tisdag 21 september 2010

Men inte idag.....

Idag har regnet bara öst ned, och verkligen hjälpt höstlöven att lossna ur träden.
Ett sommar-regn känns ändå lite uppfriskande, men ett höstregn känns så vemodigt, man vet som att när regnet upphör, kommer inte värmen tillbaka, det är bara fuktigt och småkallt.
Och innomhus jobbet skriker på mig, mina kökslådor bara väntar på att få en uppryckning, och en rensning från bäst före datum...men inte idag. Jag plockade fram mina nyinköpta köksgardiner från Ikea, men dom ligger också i en hög...inspirationen tog slut när jag måste sy om dom....inte idag.
Och tack kvällen, tack att du kom och befriade mig från alla jobb jag skulle ha gjort...men inte idag.
Imorron är nog min kropp lite piggare, tror jag, och då tar jag nya tag.

Igår tog jag några foton ute och såg att min kärleksört var så höströd och vacker, och att dom sista rosorna ännu ville glädja mig, vilken tur jag fotade då, för idag har dom nog regnat sönder.
Näe nu ska jag lägga min värkande kropp "bredame" Rantafar, och vänta på en bättre dag , en onsdag i september, husbilen ska besiktigas, så det är bara att hålla tummarna, att inte en viss bilmekaniker i Indal får jobb....
Tjingeling nu slänger sig Rantamor i säng...


4 kommentarer:

Camilla (Rantis) sa...

Väntar också på en bättre dag...
haft sån hövve värk idag,
men de e väl inte så konstigt efter allt som varit!!!
Natti natt!

Annelie sa...

Har känt precis likdant ett par dagar nu.... trist grått och tråkigt. Men IDAG kanske, här slyser solen från en klarblå himmel!
Blommorna du visar upp är en lisa för själen!

Vitsippan sa...

Hej !
Igår fick jag nog av sömn foton, det smittade nog, för klockan 20.30 var jag så trött, så jag inte orkade med att sitta uppe ,utan la mig,ju tidigare jag lägger mig ju fler ggr får jag springa på natten,tror jag var uppe 6ggr i natt, föratt slutligen kliva ur bingen kl.8.30.Måste ut ock skubba idag åt Dennis, som vill ha hem varor, igår var det Yngve.Ett sånt schå.Helst vill jag bara sitta här och njuta av alla underbara bloggar.Din slår ju bäst, fast de andra är ju bra på sitt sätt, inte tu tal om det. När blir det svamptema. Har en jag såg i Söndags, en ensam en, som jag fick som barn, äta förvälld och stuvad.
Vad vacker Kärleksörten är och rosen lika så.
Ha´fin dag ! Kram Mi

Agneta sa...

Underbara bilder. Jag blir så ledsen för din skull att det värker på dig. Många varma styrkekramar till dig och tack för din omtanke.