torsdag 23 september 2010

Så var jag klar med "gardinan"....

Idag har jag sytt färdigt mina nya köksgardiner. Jag tycker att det blev så lugnande i köket med linnegardiner. Jag är ju lite rädd för just färger , och stora mönster. Lite tråkig kanske, men själv gillar jag mitt nya kök som nu också fick nya gardiner.
Lite ombonat nu när höst och vinter är på inkommande, javisst det är ju höstdagjämning idag, då ska visst dag och natt vara lika långa. Om man inte som jag traskar runt lite på nätterna, brukar säga till Rantafar att jag går brandvakt....
Rantafar ja han har tvättat och vaxat bilen så den glänser som attan, och imorron drar vi till Umeå å ska hämta Lilla C, vi ska ha fredagsmys och lördagsmys och först på söndag kommer Lilla C`s föräldrar och hämtar hem sin skatt. Kul att få ha Lilla C här en helg igen, var ett tag sen, få se vad vi hittar på.

Mitt i gardinsömnaden, tog jag en paus idag, och gick till skogs, hade ju tänkt plocka lite lingon.....men men d blev inte så. Inte nå lingon hittade jag, så jag är glad att jag har några lingonpåsar kvar i frysen sen ifjol. Men jag fick ju en liten promenad tillsammans med Nikon, den är så himla bra den ryggan jag köpte till Nikon, lätt att ta med och snabbt framme när man vill fota nånting. Ja inte snabbt nog när man får möte med en harpalt, han hade så bråttom att jag inte hann säga hej ens.....
Ha en bra kväll alla bloggvänner...och tänd ljus, d gör jag.
Tjingeling


7 kommentarer:

Kerstin sa...

Men du vad snyggt det blev och vilket fint kök ni har!
Gillar också mest lugna och enfärgade gardiner men har dristat mig till att köpa några med mönster!!!
Ha en fin kväll.

Vitsippan sa...

Blir det inget mer nu ?

Oj, vad mycket trattisar.De är inte lika goda som de gula, det är vad jag tycker.

Synd att xet, inte kommer ut i skogen, han som älskade att gå i flera timmar och plocka svamp.Kom aldrig tomhänt hem, halva skogen med ibland.Som jag såg Du också hade mossa o.barr.Hihi, fin den giftiga röda.
Hoppas allt är bra. kram Mi

Vitsippan sa...

Glömde ju säga något om gardinerna,de är stilrena och snygga.Jag gillar också att de går ända ner till golvet.
Jag köpte nya röda enfärgade julgardiner,kanske det var en liten bård högst upp.Kom över billigt i våras.Vännen Helena sa ska Du köpa julgardiner+duk nu.Ja, jag köpte sommarduk i Januari.Det gäller att passa på, det kommer en årstid för varje tillfälle som ges,det är väl okej.Påsken har jag grejer till.Fjädrar,ägg o.div.annat.

Peter,Bettan och Clara sa...

Även jag är lite dålig på det här med färg, blir lätt jordnära färger. Ibland tänker jag att jag ska våga mig på nått färgglatt men än har det inte hänt. Låter som ni kommer ha en helt suverän helg. Och my good va svamp ni har hittat!

Ha en bra kväll du med!

Peter,Bettan och Clara sa...

Du är för go du ;)

Camilla (Rantis) sa...

snyggt....
kanske någon färgglatt i fönstret ... en "plast" blomma från Falles kanske... =)

har kollat efter lite nya gardiner jag med.... vita virkade spets gardiner känns ju lite väl somrigt...
Hittade några på jotex med rönnbär på... snygga... så jag får se, kanske blir en beställning....

snyggt vart de hos dig i alla fall!

Marie sa...

Jädrans vilken fin bild. Kan inte se mig mätt :-)