torsdag 14 april 2011

Torsdagsnjutning och däckbyte....

Så har Rantafar fixat på sommardäckena...ett vårtecken så bra som något är, när vinterluder åker av och tvättas och ställs undan.
Idag har vi njutit av en riktigt solig vårdag....nu vet jag att många som gick förbi sa....jaja det kommer säkert ett bakslag.
Men skit i det ni....vilka bakåtsträvare vissa är, njut av dagen istället... och att solen skiner.
Det som kommer sen vet vi ju inget om....och vi måste ju inte deppa för sådant, vi inte vet något om. D är ju att slösa med energi ju.....

Vi intog lunchen ute på altanen...och det smakade långt mycket bättre, bara för att vi fick sitta ute i solen.
Hade någon då kommit å pratat om något jävla bakslag, hade dom åkt på en utskällning.
Gjorde en GI pizza....

Alla kan ju inte sitta ute vid sina utemöbler.
Så här såg det ut för en granne en bit härifrån.
Ja vad ska man säga....
Vårsolen har inte hunnit med allt ännu.
Eller är det kafferep med en jättemaräng ?????
Va kul förresten att det var så många som gillade min stålpippi igårdagens blogg. Han får vara innomhus ännu, ska slipa och måla räcket han ska sitta på så han får det fint till sommaren.

Ikväll går sista tåget i hockeyn också, Skellefteå är tvunget vinna eller så är allt slut.
Rantafar har bänkat sig vid tv, men säger att det kan kvitta, men att det vore roligare att se ett Norrländskt lag vinna....
Om jag är sams med min telefon ??? Näe jag har struntat i den idag, tror som dom djupt religiösa att....kunskapen bara ska komma till mig en dag. jag ska vakna upp och befinna mig i teknikhimlen, där alla kommer att klappa mig på huvudet och säga att jag är SÅ duktig.
Större under har väl skett.....nähä inte det, men skit i det då.
Jag vet att det kommer att ordna sig med tekniken och gör det inte det så kan jag iallafall ringa och skicka sms med telefonjäveln.

TJINGELING govänner....nu snackar vi inga bakslag, vi njuter av våren istället.

10 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Vet du hur trött jag är på alla bakslagsmänniskor .Varje dag får man hör om det nu kommer någon sommar ,jag säger som du njut av det som är.!Några jobbdagar kvar ,rättare sagt 5 sen bär det iväg över viken o hälsa på Gävlarna( har lite annorlunda stavning jag )ska också på visit till Eskilstuna så det blir mycket sitt i bil.Verkar som om du sulle må bättre nu ,kram, Nette

Mimmi sa...

Självklart vinner vi .. jag är från Karlstad och FBK spelar på hemmaplan .. och nu medan jag sitter och skriver till dig .. så blev det 3-0 till FBK hurra :)

Leena sa...

Jag hejar för fullt på Skellefteå men inte verkar det hjälpa ... jaja, nu ska det bli vår och sommar istället. Och du verkar ju ha kommit bra igång med våren. Att äta ute på altanen slår alla gånger att äta ute på stan. Speciellt om man nu kan laga mat som du. Det kan inte vi men vi gör så gott vi kan, och nu blir det mest grillat och sallad, kan inte misslyckas.

Oljekritan sa...

Hockey..hrmf..inge kul tycker jag..din grannes jättemaräng va kul...hahhah det kommer bli blött sen under bordet..är det samma som har den lysande geten kvar`?? Nordmaling..kanske nån jag känner..hahhahahahah.-fin t¨åg tuffefutt..du fotar så bra..inge darr på handen där.gokväll min vän..kram

Kerstin sa...

Äsch, vilken trist typ som kommer och snackar om bakslag. Lev i nuet, för bövelen. Det kan väl inte vara så svårt? :)
Så ni har fått fram trädgårdsmöblerna också? Vi med, maken fick ställa fram dom igår. Det är ju så fint och det är bättre att de står där för användning än under en presenning!
Men du, vad är det för telefon du har köpt egentligen? Den verkar avancerad. Kan aldrig tro att det är du som är oteknisk. :)
Ha en fin helg.
Kram

BP sa...

