måndag 16 augusti 2010

Nu är Lilla C och jag ARGA....

Idag har vi tillbringat en hel dag med att ta ut på vår förmögenhet....vi har fått vara tillsammans med Lilla C hela dagen.
Och som han är snacksalig, så var det nog tur att hans mamma varnade oss för att inte tro på alla historier han berättar.
Som den smarta fyraåring han snart är, så överöser han oss med kärleksförklaringar och kramar och vi smälter som nysnö i solen.....
Idag har han cyklat med moffa till lekparken.....han har plockat massor med svartavinbär tillsammans med oss....byggt lego...fångat insekter och sen gick vi en promenad till Kärleksudden (för det vill Lilla C varje gång han är här).....
Vi ville ju klappa kossorna, men som vanligt fanns dom långt borta nere vid havet, och hur mycket Lilla C än ropade så var inte kossorna ett dugg intresserade av oss.
Fotot tog jag en dag när jag promenerade ensam....jädrans kossor...
Och jädrans dom som skräpat ned på Kärleksudden. Hela grillplatsen är full med ölburkar. Tänk att dom orkat bära ned fulla burkar....men inte orkar ta med sig dom tomma hem....och sen slänga dom i eldstaden.....hur tänker dom ????
Och som inte det var nog så hittade vi sönderslagna flaskor överallt.....
Definitivt inte ett ställe att grilla på för barn, och inte ett ställe att vistas på för hundar.med tanke på deras sårbara trampdynor.
Nej Lilla C och jag var riktigt ARGA när vi kom hem efter vår promenad....och vi som ville grilla korv imorron, får nog se oss om efter en annan grillplats.
Grrrrrrr....
Tjingeling..men varför nedskräpning när dom själva ska njuta där ????

6 kommentarer:

Wildhearts sa...

Förstår att ni blev arga! :( Har heller aldrig riktigt fattat varför man förstör där man själv vill vara. Antagligen är det så självklart att någon plockar bort efter en så man bara tar för givet att det är väck nästan gång man kommer dit.

Rigmor sa...

Så trist med folk som tänker kortare än vad näsan räcker...Tycker det ofta är så vid badplatser där de ordnat lite mysigt med grillplats och allt. Jag är ingen elak jävel, men ibland hoppas jag i mitt stilla sinne att det drabbar dom själva en vacker dag...Å burkarna måste ju av naturliga själ vara lättare när de går hem...
Ha´en bra tisdag!!

Monica sa...

Det är likadant överallt tror jag, man har svårt att plocka upp efter sej. Hälsa C och tacka för att ni tänker på vovvarnas
tassar;-)
Ha det bra;-)

Camilla (Rantis) sa...

usch å fy vad tråkigt!!!
Fattar inte varför de inte kan ta med sig sitt skräp....
dåligt, dåligt....

Nepp, nu ska vi till Kyrkan i Edsbyn å kolla släckare...

sasfoto sa...

Förstår att ni blev arga vid ert besök på grillplatsen. Det är helt bedrövligt att det finns människor som bär sig åt på det viset. Men, tyvärr är det ju inte ovanligt idag...
Här hade jag tänkt mig en eftermiddag i svampskogen men redan nu har regnet börjat så trajandet i skogen får anstå till en annan dag.
Ha en bra dag! /SA

Carina sa...

Å va trist me folk som skräpar ner! :-(

Hoppas ni annars har det gött! Sköt om er!
Kramar från Åivo.