattkiss i barnens sandlådor så det blev förbjudet.
Men om man bor i ett litet hus i skogskanten, kan det väl gå an.
ha,ha tur att inte polisen kom
när ni var där. Kanske någon varit ovarsam vid grillningen.
Ha en bra dag nu, skall väl snart gå upp, ja visst jag är ju uppe
03,10, jag lägger mig ett tag till-
kram från >Hajan

Pettas sa...

Attans attans :)
Uppriktigt sagt så är det inte någon större fara på taket för fåglarna med den där katten. Där fångar den ingenting så låt du katten hållas på kvisten så vet fåglarna var de har den. Ovan jagare tycks det som.
Men lite kul måste ju katten också få ha och så tar den fast mössen runt omkring dig, de som du inte ser men som finns.
Ha en bra dag i vårsolens glans!

Camilla (Rantis) sa...

Ops.... Har inte Ranta-Far några John Denver LP skivor kvar att kasta ut genom fönstret, de om nått borde väl hålla kattfaaan borta...
Haha!!!!

cissi sa...

Katter kan vara ett otyg, är inte så förtjust i deras bajs som dyker upp på de mest oväntade ställen.
Kan också tala om att dina fina bilder gjort att jag och mina föräldrar planerar en resa till era trakter i sommar, har vi tur får vi till en eller två övernattningar i Lotshuset.

BP sa...

Hahaha! Säg till om du behöver hjälp;-)

Gunnel sa...

Jag hade en sån nyfiken katt här i fjor, men nu syns den inte till mer. De ser lite klumpiga ut i trädet även om de ska vara bra klättrare. Fåglarna är snabba så jag tror faktiskt inte den har nån större tur. Jag avskyr att behöva gå och plocka upp kattskit på gräsmattan. Tycker det räcker att jag plockar upp efter Santos när vi är ute. Ha en mysig helg.

Ama de casa sa...

Hoppsan! En ofrivillighetskatt kanske inte är så trevligt - även om jag älskar katter... :-)

Ama de casa sa...

sv: Vinet fanns redan där, annars hade jag nog gråtit på första bilden... ;-)

Hoppas du lyckades med ditt mattrolleri :-)

Nette Cecilia sa...

Hihi du kan nog du ,men kul att få sig ett gott skratt så där fredagen den trettonde men det kan ju bli ,skrattar bäst som skrattar sist en sådan här dag också ,trevlig helg ,nette

Gröna Anemone sa...

Det här fotot påminner varför vi inte har katt (enligt sambon).
Ha ett trevligt veckoslut!

Herr Nilssons Fru sa...

Ja de där är trist att man får katt fast man ingen vill ha om man bor granne med kattägare. Konstigt är de att de inte behöver ta ansvar för dem, de är väl kanske därför katten har lägre värde i mångas ögon. Skillnad hade varit om en hund hade gästat dina träd, o lite cirkusartist också för de klättrar ju inte så bra, varjefall inte mina :) Alla djur man få fast man inte vill är ju trist, likså folk som hänger i trädgården, men de skulle väl polisen hämta :)
Kramiz o go helg

Anonym sa...

Om man har lite tålamod så kan man "lära" en katt att hålla sig borta från ens tomt: Använd en sån där duschflaska och sikta på katten med en rak stråle (kan innebära att man måste spana på katten ett tag innan man lyckas). Efter tre/fyra gånger brukar de fatta! Eller spraya lite citronsaft runt platser där du inte vill ha den. Har testat båda metoderna med gott resultat!
Märta