Kan tänka mig ur ni njöt av lunchen på altanen. Nu har vi ju ingen altan men att sitta på balkongen duger det också.
Vinterdäck - ja, där sa du nå't... Förra året glömde jag byta till sommardäck, men mina vinterditon är ju inte dubbade så... Hemskt, jag vet.
Färjestad vann ser jag. Bra för mig för min VD är därifrån = tårta imorgon:-) beklagar Rantafar:-(
Heter "pippi-affären" Blomboden i Nordmaling? De har ingen hemsida (suck), inget mejl heller (dubbelsuck). Jävlar lantisar;-) Ska ringa dom, vill ha pippin:-)))

PS. Som vanligt absoluta toppen bilder:-) DS

Nattsyrran sa...

Absolut. Tänk positivt. Jag har väl berättat om en gammal dam jag träffade året innan hon gick bort, året efter hon fick en inbjudan att få börja förskoleklass..... Men det skiljde bara sisådär 100 år mellan henne och dom andra barnen =)) I alla fall så sa hon vid ett tillfälle när en kollega frågade om hon hade nåt knep för att kunna bli SÅ gammal... "Jag har bara tänkt positiva tankar" var hennes tips så så får det bli=) Kram

Anki Nilsson sa...

Inte då,,,inga bakslag inte. Sitta ute o äta lunch..så gott du!! Vi har haft minusgrader i natt, men de räknar jag inte som bakslag för jag sov då. Nu skiner solen o värmen stömmar neråt mitt!!
Grannens stol...de e en maräng, de ser jag o vill man sitta kan man ju bara ta den och flytta den. Den ser inte ut att sitta fast...*ler*
Vad skönt att du o telefon är vänner, klart du lär dig allt och mer där till "tids nog" varför har bråttom, alltid kul med nya kunskaper varje dag. Lite i sänder.
Jag har sånna där alrounddäck så jag byte aldrig, eller jo när de blir slitna naturligvis. Men däck byte är ett gott vårtecken.
Hoppas solen lyser hos dig också idag.
Kramiz Anki som önskar goe fredag

Rigmor sa...

Varför hålla på och oroa sej för det som ev komma skall istället för att njuta av stunden?? Det finns alltid människor som lägger alldeles för mycket energi på att vara pessimister. Fast med facit i hand hade det varit bättre om jag gjort lappkast i mina tankar igår, jag stannade inne och plockade i allsköns bråte, solen sken, idag tänkte jag mej en trädgårdsdag, och vad ser jag...??? Himlens mössa är neddragen till trädtopparna, grått, grått...En extra tröja på och sen ut, inget att hänga läpp för!!
Hör och häpna, mannen var till Karlstad igår och såg FBK vinna!! Nu är han inget hockeyfan men blev bjuden av någon firma, och hem kom han vid midnatt, rusig av både vinsten och annat!! Iklädd grön tröja...Något mindre uppkäftig klev han upp i ottan och for till jobbet...
Ha´en bra fredag!!
Kram

Vitsippan sa...

Hejsan Rantamor !
Var det en mobil Du fick av Telia ?
Jag fick en trådlös av dom när jag blev kund på nytt.Men sen kom ett fuskföretag och snodde mig från dom.Svea Nordic Telecom, som lurade många gamla tanter att tro att de tagit över Telias alla kunder.Kontrakt på 12 månader.Ojust företag.De gick ej att nå under ångerveckan. I maj kan jag säga upp kontraktet.3 mån.uppsägningstid. Telia är dyrare än detta.Men rätt ska vara rätt.Mitt eget fel, som gick på bluffen fast jag har NIX-telefon.

Läs beskrivningen i lugn och ro, så ska Du se att Du fixar den, ska jag säga som inte kan programmera videon till teven.

kram och ha en mysig Fredag