måndag 10 december 2018

En liten Advents hälsning från Rantamor och Rantafar.

Så längesen jag var här inne på min blogg och hörde av mig,
ibland brukar jag kika in och kolla vad ni andra bloggare på min lista skriver.
Här har sommaren runnit iväg med en massa roliga resor med Bobilen,
vi var på Åland träffade härliga Pettas, vi var i Finland och hälsade på våra gamla mammor,
vi åkte till Öland och träffade en till bloggvän, Eva Kvarnkullen.
Vi bilade på vackra västkusten och njöt av allt det vackra det bjöd på.
Vi åkte till Norge och fiskade lite till vinterns goda fiskgrytor,
och sen njöt vi bara av allt det vackra som Norge bjuder på.
Sen kom hösten och vi luffade mest i skogen och letade svamp, härliga höstskogen.
Nu står Bobilen på vintervila, och vi längtar redan till våren.
Men först måste ju alla mina tomtar fira jul,
John och Vincent var här första advent och råddade till jul för farmor å farfar.
De hämtade en liten gran tillsammans med farfar och bakade pepparkakor med farmor.
Så roligt med dessa älskade barnbarn.

 Annars mår vi under omständigheter bra både Rantafar och Rantamor
och nu hoppas jag att ni alla,
om nu någon kikar in här ännu eftersom jag varit så lat,
får en helt underbar advent.
Här uppe regnar det så julstämningen lyser med sin frånvaro på utsidan,
men här inomhus har julen tagit fart.

Adventskramar från Rantamor och Rantafar.

13 kommentarer:

Hajan sa...

Så roligt att Ni hör av er. Jag trodde att någon dött,att Ni krockat med Bo bilen. Det är inga roliga saler här helle.
Jag orkar inte lika mycket som förr, Sonen kommer hem och hjälper mig, så gott ha kan Dottermin bor ju in Spanjien, och stormtrivs, De har fått det så rart hos si, Cajsas man har tagit sin pension, Cajsa
Arbetar åt bett reseflretag, så honn tjänar lite i alla fall. Men nu är De såamska medborgare. Den 22 dec kommer de hem, då bor de hos Pera,
De tycker det är så bta. För mig har ett par gamla vännerbtyvärr försvunnut, det är snart bara jag kvar. Om Du visste så glad jag bliver , >Du kan ju inte bara sluta kommversera hur som helst.
Vi 'ölskar ju er. Stpr julkram från Hajan i Östergötland. pUSS OCH KRAM TILL eR BÅDA FRÅN Peking-

Siwan sa...

Så trevligt att höra att ni mår bra där uppe i norr. Saknar dina härliga inlägg men förstår dig också. Jag är inte heller så aktiv här på bloggen men kikar in då och då för att se om det är några nyheter.
Önskar Er en riktigt God Jul.
Siwan

Vform sa...

... som jag har väntat! Skönt att höra att ni har det bra! Regn och rusk finns både här och där men inget att bry sig om .. vi kan heller inget göra! :)
Önskar er också en skön adventstid och stundande jul!
Kram från mig andra sidan "potten"

JoY sa...

Roligt med ett litet inlägg från er. Fint att ni låter alla Tomtarna komma fram ur vråna så här i december månaden.
Bloggen har varit lite si så hos också efter våran fantastiska Norge resa, som vi gärna skulle göra om. Det är ju så vakcert där uppe, förstår att ni reser dit.
Kram till er båda från oss två.

FREEDOMtravel sa...

Men så trevligt med en hälsning! Och svampen ser supergod ut :)

Maria sa...

Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

Pettas sa...

Så roligt att få några kramar och ord från Er båda Rantafar och Rantamor!
Jag har funderat och undrat hur ni har det.
Tack själv för att ni gjorde er omaket att komma hit till oss mitt i röran, det var så fint att få träffa er båda.

Vi önskar er detsamma av hela hjärtat (två hela hjärtan).

Julkramar till er båda från oss båda i vår stenlåda! <3

Dessan sa...

Wow vilken tomtesamling ni har :) Tackar för hälsningen och önskar er detsamma.

BP sa...

Såg ditt inlägg först idag. Med andra ord lagom "tidigt" att önska dig och Rantafar ett lika fint 2019 som det gångna året har varit!

Gunnel sa...

Det är så länge senjag var inne på din blogg, men idag gick jag genom alla gamla bloggkompisar och såg att du skrivit ett inlägg. Så kul och höra att ni mår bra. Kram

Laura sa...

