måndag 10 december 2018

En liten Advents hälsning från Rantamor och Rantafar.

Så längesen jag var här inne på min blogg och hörde av mig,
ibland brukar jag kika in och kolla vad ni andra bloggare på min lista skriver.
Här har sommaren runnit iväg med en massa roliga resor med Bobilen,
vi var på Åland träffade härliga Pettas, vi var i Finland och hälsade på våra gamla mammor,
vi åkte till Öland och träffade en till bloggvän, Eva Kvarnkullen.
Vi bilade på vackra västkusten och njöt av allt det vackra det bjöd på.
Vi åkte till Norge och fiskade lite till vinterns goda fiskgrytor,
och sen njöt vi bara av allt det vackra som Norge bjuder på.
Sen kom hösten och vi luffade mest i skogen och letade svamp, härliga höstskogen.
Nu står Bobilen på vintervila, och vi längtar redan till våren.
Men först måste ju alla mina tomtar fira jul,
John och Vincent var här första advent och råddade till jul för farmor å farfar.
De hämtade en liten gran tillsammans med farfar och bakade pepparkakor med farmor.
Så roligt med dessa älskade barnbarn.

 Annars mår vi under omständigheter bra både Rantafar och Rantamor
och nu hoppas jag att ni alla,
om nu någon kikar in här ännu eftersom jag varit så lat,
får en helt underbar advent.
Här uppe regnar det så julstämningen lyser med sin frånvaro på utsidan,
men här inomhus har julen tagit fart.

Adventskramar från Rantamor och Rantafar.

16 kommentarer:

Hajan sa...

Så roligt att Ni hör av er. Jag trodde att någon dött,att Ni krockat med Bo bilen. Det är inga roliga saler här helle.
Jag orkar inte lika mycket som förr, Sonen kommer hem och hjälper mig, så gott ha kan Dottermin bor ju in Spanjien, och stormtrivs, De har fått det så rart hos si, Cajsas man har tagit sin pension, Cajsa
Arbetar åt bett reseflretag, så honn tjänar lite i alla fall. Men nu är De såamska medborgare. Den 22 dec kommer de hem, då bor de hos Pera,
De tycker det är så bta. För mig har ett par gamla vännerbtyvärr försvunnut, det är snart bara jag kvar. Om Du visste så glad jag bliver , >Du kan ju inte bara sluta kommversera hur som helst.
Vi 'ölskar ju er. Stpr julkram från Hajan i Östergötland. pUSS OCH KRAM TILL eR BÅDA FRÅN Peking-

Siwan sa...

Så trevligt att höra att ni mår bra där uppe i norr. Saknar dina härliga inlägg men förstår dig också. Jag är inte heller så aktiv här på bloggen men kikar in då och då för att se om det är några nyheter.
Önskar Er en riktigt God Jul.
Siwan

Vform sa...

... som jag har väntat! Skönt att höra att ni har det bra! Regn och rusk finns både här och där men inget att bry sig om .. vi kan heller inget göra! :)
Önskar er också en skön adventstid och stundande jul!
Kram från mig andra sidan "potten"

JoY sa...

Roligt med ett litet inlägg från er. Fint att ni låter alla Tomtarna komma fram ur vråna så här i december månaden.
Bloggen har varit lite si så hos också efter våran fantastiska Norge resa, som vi gärna skulle göra om. Det är ju så vakcert där uppe, förstår att ni reser dit.
Kram till er båda från oss två.

FREEDOMtravel sa...

Men så trevligt med en hälsning! Och svampen ser supergod ut :)

Maria sa...

Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

Pettas sa...

Så roligt att få några kramar och ord från Er båda Rantafar och Rantamor!
Jag har funderat och undrat hur ni har det.
Tack själv för att ni gjorde er omaket att komma hit till oss mitt i röran, det var så fint att få träffa er båda.

Vi önskar er detsamma av hela hjärtat (två hela hjärtan).

Julkramar till er båda från oss båda i vår stenlåda! <3

Dessan sa...

Wow vilken tomtesamling ni har :) Tackar för hälsningen och önskar er detsamma.

BP sa...

Såg ditt inlägg först idag. Med andra ord lagom "tidigt" att önska dig och Rantafar ett lika fint 2019 som det gångna året har varit!

Gunnel sa...

Det är så länge senjag var inne på din blogg, men idag gick jag genom alla gamla bloggkompisar och såg att du skrivit ett inlägg. Så kul och höra att ni mår bra. Kram

Laura Antonio sa...

