måndag 17 mars 2014

Värkande korpjävlar förstör Rantamors planer....

Efter en riktig helvetesnatt med värkkorpar som hackat och grävt i kroppen,
så är jag inte alls på humör för nånting.
Hade planerat en tur till Umeå för att hämta ut våra förnyade pass,
men så blev allting inställt.
Jag firade natten tillsammans med en fullmåne som vandrade på himlavalvet,
stor, rund och rätt vacker.
Trots att ryggen skriker så tar vi en promenad efter frukosten,
finaste Rantafar bär min kameraväska, och jag knäpper några foton vid bäcken
som inte vet om det är vår, eller om den ska frysa till igen,
och därför har den bestämt att den ska han konstutställning idag.
Vackert sa Bill, ja vackert var ordet sa Bull....

Nä inte sitta för länge vid datorn ikväll,
så Rantamor säger tjingelingen till er alla snälla bloggläsare.

13 kommentarer:

BP sa...

Vilka isskulpturer! Naturen är en fantastisk konstnär!
Hoppas korpjävlarna ger med sig. Det här väderomslaget lär ju inte direkt hjälpa till att din rygg känns bättre, men en eller två vinare kanske gör susen... Hoppas det!

Eva Trillian sa...

Hoppas innerligt att korpjävlarna drar iväg. Omgående!

Gärdsmygen sa...

Det låter inte bra :( Men dina bilder är bra och isen är ju helt fantastisk på att bilda mönster!

Anki sa...

Lider med dig som får slåss mot onda korpjävlar... hoppas det är lite bättre idag...
Så vackra bilder du ändå fick till av naturens egna konstverk - snyggt!
Du har helt rätt - man ska inte skaffa en massa blommor när man redan på förhand vet att man ska vara ute mycket med husbilen... men gjort är gjort och några kan kanske hänga med landet runt :)

Hantverkarglädje sa...

Rantamor är seg, hon klarar säkert korparna även denna gång.
Nej visst är det eländigt med korparna och ändå får man finna sig i det hela. Hoppas ni kommer er till Umeå en annan dag. Har förstått att ni har någon trevlig kryssning framför er och sådant ger ju lite kicken också.Lycka till att svälta ut korparna.

Nette Cecilia sa...

Tänk så vacker konst i bäcken ,här kom det också onödigt mycket snö idag .Värker i knäna och ryggen axlar ja överallt ,kram Nette

Rigmor sa...

Korpeländen...jag som tyckte jag hörde dom här i skogen nyss, trodde de äntligen lämnat Rantamor i fred. Å då är det ingen höjdare att sitta vid datorn, möjligen med spikmattan bakom ryggen...Jag har försökt, men den ställningen känns inte heller bekväm.
Vackra isskulpturer naturen bjuder på hos er. Och passar vi oss inte så kommer vi att också ha isskulpturer ett par dagar framöver. Det hotas med snö frampå morgontimmarna och någon dag framöver, och det gillas inte. Men vad göra...??
Ja det här med blommor är ju ett dilemma när man ska bobila i sommar...men där är jag lite som strutsen, huvudet i sanden, och det jag inte ser det finns inte, problemen alltså. Nu ska ju någon förhoppningsvis se till huset också, och de vresiga kattdamerna, så med några extra mutor så kan nog blommorna få en skvätt vatten också. Men dumt är det, ja jag vet...och jag tror inte ett tolvstegs- ja till och med ett tjugofyrastegsprogram skulle hjälpa, det sitter i ryggmärgen.
Krya på dej nu vännen i norr!!
Kram kram

Ama de casa sa...

Fantastiska isbilder! :-)

Hoppas att dumma kroppen ger med sig snart!
Kram

Anitas Malta sa...

Vilka fantastiska isiga bilder !! Må korparna dra åt fanders och låta Rantamor vara ifred och må bra.

Hon ska hämta nya pass inför resan och hon ska ut i naturen och fota nu när våren så sakta är på väg.

Rantamor har inte tid med värk, hon vill sova om natten även om nu fullmånen är stor, rund och vacker att titta på.

Rantamor är en innerligt glad och positiv figur med många järn i elden. Tycker det är orättvist att du ska behöva lida men vem bestämmer sånt egentligen. Måtte värken din försvinna.

Ja, jisses tänk att det behövs så lite, att man kan bli så glad över att få ett par diskborstar ;-) Du borde köpt en. De piggar iallafall upp i mitt kök och diska med dem kommer jag aldrig göra. Då kan de ju bli slitna, gamla och fula. Kram från Malta.

Evas Kvarnaro sa...

Jasså var det sådana korparjävlar,
att de inte kan låta bli dig.
Stackars dig, finns det inget att göra ?! Nog borde det väl finnas i dessa tider någon lindring. Det forskas och forskas, jag blir så galen,vi som är friska ska vara tacksamma, men är vi det, nä jag gnäller också men över vad ?.....
En stor jävla fet smäll borde jag få . . . SMÄLL !

Men hur det än är kära du, så kan du i varje fall ta underbart vackra bilder på moder jord.

Hoppas solen skiner och värmer din värkande kropp, sköt om dig.

En varm kram från mig/ Eva

Margareta sa...

Visst är det konstverk just nu vid våra vatten, däremot slipper vi istapparna från taken - då det inte varit mycket snö på desamma.

Stackare, och tänker på mig själv som klagar över mina onda axlar och rygg - men skulle tro att jag lyxklagar i förhållande till dig.

Jag fotade också lite is i helgen får se om jag får upp något innan jag drar till Linköping på torsdag. Då får sambo sitta här ensam hemma och svära över sitt urusla hockeylag.

Ha det gott och hoppas att du får njuta mer av veckan, med mindre ont.

Anitas Malta sa...

...kom att tänka på dig när jag nu på kvällen stod i badrummet och borstade tänderna med ansiktet insmort med Chanel´s dyra anti-rynk-mask.

Tänkte att vi nog på något sätt är ganska lika. Hade jag varit på Clas Olsson och hållt i den där diskborsten hade inte jag heller köpt den. Är också en en sån som ska fundera och fundera.. men kanske nästa gång... ;-)

Nu tror jag ju inte att du ens tänkt tanken på att smörja in ditt ansikte med anti-rynk-kräm. Du behöver förmodligen inte någon heller och OM du skulle behöva någon så skulle du inte bry dig.

Det finns annat som är betydligt mer värdefullt än en rynka här o där men jag kan inte komma ifrån att det känns lite läbbigt att inse att man är 54.

Det var bara en tanke som pluppade upp när jag stod där framför spegeln. Godnatt ! Hoppas du slipper ligga vaken och kika på månen utan kan sova hela natten lång :-)

ansepanse sa...

<3 <3 <3 tycker så synd om dig med den där fruktansvärda värken
otroligt vackra bilder
bamsekramar