lördag 23 oktober 2010

TACK alla bloggare....

Jaha ja så är det lördagkväll...vad väljer man på tv... Och förresten, varför ska man välja något på just tv ?? Men ska man nu göra det,  överhuvudtaget....så väljer Rantafar fotboll..gud så enkelt han har det då. Jag då...vill inte se/lyssna på danzbandzkampen...nej , nej. Men fastnade på fyran och såg ett program där dom hyllade Lasse Berghagen...egentligen vad ska jag bry mig om Lasse eller Lillbabs eller....vad bryr dom sig om mig...har dom varit inne på min blogg å läst en enda rad..kollat ett enda foto. I helvete heller!!
Och jag mitt stoll lägger en lördagskväll på dom, varför i hela friden ????
Hur sunda är vi vanligt normalstörda människor???
Rätt sunda, och rätt störda, Rantafar dricker vartannat ikväll, men han har missat att det är vartannat vatten...han dricker vartannat vitt å vartannat rött. Jag vill inte förstöra kvällen, han ser ut att ha det rätt gott. Jag dricker vartannat vatten...och vad får jag göra då ??? Jo springa å pissa i ett.
Drick inte så jävligt med vatten ...säger Rantafar, du bli ju bara pissanödig. Och så rätt han har.
Under hela sommaren i husbilen har vi ingen tv. Va skönt.
Inga serier där snoriga fruntimmer gråter för att dom blivit övergiven eller bedragen . Inga medikåta ungdomar som vistas på något paradise och super å " nuppar" i allas åsyn.
Nähä allt sådant får vi stå för själva...och det blir därefter, vi sover oftast redan vid tio på kvällen, helt slut efter att funderat ut en tv-tablå för kvällen.  Och alla reptitioner innan...så inte undra på att vi somnar tidigt.
Men nu har snart vintertid infunnit sig i vårt liv, husbilen är vinterparkerad, och vi har upptäckt att vi har en tv, eller två...ja rent av tre, i vårt lilla radhus. Och en helvetes många kanaler (fast Rantafar vill ha fler har dillat om ett tvillingkort???) men finns det mycket att se..NEJ absolut inte.
Jag trivs bättre här...på min blogg och att kolla in andras bloggar.
TACK alla bloggare för att ni finns, jag skiter i tv och tassar in hos er istället.
Vartannat vatten ...näe nu gör jag som Rantafar..vartannat vitt å vartannt rött.....vaknar nog till en sköna söndag imorron...eller.
Tjingeling...va skönt att bloggen finns.
Fotot är från Finland, gamla stadsdelen i Jakobstad i höstfärger.

14 kommentarer:

sasfoto sa...

Har säkert sagt det tidigare men säger det gärna igen: dina bloggar är för härliga!
Gör ofta som du, funderar över varför jag ibland sitter och glor in i burken där det huvudsakligen vimlar av s k kändisar. Men vadå kändisar; jag känner dom inte. Inte heller hos mig har en enda sådan skrivit något kommentar hos mig...
Håller mig nog hellre till dem jag känner "här ute" och kollar vad de har för sig.
Trodde i min enfald tidigare i veckan, att hertigparet av Västergötland (Daniel o Viktoria) skulle ta en sväng ner till hamnen där jag stod och langade upp den ena båten efter den andra. Men det var tydligen inte alls intressant, utan betydligt roligare tycktes det vara att stå och vinka från en balkong vid torget...
Ja, ja... Var och en har sina intressen. Jag har mina och de är jag glada för.
Ha det gott där uppe ni båda! Om några månader är det dags att ta ut husbilen igen.
/SA

agnetha sa...

Ah..... så fick jag äntligen känna kvällen härliga bubbelskratt i magen. Synd att du inte skrev lite tidigare. Svårt att sova när man blir så upprymd. *skratt* Härliga goa människa!!!!
Kanske ska man prova varannanmetoden, ja den som Rantafar tillämpar menade jag. Rött/Vitt.Det blir nog roligare. Men man blir att pissnödig av den också.
Godnatt.

Lasseivåmma sa...

Puh så jobbigt att göra all TV själv. Det orkar inte jag, inte att dricka alkohol var eller ens varannan kväll heller. Nu fram på höstkanten är dock bloggen en väldigt bra underhållning, inte minst din, det är ju lite extra färg på den. På tal om färg, vad har du gjort med bilden, är det något försök till HDR? Jag kan ana lite häftig redigering i den. Ha en bra söndag när du nu vaknar.