Hej vänner, jag heter Laura Antonio från Stockholm - Sverige. Jag läser bra kommentarer om ditt bra jobb. Jag är väldigt glad för er alla eftersom jag har hittat samma lycka i mitt liv bara igår morse. För några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt kontor, läste jag en kommentar publicerad av en dam från Madrid sa hon att en man från Africana nation som heter Dr.Oduduwa kunde ta tillbaka sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrott. Jag var motiverad och försök att kontakta samma Dr.Oduduwa för brådskande lösning för att återställa tillbaka mitt brutna äktenskap i ca 2 år jag har separerats. Omedelbart skickar jag ett e-postmeddelande till Dr.Oduduwa, jag får omedelbart svar från oduduwa email
han berättade för mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt fall är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall under åren. Jag gav det ett försök, för jag har inget att förlora från att försöka. Han efterfrågar både kärlekspartners bildbild och jag köpte ljus och andra stavningsmaterial som krävs för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdagmorgon efter att Oduduwa lanserade kärleksspelldelen aktiverad, fick jag ett telefonsamtal från min exmanns man, han pratade så snällt med mig och ber om ursäkt för att jag bryter med mig att det var djävulens handarbete och han var känner mig väldigt ledsen, jag förlåter honom och tackar honom för att han kommer tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. jag kunde aldrig föreställa mig att det kommer att fungera så fort fram till igår morgon kom min man man hem hem för att träffa mig och våra två underbara barn, idag äter vi gärna middag tillsammans och delar trevliga stunder. Jag är så tacksam och tacksam för Dr.Oduduwa, stor kärleksspell, som återställde tillbaka min lycka i livet. Jag rekommenderar gärna honom för alla som går igenom liknande kärleksrelaterade problem eller äktenskapskris.
Oduduwa Love Spell-delen arbetar snabbare än väntat inom två sekunder, det tar tag och det finns inga biverkningar. här oduduwa personlig kontakt: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Love Spell böner fungerar "mer bättre och snabbare omedelbart resultat för desperata och bestämda individer som försöker återställa sin kärleksförhållande kan snabbt kontakta Dr.oduduwa har brådskande hjälp att lösa följande livsproblem, ...
* Magic spell-del till WIN GAMES (lotto vinnande spel)
* Stava för att säga upp skilsmässa domstolsförfaranden
* Stava charm att skilja din kärlekspartner
* Kärlek stava charm att locka ny kärlek
* Love Spells Win-Back Ex älskare
- Traditionella rötter och örter läker blodcancersjukdomar, botemedel mot högt blodtryck och andra kroppssmärtor.
WhatsApp mobil .: +79268011965

Sjoberg Anna sa...

Jag läser en kommentar online blogg från en Los Angeles-baserad Journalist Reveals Hur hon hittar en sann kärlek (pojkvän) (Herr Rätt), jag skickar ett mejlmeddelande för att kontakta samma Oduduwa eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig , jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också. Jag hade turen att jag kom över oduduwa email {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} kontakta på ett blogginlägg. Idag berättar jag med glädje och lycka till världen ... det här är ett av mitt livs mest glada ögonblick. Oduduwa Great-Love-Spell, Lunchade en stava på min vägnar för att återställa min ex-make med hans stavning av magi och kärlek-encharntment stavning. Jag är gift över 6 år, äktenskapslivet är ibland litet och bittert, men nyligen var mitt äktenskap så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter ett sätt att skilja sig, vi bröt upp innan 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket att tigga med goda gåvor av kärlek och vi håller båda loven att leva tillsammans för alltid. Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig dåligt längre ... jag ville bara ha honom tillbaka till att älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone det är vad det känns).
Jag är greateful och tacksam mot den här stora mannen. Jag var först med rädsla för tvivel, men jag ger det ett försök och det fungerar för mitt gott. Jag är säker på att detta kommer att fungera för dig också, 100% säker.
kontakta honom genom sin personliga e-postkommunikation.
Dr.Oduduwa har befogenheter att lösa följande förhållande kärleksproblem;
* Love Spells Win-Back Ex älskare
* Framgång och främjande magisk stavning
* Lycklig charm - BUSINESS STAR
* avdelningar - SKYDD HÖG
* förbannelse upplösning
* andlig rensning
* Fruktbarhet magi - FRUKTER OF KVINNOR
* Dekretiserande magi, SPEL LOTTERI & VINSPEL SPEL
Internetåtkomst hjälper verkligen mycket till att ge snabb och brådskande informationslösning till livsproblem, jag är väldigt glad att hitta lösningar på min relationskris.

Annelie sa...

