lördag 2 april 2011

En lila kanalbo`s plusshelvetes tant.....

Jaha ja vad säger man....en plustant.
Jag har blitt en plusstant, som förväntas behöva en kisstratt.
Så glad jag blev....klart som fan att jag ska ha en kisstratt...och i lila dessutom...en färg för sista chansen, om man är på russindiscojakt.
Snacka om att kunna döda med reklamen.....som att jag inte visste vilken åldersgrupp jag tillhör...nej fan det vet någon annan också...
reklamhelvetesutgivaren som stoppar ned all skit i min brevlåda.
Inte nog med att jag ska ha en kisstratt.....
jag ska ha en bärbar pottjävel också.....
Med lock....och...
jag får välja färg alldeles själv när jag beställer...
klart den ska vara lila så att den passa kisstrattshelvetet......
Att jag inte fick en handväska...modell LARGE också att stoppa ned allting i ????
En annan sak som jag reagerar emot, är alla dessa otrolig många reklamutskick som kommer från postkodmiljonären...nästa varenda vecka.
Vi har varsin lott Rantafar och jag... för att vi vill delta till lite välgörenhet...och naturligtvis vill vi ju vinna pengar ....vem fan vill inte det.
Men ingen är nöjd i den styrelsen....dom vill varje vecka att vi ska ta en lott till....och ibland ringer dom....finns det ingen moral alls....vi förklarar att med våra pengar mätt finns det inte en suck i helvetet att vi kan ta flera lotter...
nähä..nähä...säger en röst då tackar vi för oss...
samma som att...skit på er då !!!!
Jag vill inte ha tacksamhet för att jag deltar i postkodmiljonen....men inte heller mera tiggeri !!!!
Fan jag måste ju ha råd med en kisstratt och en potta med lock också....i lila.
Måste bara få tillägga...till BP och Annelie...vi åt gomat ikväll igen....renbiffar....zuccine stekt som medaljonger, med parmesanost....sås på fårtickaädelostsås....hjotronchatney till.
Måste jag säga att det smakade rätt hyfsat...
Och så vill man ju ha lite efterrätt.....

och det fick vi...plötsligt som en uppenbarelse kom denna efterrätt till oss.
Och Rantafar påstod att han hade velat ha en tunga lika lång som skeden så att han hade kunnat slicka skålen runt....
En trevlig kväll....
jag bloggar...
Rantafar kollar fotboll på övre botten....
vi är lite " kanalbo`s" ikväll...igen
Ja va mer ska man blogga om....näe det räcker för en lila plusstant ikväll....

Tjingeling.


17 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Ja nog kan du nu råka ut för allt möjligt o omöjligt ,god mat igen ,tror jag tar nästa färjtur över ,fast det kan ju hända att jag behöver ta mat med mig om det ska gå vägen,nu blåser det igen så sjöberg hjälper nog oss att sitta fast ,kram Nette

BP sa...

Nu pratar vi yummie, yummie igen. Tack för att du nämnde mig som "provsmakare". Sådana rätter gillar jg skarpt, speciellt när dom ser så himla goda ut tack vare dina toppen bilder.

Kisstratten fick nå't uppfinnar-/designerpris för något år sedan minns jag. Färgen är helt ok. Pottan hoppar jag - i alla färger.

Postkodsskiten får vi i brevlådan varje vecka. Har aldrig köpt en lott. Har uppenbarligen inte så mycket över för välgörenhet. Men programmledaren har jag sett några gånger i Vasastan, där dom verkar ha en studio. Lång, snygg - yummie, yummie. Man borde kanske köpa en lott ändå;-)

Oljekritan sa...

mums...igen...dina foton på MATEN...man blir ju galen av hunger,ser så gott ut..första april....tänkte jag då jag såg kisstratt....men idag är det andra ju.,..finns de?? så dumt.
Man blir kvinna,kvinna blir man..
godnatt min söta vän//Karina

Rigmor sa...

Säger som föregående, finns de?? Har aldrig sett något dylikt och kommer heller aldrig att köpa någon, även om det är krisläge många gånger. Har de sett en medelålders kärring försöka fumla till den lilla tratten på rätt ställe...?? När man inte ens ser skosnörena längre för att mittenpartiet är för stort, hur fasen ska man då se det som man har någonstans nedanför mittenpartiet och sen försöka passa in det?? Kan inte ha varit en kvinna som kom på det urbota dumma. Jag gottar mej hellre med dina matbilder, det vattnas i munnen...
Ha det så gott!!
Kram kram

Annelie sa...

Vad fan..........
Jag har torkat spyor, bytt nerskitna kalsonger, torkat diarrébajs och tagit emot en massa annan skit från arga patienter som får vänta för länge, och där sitter du! Med all denna goda mat!
Ja ja, slängt i mig en kopp kaffe har jag väl gjort, fast den tog jag på språng.
Varför måste alla män som har fått spysjukan till akuten, kan NÅN svara mig på det? Kan vi inte få ägna oss åt det vi ska vara här för, ta emot AKUT sjuka patienter.
När vi väl fått ut patienten härifrån måste rummet saneras innan vi överhuvudtaget kan ta in nån annan. SKIT HEMMA! Kom inte hit och smitta ner våra hjärtsjuka!
Ojdå, jag gick visst igång lite där...... förlåt.

