onsdag 20 augusti 2014

Sötare än söt å vacker och kantareller....

Kan juh inte bara låta bli att lägga upp ett foto på den allra yngsta på festen bröllop...
lille Olliver ...söt som en sockerbit....
Sen ett foto av den allra sötaste prinsessan i sällskapet....
Emilia vig som tusan och med en framtiden framför sig....
Idag har vi släppt på alla spärrar och traskat ut i skogen...
och hittade gula underbara kantareller......
hem å rensa dessa gula vackra svampar....
och ikväll blev det en kantarelltoast med brännvinsost...
MUMS....

Hur bra har man det inte i dessa svamptider...
Tjingelingen från Rantamor.

7 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Tänk vad vatten kan göra underverk i skogen så mycket guld ,kram Nette

Gunnel sa...

Oj, vilket berg med kantareller. Jag tror svamparna dras till dig som en magnet, för jag hittar då inget när jag går i skogen. Ha det gott

BP sa...

Ja kantisar har jag då inte sett några än här, men det har ju inte regnat mycket här heller. Nja, jag ljuger nu här - har inte sett min fot i skogen - så jag vet egentligen inte;-) Men en sak är säker - kantisar är min favo svamp!

Utgår ifrån att bild 1 visar en kille Oiver är ju ett manligt namn. Å du - jag är väldigt svag för snygga killar med långt hår. Har en här hemma om du förstår vad jag menar;-)

Herr Nilssons Fru sa...

Hej fru kantarell :) vackra är dom men jag är tyvärr ingen "plocka svamp människa" Fina foto på barnen du tagit..bröllop de e speciellt. Var ju på ett själv tidigare i somras "en son" som skred till verket.
Kramiz

Hajan sa...

Du hade mycket fint att titta på. Underbara fina barn, men oj.oj

vilka fina kantareller, så himla gott visst är det härliga
tider vi har, från skog sjö och våra marker.
Här är det Lingontider, 35:- litern
min kompis har köpt nyss, därför vet jag.

Så skönt att Du är tillbaka igen, kram från Hajan

Anitas Malta sa...

Oj vad mycket svamp !! Maken skulle bli lyrisk om han såg dessa skogens guld ;-) Han är väldigt sugen på att åka "hem" för att få gå i skogen och plocka svamp. Jag också men nu reser vi till Kalifornien på torsdag !! Känns väldigt spännande och samtidigt faktiskt lite skrämmande. Det var några år sen nu maken och jag var på långresa...

Härliga bilder på barnen och jag ser att jag har väldigt mycket att ta igen hos dig. Scrollar och ser som vanligt helt fantastiska bilder. ..och att du haft en paus under en jobbig period. Så jättefin bild och gripande ord om din Mor.

Tack för att du tar dig tid ibland och kikar in hos mig. Inte så kul kanske. Bara en massa bilder till skillnad mot min gamla blogg. Nu är det bara fotoutmaningar och ibland känns det lite meningslöst. Din blogg är ju som en värdefull dagbok !! Så var min tanke när jag började blogga 2011 men det spårade ut. Blir nog bra med en paus när vi reser bort ett tag. Sköt om dig Rantamor !!!

Siwan sa...

Fina bilder på söta barn.
Villka kantareller sen, det vattnas i munnen när jag ser dem. Kanske skulle jag ut och leta bara det slutar regna någon gång.