torsdag 19 augusti 2010

En jävla skitblogg....

Jaha ja vad ska man blogga om idag...en jävla skitdag när ingenting har hänt. Klev upp å pissa ungefär.....drack kaffe å blev ännu mera pissnödig...va ä d att skriva om.
Rantafar är klen...hostar å snorar, skit å han som skall bära upp hela familjeklanen ,kan väl inte sätta sig ned å må dåligt....han suckar å stönar ....hostar , harklar å småfiser....
Vart tog min drömmars hjälte vägen ?????
Hör ni, hör ni hur jag klagar, jävla kärring...inte nöjd alls. En enda dag skit...å så klagar hon...hahahaha. Vilken underbar överraskning jag är normal (nästan), har ni tänkt på d, att en skitdag å så klagar vi.
Dom i Pakistan skulle vara glad åt EN skitdag....dom har skitdagar hela tiden just nu.
Lite nostalgisk blev jag när Rantafar hittade igen min allra första skrivmaskin, som jag fick i julklapp av pappa.
Va jag var stolt...ingen i hela klassen hade en sån...jag var en författare....skulle bli berömd en dag...trodde jag.
Men jag har ju fan inte levt färdigt ännu, ingen vet vad det kommer att bli av mig (inte ens jag).
Kanske står jag där på bokmässan å signerar min bokdröm....????
En dröm så lätt som en fjäder, men utan drömmar blir ju livet så himla fattigt å fjuppigt, jag vill fortsätta att drömma.
Drömde om att komma upp på kalfjället, och visst tusan kom jag dit, kostade en hel del, men skit i d, vi hade sparat pengarna själv. Behövde inte råna nån värdedepå, så varför inte en ny dröm, får väl spara pengar å köpa alla böckerna själv...hehehehe
Äsch d blev en fjuppig blogg ikväll, men så hade det ju inte hänt mycket heller, imorron är det fredag, får väl fortsätta städa. Putsade alla fönster uppe idag, dammsög å städade runt, imorron får jag fortsätta här nere.
Ni hör ju vilken jävla trökig blogg d kommer imorron.......
Tjingeling nu har Rantamor fått solsting....

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Ojojoj, ingen bra dag idag.
Men du Rantamor, vi verkar ha likadana hjältar. I och för sig varken hostar eller snörvlar min men han småfiser mest hela tiden. ;)
Härlig bild på fjädern och skrivmaskinen också för den delen.
Hoppas att fredagen inte blir en skitdag.
Må så gott.

Pumita sa...

Vissa dagar är skitdagar, så är det bara. Men det är klart att det inte går att jämföra med Pakistan. De skulle vara glada åt fönsterputs och snörvlande gubbe... men du kanske behöver en påminnelse som jag fick i Portugal. Den hittar du här. ;)

sasfoto sa...

Ha ha så du får till det! Skitdagar kommer och går - bra bloggar består...
Ha en bra fredag och sedan en trevlig helg. Till dess har nog Rantafar piggnat till får vi hoppas.

agnetha sa...

Åh, äntligen lite skitord och lite djävlaranamma takter. Gud vad skönt att läsa din blogg det är så befriande med alla dina härliga utttryck. Åh lite svordommar blev det allt. *skratt*

Monica sa...

Det är skönt att gnälla av sej ibland även om det finns andra som har det värre;-)Ja menar att ha ont bland annat är ju ingen höjdare även om man inte svälter eller regnar bort.
Ha en skön helg;-)

Rigmor sa...

Klart man måste få gnälla av sig lite, hur vore det annars? Livet måste vara så, hur skulle man annars uppskatta glädjestunderna? Här är det också piss och gnäll, vaknade upp och det är alldeles grått och jag som hade tänkt gjort så mycket ute...
Ha en bra dag ändå!!
Kram

Erik "Semlan" sa...

Du har väl all rätt i världen att vara grinig och klaga, kan jag tycka. Allting är ju relativt?! Men visst har vi det bra mot Pakistans alla översvämningsoffer. Att se saker i perspektiv brukar vara bra, precis som du gör.
Hoppas helgen blir bättre. :-)