Hej vänner, jag heter Laura Antonio från Stockholm - Sverige. Jag läser bra kommentarer om ditt bra jobb. Jag är väldigt glad för er alla eftersom jag har hittat samma lycka i mitt liv bara igår morse. För några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt kontor, läste jag en kommentar publicerad av en dam från Madrid sa hon att en man från Africana nation som heter Dr.Oduduwa kunde ta tillbaka sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrott. Jag var motiverad och försök att kontakta samma Dr.Oduduwa för brådskande lösning för att återställa tillbaka mitt brutna äktenskap i ca 2 år jag har separerats. Omedelbart skickar jag ett e-postmeddelande till Dr.Oduduwa, jag får omedelbart svar från oduduwa email
han berättade för mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt fall är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall under åren. Jag gav det ett försök, för jag har inget att förlora från att försöka. Han efterfrågar både kärlekspartners bildbild och jag köpte ljus och andra stavningsmaterial som krävs för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdagmorgon efter att Oduduwa lanserade kärleksspelldelen aktiverad, fick jag ett telefonsamtal från min exmanns man, han pratade så snällt med mig och ber om ursäkt för att jag bryter med mig att det var djävulens handarbete och han var känner mig väldigt ledsen, jag förlåter honom och tackar honom för att han kommer tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. jag kunde aldrig föreställa mig att det kommer att fungera så fort fram till igår morgon kom min man man hem hem för att träffa mig och våra två underbara barn, idag äter vi gärna middag tillsammans och delar trevliga stunder. Jag är så tacksam och tacksam för Dr.Oduduwa, stor kärleksspell, som återställde tillbaka min lycka i livet. Jag rekommenderar gärna honom för alla som går igenom liknande kärleksrelaterade problem eller äktenskapskris.
Oduduwa Love Spell-delen arbetar snabbare än väntat inom två sekunder, det tar tag och det finns inga biverkningar. här oduduwa personlig kontakt: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Love Spell böner fungerar "mer bättre och snabbare omedelbart resultat för desperata och bestämda individer som försöker återställa sin kärleksförhållande kan snabbt kontakta Dr.oduduwa har brådskande hjälp att lösa följande livsproblem, ...
* Magic spell-del till WIN GAMES (lotto vinnande spel)
* Stava för att säga upp skilsmässa domstolsförfaranden
* Stava charm att skilja din kärlekspartner
* Kärlek stava charm att locka ny kärlek
* Love Spells Win-Back Ex älskare
- Traditionella rötter och örter läker blodcancersjukdomar, botemedel mot högt blodtryck och andra kroppssmärtor.
WhatsApp mobil .: +79268011965

Maria Andrea sa...

Jag läser en kommentar online blogg från en Los Angeles-baserad Journalist Reveals Hur hon hittar en sann kärlek (pojkvän) (Herr Rätt), jag skickar ett mejlmeddelande för att kontakta samma Oduduwa eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig , jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också. Jag hade turen att jag kom över oduduwa email {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} kontakta på ett blogginlägg. Idag berättar jag med glädje och lycka till världen ... det här är ett av mitt livs mest glada ögonblick. Oduduwa Great-Love-Spell, Lunchade en stava på min vägnar för att återställa min ex-make med hans stavning av magi och kärlek-encharntment stavning. Jag är gift över 6 år, äktenskapslivet är ibland litet och bittert, men nyligen var mitt äktenskap så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter ett sätt att skilja sig, vi bröt upp innan 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket att tigga med goda gåvor av kärlek och vi håller båda loven att leva tillsammans för alltid. Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig dåligt längre ... jag ville bara ha honom tillbaka till att älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone det är vad det känns).
Jag är greateful och tacksam mot den här stora mannen. Jag var först med rädsla för tvivel, men jag ger det ett försök och det fungerar för mitt gott. Jag är säker på att detta kommer att fungera för dig också, 100% säker.
kontakta honom genom sin personliga e-postkommunikation.
Dr.Oduduwa har befogenheter att lösa följande förhållande kärleksproblem;
* Love Spells Win-Back Ex älskare
* Framgång och främjande magisk stavning
* Lycklig charm - BUSINESS STAR
* avdelningar - SKYDD HÖG
* förbannelse upplösning
* andlig rensning
* Fruktbarhet magi - FRUKTER OF KVINNOR
* Dekretiserande magi, SPEL LOTTERI & VINSPEL SPEL
Internetåtkomst hjälper verkligen mycket till att ge snabb och brådskande informationslösning till livsproblem, jag är väldigt glad att hitta lösningar på min relationskris.

Annelie sa...

Bloggar du inte längre här alls Rantamor? Nån har hittat till min blogg härigeom. Kul, men har du startat nåt annat som jag missat?