fredag 20 augusti 2010

En jävla fredagsblogg ......

Fredag...fredag härliga fredag, visserligen vaknade jag och var pissnödig...vem är inte d när man vaknar, men d var ju fredag en ny underbar dag. Den här dagen ska det inte bli någon skitblogg inte....säger Rantafar och plockar fram lite handarbete....
Har ni sett så vackert ....vad är det????
Jo för den som inte vet...nu ska Rantafar fixa dom trasiga nätena.....dom som säljäveln har gått in å ut i....å aldrig på samma ställen, nähädå nya hål ska det vara hela tiden.
Tror ni att vi blir trött på säljäveln...å så fort man vill klicka en bild på han så dyker han ned med ett hånleende....han är då inte som Paris Hilton som alltid vill vara på bild vare sig hon har trosor eller inte när hon kliver ur taxin......Har sälar trosor överhuvudtaget...näe dom badar nog näck som Rantamor i fjällen........å där finns INGA sälar tackålov......
Jodå Rantafar har hela dagen fixat å trixat med nät......jag har putsat fönster å städat, faktiskt en njutning när det är rent å snyggt, fastän ingen tycker att det är ett stort jobb...bara lilla jag.
När jag skulle putsa fönstrena hittade jag en blomma bakom gardinen som skrek på vatten...ojsan ojsan...jag som hade glömt den, men nu fick den en dusch så den kunde slurpa i sig...

tillsammans med en till levande blomma/kaktus (har två) klent...jag har två blommor (kan man kalla dom så) och har glömt bort dom. Nu får jag skämmes tammefan.
Annars har jag konstgjorda blommor å d funkar perfekt....tog vattenslangen idag å spola över dom å nu ser dom helt frächa ut....fikusarna.
När vi var färdiga med våra sysslor jag å Rantafar så tog vi Sallybåten å tuffade ut å lade nät...spännande imorronbitti ska vi ta upp dom...tjohooo.
Hoppas på fisk och att sälen har semester och åkt till Gotland....eller nåt.
Sen när vi kom hem smetade jag till en köttfärsröra (lite Renköttfärs i) å Rantafar grillade biffarna....alldeles underbart goda.
Blev en hamburgare d lux med västerbottenost, och många biffar att frysa in.
Ingen skitblogg ikväll...en fredag med värdighet och innehåll.
Värdighet när jag dammsugit å putsat fönster...jag vet inte jag, men rent blev det och fönstrena blänker väl några dagar....
Tjingeling, få se om d blir någon fisk i morronbitti.......
3 kommentarer:

Marmeladen sa...

Hej, ja det var ett tag sedan. Jag har inte riktigt haft någon inspiration att fota eller vara med i fotoutmaningar i sommar men nu ska jag försöka skärpa mig. Nej inte kan man åka till Thailand mitt i sommaren då man njuter i fulla muggar vid stugan. Men till vintern blir det väl en resa igen. Idag har jag varit på Juthbackamarknaden i flera timmar men hittade inget jag ville ha där, som vanligt. Jag kommer att fortsätta studera i höst. I nästa vecka eller veckan efter det kommer jag att åka en sväng till Umeå för att hälsa på min son.

Ha det så bra!

Camilla (Rantis) sa...

jaha ja... har Rantafar sytt trosor till sälen... eller näää...läste fel...
Hahaha!
Hoppas som dig , att den stackars sälen emigrerat till annat vatten annars får han väl mittbena den stackarn...

huj, vad mörkt det har blitt ute....kolsvart!
Augusti...mörkt...kallare...höst...brrr... men... svampen frodas nog!
De e bra...
Såg att det skulle va hyffsat väder på söndag, blir nog en svamp plockar dag då...
sen fortsätter ju tok-letningen efter bikinin, hur ska jag annars kunna åka till Bulgur-landet?!
annars får jag väl gö som sälen å Rantamor... simma naken... *fniss*

Rigmor sa...

Synd att sälen förstör era nät, för jag föredrar säl, med eller utan trosor, framför Hilton, helt klart!
Försöker få samma energi och inspiration som du har för att suga tag i det förfallna hemmet, men sen så blir jag sittandes här framför dator´n istället...och tiden bara flyyyger iväg!!
Sköt om er där uppe i norr!!
Kram