måndag 26 november 2012

Någon fler som har en kaoslåda i köket ????

Nu måste jag bara få fråga er alla,
har ni någon kaoslåda hemma ????
Här hemma hos oss har jag en låda där allt bara blir nedslängd, och då menar jag allt.
Igår kväll skulle jag leta dubbelhäftande tejp, visste att det skulle finns i lådan,
men jag kunde för i helvete inte hitta, det var ett kaos där utan dess like.
Allt var bara nedskrämt i lådan,
jag letade så jag blev svettig, och förbannad....näe jag gav upp, sur och arg, och lovade att jag idag skulle städa där.
Nu har jag gjort det, städat och det blev inte mycket kvar av allt skräp som vi samlat på i denna lilla kaoslåda, tackgodegud att inte lådan är större,
för då skulle väl sommardäckena ligga där också i vinter.
Och gamla batterier varför hamnar dom i en låda och tillsammans med nya....
Jaja nu är det bara att börja om och kasta ned det som jag inte vill se framme...vi lär nog aldrig sluta att ha denna låda till vårt eget lilla kaos.
En månad och jag lovar att lådjäveln är full av neddrämt skräp igen.
I går fick vi hem rensteken som vi lämnat bort till rökning...
och förlåt, förlåt... men satan så gott det blev,
har då aldrig smakat på ett godare rökt kött,
varför i hela friden lämnade vi bara in en lårstek ???
Den är nu nedfryst till julbordet, men eftersom vi ska fira med barn , respektive och barnbarn iår så har vi suttit å funderat.... om ens ungarna har råd att äta så fint kött ????  =)  =)

En måndag som varit mörkmulen hela dagen,
men jag fick röven ur bloggstolen idag och tog en snabb promenad,
men det var inget fotoväder så Nikon fick snällt stanna hemma.

Tjingelingen vänner, hur är det har ni en kaoslåda i köket , eller är jag ensam om det ?????

20 kommentarer:

Marina sa...

Klart det finns en kaoslåda - och numer även ett kaosskåp!!!

Herr Nilssons Fru sa...

haha..ja du Rantamor, en kaoslåda finns säker i varje hem..

Kramiz

Susjos sa...

Jodå, nog har jag en kaoslåda allt, fler än en...

enn-08-i-exil sa...

Morrn.
Kaoslåda?

Liten låda lite kaos...
Stor låda.....

Ha de bra.

Hasse A Norge

Nette Cecilia sa...

Hihi du här finns det 2 ,storstädning vartannat år och då blir det bar lite på botten kvar.Men dom är bra att ha .För det är ju sånt man sätter dit som kan vara bra att ha .Kanske du ska på tur med expressen som börjar köra här emellan nu ,man kan ju faktiskt tänka sig en tur nu båten ser ju ut att duga åt oss .Just nu står den och skymmer sikten på min mans arbetsplats ,kram Nette

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Det er väl klart man har en kaos låda! Jag har flera!
Kram och ha en fin vecka!

Monica sa...

Du är troligen helt ensam om att ha en kaus låda....kan finnas de som har fler...*fniss*...
Vink vink vink

Fjällripan sa...

ÅÅÅ så gött med rökt renkött!!
Japp, det finns en kaoslåda här med, en liten en, men där ryms mycket...gillar det inte, men jag tror man måste ha en sån :)

ps Inlägget tog jag bort...Vet inte vad det är, men just nu tycker jag allt blir dåligt som jag lägger ut...kanske skulle behöva en paus, men det är ju lite trist det med...nåja jag kommer nog igen, bara det blir fint väder :)) ds

Lotta sa...

Halloj!!!
Nu äntligen är jag här och får hämtat lite energ.Himmel vilka vackra himmelsbilder inunder och du bilderna i detta inlägg är magiska."""Säsongsavslutning och en otrolig dag""""
Såå söt lille John är.Tänk vad tiden går Alma är snart 15 månader.Jag skall passa henne hela dagen i morgon.Pia och ett par kompisar skall till ULLARED.
Ha det riktigt gott Ja det där renköttet ser riktigt smarrigt ut.
Kramizzzzzzz

Maria sa...

