onsdag 11 augusti 2010

En dusch..en säng, välkommen hem...

På väg hem...vi ska åka hem till Maskrosvägen, efter en sån vecka...näe två veckor i fjällen, och med så många goda, kära , roliga och riktigt,, helt hysteriska minnen.
Och med helikopter upp på kalfjället, och tystnaden ,allt fridfullt och nydeligt.
Många helt tokiga minnen som inte ens en galen Rantamor skulle dela med sig....kanske i mina memoarer...om jag blir lycklig att hinna skriva dom...
Titta vilka goa hjotron vi hann plocka....hjotronchatney...mums.
Vi kom hem å kolla....kolla här finns en dusch med hur mycket varm vatten som helst....eller??? Rantafar finns det varmvatten så det räcker till storkroppen som är så otvättad???
Men va fan (nu svor jag igen fölåt) jag badade ju i Borgasjön igår efter en varm å svettig fjälltur på jakt efter kantareller å hjotron.
Jag slängde mig bara i och tvålade in mig.....näck å njöt...vem bryr sig i fjällen där det finns folk lika tätt som en trissvinst.
Men va hör man på kvällen när man möter fiskare....var det ni som badade näck idag, frågar dom...men va fan (nu svor jag igen) jag såg ju båten som en prick lååångt borta, hur kunde dom se att jag var näck....
Vaddå ett vitt arschel....okey då ska vara d då.
Dom hade säkert kikare dom jävlan....
Kolla en säng att sova i fanns det hemma...vad jag saknat den ...eller har jag...jo det SKA bli skönt att tryna ihop där ikväll....men hoppas att inte Rantafar kryper över mig i natt när han ska pissa och drar rätt in i garderoben !!!!!!
Men skit samma.....
Förresten när vi åkte hem från fjällvärlden idag...gissa vad vi såg ???
Jo dom hade varit å lagt ut snöpinnarna efter vägen. NU!!! Hur länge har vi varit i fjällen egentligen?????
Näe skit i snöpinnar och en analkande vinter...än ska vi njuta av sommaren, och kanske blir det ännu ett dopp i Borgasjön även om vattnet var så kallt att torvan kröp upp på ryggen ju längre jag kom ut i vattnet.....sen försvann den bara.....kalfjället......Snyggt d med.
Titta här är ett foto utav Rantafar och Rantamor som lägger nät....TACK Marie och Anders för kortet...ni är för söta och kommer absolut att nå dom fyrtioåren med....alldeles säkert för ni har det som behövs tillsammans och en rymd som behövs emellan, när man är två med egen tid.
En tillit.
Gääääsp nu har jag tvättat en maskin gultåbruntframåbak...packat ur husbilen, lite iallafall, fisken har fått sin frys, Rantafar ser på TEXT-TV vad som hänt i sportvärlden...jag bloggar och är lite tjött men ska kolla runt lite nu när jag har ström och inte Rantafar måste starta husbilen för att jag ska få in en blogg.
Allt är inte enkelt när man bor i husbil...men jävligt kul.
Kram alla och Tjingeling.


3 kommentarer:

Annelie sa...

Hahaha! Karlar, dom är sig lika!
Jo, nog är jag stolt alltid, som en tupp!
Den där duschen, den måste varit GULD värd!

Rigmor sa...

Jag hoppas så innerligt att du har rätt, att sommaren inte är slut än. Fast just nu ikväll har Tor där uppe haft fullt pådrag så det krävs nästan sydväst och gummistövlar för att över huvudtaget ta sig ut. Å så sitter karlskrället nere i Thailand och njuter...fast lite bättre kändes när jag kollade vädret där....regn, regn, regn...är det det som kallas skadeglädje...??
Sov så gott i natt, och dröm om eran bröllopsdag!!
Kram

"Lillagul" sa...

Mmm , vilken härlig bild på Hjortronen !!!