onsdag 27 oktober 2010

Rantafar låste in rymlingen....

Idag har jag inte varit någonstans med min fotoryggsäck , som jag oftast bär med mig på ryggen numera, det känns som att gå utan byxor annars, och vem vill det, annat än en nudist. Och att vara nudist just idag, skulle vara ett misstag, en utmaning, för ute är det rena stormen och det regnar, alltså ett skitväder. Skulle komma upp mot 10-15 cm snö inlands, herrejisses....
Näe idag låste Rantafar in mig, efter min rymning igår, nån ordning ska det vara, sa han, nu vill jag se ordning i köksskåpena, och en snyggt urfrostad frys, och en nystruken tvätt...och förresten putsa mina skor också, när du ändå är i farten....sen kan du få gå ut en stund, för bilen ska tvättas....
*asgarv* det där trodde ni inte på allvar eller hur, ni känner ju Rantafar, han är snäll, inte skulle han låsa in mig....tror jag.
Näe idag har jag gjort lite nytta inomhus...lite iallafall, och som sagt utomhus vill jag inte vara denna dag.
Känner mig lite vissen i kroppen...hade jag haft ungdomen inne i mig hade jag nog kunnat skylla på mensen.....men näe inte d heller, åldern har satt stopp på dom hormonerna...tackålov.  Jag håller nog helt enkelt på att bli lite förskyld tror jag.
Men jag ska inte klaga, finns dom som har riktiga lessamheter att leva med....tänker på min bloggkompis Rigmor. Vill bara krama om henne, och ge henne styrka, att ha ett barnbarn som är så sjuk,  måste ju vara så maktlöst sorgset.
Hade inte tänkt blogga nå ikväll...men så kom dom där bönderna på tv, med sina dejter och jag har lite svårt för sådana program. Herregud ....men jag kan ju välja program...jag vet.
Tjingeling alla bloggvänner....vi hörs imorron en torsdag i slutet av november....

5 kommentarer:

Rigmor sa...

Tack för din omtanke!! Jag befinner mej just nu något slags mellanstadie, gråter, förbannar och försöker förtränga. Trodde aldrig det skulle göra så in i helvete ont att få ett bakslag igen, ett oskyldigt barn som knappt börjat sitt liv. Näe, jag tror inte på någon gud längre.
Önskar dej allt gott vännen!!
Kram

Oljekritan sa...

Håller med dig...Bönderna kan dejta så mycket de vill,men jag vill inte se eländet. Jag har haft keramikkurs, och inte gjort nåt, bara pratat skit..och sånt är bra. Inomhus pyssel är bra ibland, så ibland är det bra att det är skitväder. Ha en bra torsdag//Kram Karina

"Lillagul" sa...

Så han låste in dig idag Rantafar :)
Min "gubbe" brukar gömma mina kameror när han tycker att hushållsarbetet släpat efter för mycket ;-)
Här har det oxå varit redigt busväder idag , så man var glad att få jobba inne idag.
Köpte 6kg Fransyska idag för 49kr/kg så jag har haft att göra efter jobbet med att skiva , tärna o frysa in det mesta. Gjorde Kalops på en del så middagen till imorgon är fixad :)
Bredbandet funkar perfekt fortfarande så nu är det Telia igen ;-)

Kerstin sa...

Ojdå, inlåst är ju inte alls bra. Du börjar ju tappa tidsuppfattningen redan. Att vi ska ses i morgon är helt rätt men att det är en torsdag i slutet av november är kanske inte helt rätt. Se till att han släpper ut dig så det inte går helt överstyr. ;)
Hoppas att du får en fin torsdag.

Vitsippan sa...

Jadå, Du är ursäktad, skriva fel på en hel månad.Du kanske behöver vila emellanåt från skrivandet, fast vi kommer att sakna det som bara 17.Då Du for över till Finland, blev jag nödgad skriva till Camilla och höra hur Du och Rantafar mådde.Det var så tomt här på bloggen.
Tids nog får Du städa inomhus.


Hjälp vad rädd jag blev en liten hund studsade fram på skärmen, den talar om att jag fått ett mail.
Undrar vem det är ifrån.Bäst att titta.
Det var från Yngves son, angende de papper han fått från Inkasso,Kronofogden och dom han hyr av. Han fick avslag, så vi fattade att han slipper betala.Det var ju de som gjorde fel.Yngve trodde ju att hyran betalades via autogiro.
Det var skönt.Nu kanske han blir piggare.

Kram Mi