Ja de finns här me men min är stor, skulle inte vilja vara utan den lådan. Vilka otroligt fina himmels bilder du har tagit.
Kramizar

Molle sa...

Jorå kaoslåda finns även här tyvär!!
Ha en fin dag/Molle

Annelie Esséus sa...

Får väl luta mig åt Marinas svar här, det lutar åt att bli ett helt skåp!
Och det rökta köttet, det kostar säkert mer än hundra kronor i Stockholm, för att citera en viss liten herre. ;)

Anonym sa...

Ojoj så mycket det finns i vår kaoslåda...och varje gång jag öppnar den när någon "obehörig" är i närheten så ursäktar jag mig över denna kaoslåda :)

Men när jag är ensam och inte orkar städa denna kaoslåda, så ursäktar jag mig själv med att...."men det är ju bra med en sån här låda för här kan man ju finna det mesta...nästan allt faktiskt...så den är ju jättebra att ha" *fniss*

Riktigt lyxig och smarrig renstek där du...törs inte visa maken hur gott andra kan ha det ;)
Önskar dig en finfin dag vännen
Ann-Louisekram <3

Beppan sa...

Jomenvisst finns det kaoslåda hos mig också! I pluralis dessutom. Tar itu med dom med jämna mellanrum, men av någon anledning så fylls dom snart på igen...

Den där rökta steken ser verkligen smarrig ut. Älgstekar lämnade vi för rökning för några år sedan. Vet inte vart vi ska vända oss för att få dem rökta numera.

Rigmor sa...

Rökt renkött...EN gång i livet har jag smakat det, på en mässa...himmelsk manna tror jag man skulle kunna likna det vid. J-drigt gott!!
Kaos...här är det mer som en demonstration mot Sverige Demokraterna i en del lådor...det ligger lite i ett hörn som SER sorterat och välordnat ut (SverigeDemo.)och sen ligger resten huller om buller och ingen vet riktigt om det går att använda eller inte...Snören...det måste vara det mest otrogna som finns, knölar ihop sej med varandra som det värsta orgie, och sen ska man försöka trassla ut det där när man ska slå in paket...och då kommer jag genast att tänka på lilla mormor som tog tillvara varenda snörstump på julafton, satt där ivrigt snurrandes på sina färgglada tampar, helt ovetandes om det liv som fördes runt omkring henne när man öppnade sina paket, bara lycklig över att hon fick ordning på allas snören...
Ha nu en bra dag vännen, här jag ska ikläda mej rollen som bagare igen...idag är det saffransbullar som står på listan, inga vanliga, för det kan jag inte, utan mer typ en skåprens variant, mandelmassa,russin och massor med smör...ja lite vad jag hittar.
Ha det så gott vännen i norr!!
Kram kram

Hantverkarglädje sa...

Nej ingen låda men däremot ett helt rum som jag bara måste reda upp ibland. Just nu är det kaos för mig på flera områden, två marknader i antågande denna vecka, datorstrul och hantverkarboden som kallar. Bloggen är den som får vänta till nästa vecka.

Anonym sa...

Kaoslåda va e de jag har ett helt jävla garage som e kaos/hi hi Rantafar

Marianne sa...

En kaoslåda? Det räcker inte...Har många. Och den där prisman...Så vacker :)

Krönikören sa...

Det där på bilden?! Nej du. Det är INTE en kaoslåda. Absolut inte ;)

Bettan sa...

Haha Om jag har, jag har ett jäkla skåp! Ett av mina köksskåp, där inne har jag slarvet i mitt liv ;) Jag som annars tycker om att ha allt på sin plats. Med jämna mellan rum städas det där skåpet men konstigt nog är det fullt av skräp på nolltid ;P

Bocken här hemma, inte maken utan den i fönstret ;) köpte jag här i en blomsteraffär, den kostade 549:-
41cm hög, 27cm lång och 9cm bred. Finns både i röd/vit randigt och svart/vit randigt. Men har bara hittat den svart/vit randiga på nätet. Jag bara älskar den, blir lycklig så fort jag ser den :)

Trevlig kväll!