söndag 12 september 2010

Fortsatt äventyr i Borgafjäll...

Jahaja så flyttar vi på husbilen igen, efter några intensiva, härliga och färgglada dagar med barn och barnbarnet. Nu har dom åkt hem..vardag imorron men jag hoppas att dom laddat lite i sin mentala styrka....och med värkande muskler, kan möta vardagens nya utmaningar.

Tack, kära ni.

Vi flyttade vår husbil från Åke till Saxån...vackert med alla höstfärger, men borgahällan var döljt i ett stort moln.

Vi prövde fiska lite, många fiskar som var uppe å vakade , men få som var intresserade av att äta....va ä dom då intresserad av...kanske varandra....som dom lärde säger fisken leker...i helvete heller dom nulle....men k`t då.....gissa d ni ???

Men vackert var d och jag gick an med Nikon...Rantafar fiskade Å fick en liten öring....jag blev nog ff är jag rädd. Rackarns.....

Lite kvällbilder över Saxån...

d blev rätt blåsigt och mulet. Fjällvädret är inte riktigt som hemma, här skiftar det från klarblå himmel till stormfjäll, haha nu va jag ju riktigt rolig eftersom sonen och hans Em skall ta efternamnet Stormfjäll . Men ikväll stormar det så att husbilen står å skakar å gungar...rätt häftigt, är ju som bekant en oväderskärring.

Få se vad morrondagen ger....en fiskeuttflykt, kanske.

Måste bara lägga till ett sött foto av Morbror Ante som läser saga för Lilla C, (synd att Lilla C fick syn på mig) dom såg för mysiga ut. Kärlek , japp.

Tjingeling...imorron får vi göra vår egen frukost...tråkigt.

7 kommentarer:

Vitsippan sa...

Hur gör Du för att få så fina foton.
Beundransvärt och kärt.

Inteundra på att jag har så få följare,jo Din och Rantafars Dotter och annapågrönkulla kom till för några dagar sedan.
Såg lite på "Landet Runt" på teve, upptäckte att jag har ett eget landet runt, från norr till söder från öst till väst.Härligt vyvidgande, förevigande. Som de på teve säger spektakulärt, det är det, Dina och många andras foton för mig.Hitta en blogg,Vårt liv i Norr.Kanske Du följer den.Nu ska jag fortsätta min resa neråt landet. Natti-Natti.och Kram Mi

sasfoto sa...

Jisses så vackra bilder du har tagit! Toppen från början till slut.
Ha en go vecka! /SA

sasfoto sa...

Jisses så vackra bilder du har tagit! Toppen från början till slut.
Ha en go vecka! /SA

Camilla (Rantis) sa...

Underbara foton från Borga igen....
Nästa höst ska Stor Nikon å jag komma upp å fota höstbilder...
=)

Jadu...
ringer Rantamor å skriker HJÄÄÄLP i luren då är det bara att försöka fixa problemet...
å ofta löser vi ju det!
*S*

näää..dax att sussa så man orkar jobba i morgon å tjäna ihop pengar så vi får "vatten" å "bröd" i stugan...
=)

agnetha sa...

Hej!!
Tack för titten in till mig!!! Ja du nu är jag hemma igen ska försöka att uppdatera mig lite oftare. Guuud va du har blivit duktig på att ta vackra bilder. Jag blir så avis på alla er som har en sådan där "fin" låda. Vill oxå ha!!!!!Ja vill jag vill....... Tror du man kan öppna en insamling här på bloggen till förmån för mig??? *skratt*
Kram och godnatt.

Rigmor sa...

Jaha, så du är oväderskärring!! Nja, det vet jag inte om jag är direkt, vi har för många höga björkar runt husknuten (jodå, vi har pratat om det i flera års tid att ta ner, men sen är det ingen som direkt vill ha huvudansvaret när det gäller...) för att jag ska tycka det är skönt när det fullkomligen skriker i löven och björkarna ligger i 45graders vinkel...då håller jag nog hellre takten på annat sätt...går bra med lite smågung också!!
Njut av måndagen!!
Kram

Camilla (Rantis) sa...

Hoppas att du har hållt dig i sängen i natt....drömde att du trilla ner....
=(