söndag 20 mars 2011

Finn 1 fel...och en supermåne....

Kollade mitt bildgalleri och hittade detta foto....finn ett FEL.....
Hur tusan har den göken hamnat bland alla gummor, som gömmer sig in i varann...
Men vad finns inuti den gökdockan...vill vi veta ????
En massa makt kanske.
Från det ena till det andra jag kom att tänka på Kahdaffi...vilket pucko, kan ingen bara se till att den gubben kommer bort från världen...en ledare som slaktar sitt eget folk.
2011.
Man blir lite mörkrädd.
Mitt hjärta blöder för ett förtryckt folk, som reser sig, bara för att bli ett nytt folkmord.
Fan, jag blir förbannad...
Igårkväll fotade jag superdupermånen.
Men man ska stativ och kunna sin kamera.
Men en måne blev det, och en full en....risk för bakfyllefrukten sharon....
Tjooohej...

Numera har Rantafar fått sina extra kanaler....antennen sitter där den ska...så ock dessa gratisåskådare som inte deltagit med ett öre till tvlicensen eller antennkostnader.....men likväl sitter dom å kollar på gratiskanaler....
Jävla snyltare...

Vackrare är då denna lilla pippifågel som kom å åt ävenom Rantamor satt ute å solade näsan i helgen. Han kvittrade och fnittrade och levde om, som att jag skulle bli rädd och pipa iväg in, inte då, jag klickade....men det blev inga superbilder...men en superhelg dock.

Som avslutades med ett besök av Em och hennes mama som varit i Piteå i helgen.
Fick klappa den lilla magen lite.
Och naveln håller på att komma ut som en liten klarknapp på en kyckling...*skratt*
Och hon hade känt dom första bubblen inne i magen när den lilla hade slagit volt i glädje att få plaska runt i fostervattnet och växa.
Ska bli så spännande framöver för nyfikna väntande farmor och farfar....
Söndagkväll och en bloggande Rantamor.
Tjingeling, nu kommer en ny vecka...helt oanvänd.

9 kommentarer:

Mimmi sa...

Hej :) du behöver inte stativ eller något sånt om du skall fota månen .. välj programmet S och ställ in slutartiden från 200 eller uppåt .. då får du en perfekt bild på månen :D

BP sa...

Vad gäller Gadaffi så håller jag helt med dig. Dessutom tycker jag att det är så himla trist att följa den skiten på BBC och knappt får höra nå't från Japan längre.
Plåtade också fullmånen igår kväll. Behöver jag tillägga att den inte ens är i närheten att likna en sådan. Din blev ju toklyckad.
Antennbilden med snyltarna är kanooooon. Hoppas dom inte skiter ner hela antennen och taket - tänkte på täckningen för kanalerna alltså;-)

Rigmor sa...

Tänk den där ryska gubben tycker jag ser ut som en riktigt snuskgubbe!! Det är något "kladdigt" över honom. Säkert pedofil...Nästan lika äcklig som den där Kahdaffi, fast på honom syns det ju att det är något fel...
Visst har det blivit vår!! Har varit på resande fot idag, och man njöt verkligen av att se alla olika vårtecken, allra mest av alla pellissticklingar...jag har en tålmodig man som följde med!!
Ha´nu ett riktigt bra slut på veckan och en bra början på nästa!!
Kram kram

Caja: sa...

Kan inte annat än hålla med....ush och tvi för den mannen.

Tummen upp för månen däremot...som jag missade att fota ;-(

Vad härligt med bebisvolter i en gravidmage....

Ha en skön vecka ni bägge "rantor", kram/caja

Anonym sa...

Som vanligt är du pang på, och dessutom en underbar bildkavalkad!

LissenTo sa...

Jo du mycket elände ut i världen och man fattar inte att det får fortgå.

Snyggt fotad fullmåne.

Fick Rantafar någon hjälp ur snödrivan?

Kerstin sa...

Härlig blandning av bilder där den där vagnen är en favorit hos mig. Göken i första bilden är inte nån favorit.
Härlig månbild. Jag och dottern drog ut igår kväll och fotade den, ut mot flyget efter en mörk väg, upp med stativen, fixa inställningar och sen fota. Nu inser jag att jag bara lagt upp bilden på facebook och där härjar ju inte du! :) Det får väl bli en bild på bloggen också.
Ha en finfin måndag.

Anki Nilsson sa...

Men, vad är de för en filur som trängt in sig bland dina ryska dockor?? Sååååååå skönt att Rantafar fått igång alla sina kanaler,,,han har väl någon bra dosa han kan tryck, tryck o trycka på. Jag förstår inte varför karlar tycker de e så kul att trycka på en fjärrkontroll?!?
Oh vagnen...om man haft den kvar, en sån låg ju jag i som liten...de hade varit underbart att ha den kvar...har du det?? i så fall är du lycklig..oh nej, lägg nu inte bara nya barnbarnet i den när de kommer..
Kramiz Anki som önskar nu härlig vecka

Lasseivåmma sa...

Jaha, nu vill du ha Ludde och mig i rosa volangkjol, men sådana drifter har vi tyvärr inte. Tycker lite synd om Rantafar i förra inlägget, där han blivit av med hela underkroppen. Vad ska du då ha honom till?
Mina sanningar håller jag nog inne ett tag till, de kanske inte ska ut på bloggen alls, där är man ju den man själv väljer att vara. På den ryska bilden ser jag flera fel, en massa ägg-dockor som kommit in till den starke mannen för att få sola sig i glansen, dom ska bort.
Ha det bra i vårsolen nu, jag börjar nog blogga lite sporadiskt när jag har lust.