Bloggar du inte längre här alls Rantamor? Nån har hittat till min blogg härigeom. Kul, men har du startat nåt annat som jag missat?

Laura Antonio sa...

Jag läste på Facebook-kommentaren online av en journalist baserad på Förenta staterna avslöjade hur hon hittar ex-kärlekspar pojkvän tillbaka 2 månader efter uppbrott. Jag skickar e-postmeddelande för att kontakta samma Dr.Oduduwa, jag har tro på att saker kommer att fungera till mitt bästa, jag vet att vittnesmål är bevis i verkligheten. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här på detta bloggkommentaravsnitt, för att hjälpa alla som önskar locka till sig kärlek och förtroende till äktenskapshemmet, eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också att återupprätta ex-kärlekspartner snarast tillbaka inom 3 dagar .
Jag hade turen att skriva ner Dr.Oduduwa e-postkontakt jag träffar online. Jag skickar snabbt e-postmeddelande för att kommunicera med Dr.Oduduwa inom två dagar Dr.Oduduwa hjälpa mig att utföra magiska kärleksförtryck för att föra tillbaka min kärleksman hem, bara 2 dagar det fungerar och min man ringde mig på telefon för att be om ursäkt, Dr.Oduduwa hålla till hans lovade att hjälpa mig och han samlade bara få information mina namn och foto Bild av båda älskare med ljusstickor och andra material som krävs för att göra kärlek till en framgångsrik aktivering. Han anslöt sig tillsammans med magiska kärleksdelar inkantationsbön. I dag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Dr.Oduduwa den storslagna kärleks-stavningen, Lunch förtrollning Kärleksdel på min vägnar för att återlämna min ex-make med sin trollformelande kärleksförtrollningsbön. Jag rekommenderar starkt Oduduwa till alla som vill återställa verklig kärlek och förtroende för äktenskap och trasiga kärleksförhållanden kan förena.
{dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}

Anonym sa...

Gott nytt år hälsning mina vänner ...
Idag delar jag mitt verkliga liv genombrott vittnesbörd om hur jag fick min ex tillbaka till älska mig ...
Jag vill att ni alla ska gå med mig för att tacka en fantastisk man. Gudar använder honom för att återställa mitt äktenskap hem från skilsmässa, för några veckor sedan kom min man som släpper mig för en annan kvinna tillbaka för att be om ursäkt för mig för försoning tillbaka till äktenskapet.
Till att börja med trodde jag aldrig att Dr.Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com) kan hjälpa mig att vinna tillbaka min ex-kärlek tillbaka från en annan kvinna, jag provade, jag följde uppriktigt följde Dr.ODUDUWA kärlek stavinstruktioner och det överraskar mig att efter tre dagar av att ha kastat kärleksförtrycksförbättringen, den andra dagen efter
min man ringde mig på telefon, vi talar snyggt, han ber om ursäkt ber mig förlåtelse, han tycker så ledsen över allt han har gjort fel mot mig, min man älskar mig fortfarande lika mycket som jag älskar honom mer. just nu är vi helt tillbaka tillsammans i kärlek, jag är väldigt nöjd med mitt nya liv som familj ... allt mitt tack till dr.Oduduwa.
Jag lovar Oduduwa att dela detta bra arbete med världen, verkligen Love-Spell-arbetet till mitt bästa. Jag rekommenderar starkt vänligen kontakta honom för lösning på varje kärleksförhållandekris idag ...
- Kärlek stava inkantationsbön för att få tillbaka ex kärlekspartner,
- Stava bön för att stoppa skilsmässa
- Stava bön för att vinna tillbaka Förtroende till förhållande
- Stava böner för att stoppa mardrömmar eller dåliga drömmar på natten.
- Kärleksförtryck för att locka nya kärlekskvinnor / män
- Om du vill få ditt eget barn.
- Stave Talisman ring för makter, rikedom och berömmelse.
- Örtvård och läkning mot alla blodsjukdomar.
 Jag bekräftar detta själv, det magiska kärlekstämningen fungerar. Det fungerar för mig och det kommer säkert att fungera till ditt bästa.
(dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

dercy lyne sa...

Jag heter Darci Lyne. Detta är en mycket lycklig dag i mitt liv tack vare den hjälp som Dr. .nosakhare har gett mig för att hjälpa mig att återfå min ex-man med sin trollkärlek och magi. KONTAKT
  -Mail- blackmagicsolutions95@gmail.com
  Whats-app: +2349083639501
vill du ha din ex tillbaka?
vill du ha en kärleksförtroll för en ny älskare?
Barnlös problemlösning?
lösning på sjukdom och sjukdomar i kroppen