Hasse Broms - Skärgårdsbilder sa...

- Håller med Rantafar...passa dig för vatten...:o)
Din höstbild från Finland är som en vacker tavla.
- Ha det så bra ! / Hasse

Marmeladen sa...

Haha, själv fick jag också springa och pissa hela tiden igår kväll, men då drack jag också vartannat rött och vartannat vatten. :)

Lasseivåmma sa...

När du är så där snäll och vänlig som i dag så smälter jag, du kan säkert fånga månen, ta den längsta zoomen bländare 6,7 och typ 1/300-del så ska du få se. Fullmånen lyser mycket starkare än man kan tro. Vid denna tid på året behöver man ju inte heller springa ut mitt i natten, klockan 18.30 funkar bra. Sedan vill jag bara upplysa om att jag använder varken pyjamas eller nattmössa, så jag skrämmer väl omgivningen än värre.

Beppan sa...

TV får gärna vara för mig med. Ja - möjligen ngt naturprogram kan få mig att slå mig ner i fåtöljen. Problemet är att jag somnar så fort när jag gosat ner mig där.
Nej en stund framför datorn och besök hos alla härliga bloggare ger mig mycket mer! Inspiration - och inte minst fotoglädje!
Besöken hos dig får mig alltid att le.....:-)

Annelie sa...

Nej jag har inte jobbat inatt. Hade en barndomsvän från Växjö på besök. Oj, hade vi kul eller?!
En kväll med många glas vin, god mat, och en jäkla massa prat. Uppkrypna i soffhörnet och myspysdressen på. Det är så det ska vara en lördagkväll!
Fast idag blev en Treo till frukosten... men vad gjorde väl det?
Ikväll ska jag och några tjejer från jobbet gå på Maria Skäringer show på Cirkus, så det blir väl lite vin ikväll också kan jag tänka mig....
Kramar till er båda!

Annelie sa...

Glömde ju säga att dina bilder blir bara bättre och bättre för varje dag Rantamor! På den här har du verkligen fått till superfina färger!

Vitsippan sa...

Hejsan !
Håller med Dig helt och fullt ut.Började titta på det, med text, trots det fattade jag inte något, de babblade i mun på varandra, för en hörselskadad är det hopplöst med teve.Inbördes beundran.Däremor gillade jag "Stjärnorna på slottet", om man nu måste se vad kändisarna har för sig.Tänkte se reprisen sänds 15.30 idag.Om jag ids.Jag gick över till mitt eget landet runt.Bra mycket roligare och intressantare att ge sig hän åt.Håller med SA om det.
Chattade med en Stayfriendskompis på FB.Fick över honom dit.Johnny Svensson.Han är duktig på att få in foton överallt.
Har Du sett min nya fotoblogg.? Jag kan inte ha det som alla Ni andra har det.
Kram Mi

Oljekritan sa...

Vilket fin foto!! Skulle vara kul att måla av!! Får jag det??
Har ambitioner att måla mera..mera..men orken är svag. Man är som du säger trött och lite seg, på lördagskvällen..Håller med dig, sitter hellre och bloggar jag med, än att titta på tv:n, finner inte så ofta något jag vill titta på! Skön söndag önskar jag dig.. hoppas vatten/vin var lagom!! Karina..Kul jag hitta din blogg!!

Rigmor sa...

Du har så rätt så!! Genom bloggen har man fått nya vänner, man delar precis så mycket som man själv vill, och man får svar tillbaka. Tittar jag på tv blir jag antingen så upprörd så blodtrycket stiger eller också blir jag deppad och då kan jag inte sova för det. Spelar ingen roll om jag varvar ett glas rött och ett glas vitt...
Jag har datahaveri här just nu, men ska försöka smyga mig tillen dator på skolan...det kan väl inte vara förbjudet...??!!
Ha en bra söndag!!
Kram

Monica sa...

Du har så rätt, ha en skön TVfri söndagkväll;-)

Viola sa...

Haha! aå godt jeg kjente meg igjen her!! Hva er det med enekelte menn og deres elsk til fjernkontrollen og alle de himla mange kanalene??!! ;)
Nei, heller blogging enn tv-titting! Mange nydelige bilder du har på bloggen din! :) Ha det fint!