Susann sa...

åå va mycket gott det var här.

Kikar förbi och önskar en toppenfin dag.
kram i massor

Barbro sa...

Mums vad gott det ser ut!

Tack för receptet på brödkakorna . de ska läggas i recepthögen att prova!

Marie sa...

Vad i hela................på allvar!!!! Skickas detta ut som massreklam. Prutt säger jag bara.
Middagen däremot ser inte alls prutt ut. Hur smarrigt som helst.
Mysigt med en uljd bild på kommande barnbarn. Livets krydda som många säger. Tack för fin kommentar. Ha en riktigt bra söndag.

Misswhatsit sa...

Det var lite olika företeelser i din blogg idag.:) Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera på tratt och potta.:) Färggranna var dom i alla fall.
Maten ser dock väldigt god ut och jag förstår Rantafar om han vill slicka glaset.
Tackar också för receptet på dinkelkruskavlade brödkakor nedan. Måste testa.
Önskar dig en skön söndag!

Camilla (Rantis) sa...

hahaha..menar du att du har fått det där som reklam hem till brevlådan??!
Hum....
måtte vara någon som tycker att du har "kiss å bajs" humor kanske???
Hahaha!!!
Fast de va ju snygg design och snygga färger i alla fall...
=)

Skrev till inlägg åt dig i 365:an om gårdagen...
=)

Här är det dimmigt som sjutton, ser knappt handen framför mig, +5 grader och regnar!
Men det tar bra på snön....
Frågan e bara...när får man se ett vårtecken??

ღ ℬabbi sa...

Va fan..199 spänn..kan man inte ta en vanlig plasttratt? Det blir billigare!!! ;D

Monica o Jacob sa...

Nej ingen jävla designad kisstratt här inte, det duger med den gula som jag har till att fylla upp flaskor med;-)
Wow vilken läcker mat.
Ha en skön söndagkväll;-)

Herr Nilssons Fru sa...

Haha...jag svimmar av skratt. Herre jösses..stackas dig, vad läskigt men sån reklam ((men du fick tack vare de ett skrattanfalls inlägg) oh så postkodlotteriet..ja, jag har en bara de får räcka. Men mig har de inte tjat på alls faktiskt, en gång har jag fått om någon gratislott en månad, den gick jag inte på.
Tack för dagens skratt kära du!!
Angående mina tårar, jo de flög upp av misstag innan jag var klar, därför försvann de igen, tills jag var klar...så ja nu är jag klar.
Välkommen åter.
Kramiz Anki

Mimmi sa...

Ha ha .. ja du .. reklamen kan man bli tokig på och vilka saker de hittar på att skicka till en ..De kanske tror att man har blivit senil också och tackar jag till allt de skickar.... Postkodslotteriet .. fy så trött jag är på det .. precis som de skrev .. så får man erbjudande från dom ..MINST en gång i veckan.
Svar: Nej jag använder inte stativ.. utan mina bilder är fotat på fri hand .. som det kallas tydligen .. det är bildstabilisator i objektivet förstås
Ha det så gott bland all reklamen nu :)

Wildhearts sa...

Du är helt otrolig! *skrattar så tårarna rinner*

Beppan sa...

Mycket godis hos dig! Tänker inte pottor och kisstrattar då utan mat.... Zuccini med parmesan - mmm låter gott! Och den där såsen med fårticka och ädelost! Måste testa. Efterrätten? Panacotta med nå´n smarrig sås ovanpå?
Sitter här och dreglar över bilderna trots att jag ätit en god middag med torsk - egenhändigt fiskad förstås - och en massa grönt.

Postkodmiljonär hade jag tänkt mig bli en gång då jag prenumererade på en lott. Och tyckte jag slog två flugor i en smäll då pengarna gick till välgörande ändamål. Jo jo - feta löner till vd;n och nå´n annan potentat har det blivit. Skiter högaktningsfullt i all reklam i den vägen som dimper ner i brevlådan.

agnetha sa...

Hej härliga kvinna gud vad jag har saknat dig. Jag har inte haft tid med bloggandet på ett tag. Men nu gjorde jag en titt in till dig igen och blev så jävla glad så det blev riktigt varm i magtrakten. Du skriver så underbart roligt och naturligt. Hur blir det med din bok egentligen? Kan du inte bara kopiera alla dina inlägg och ge ut i bokform. Jag köper direkt!!!
Anledningen till att min blogg stannat av beror bland annat på att vi har fått en lite avlastningspojke placerad hos oss. Det är en liten kille på 3,5 år som ska vara här varannan helg en tid framöver. Nu har vi haft inskolning i tre veckor för att göra framtida placeringar lättare. Denna helgen var premiär för "sovaöver". Det gick ganska bra.
Ha det!