onsdag 15 september 2010

Vemod..och hemmaglädje..

Så åker vi hem efter en natt när regnet har smattrat på taket, non stop ,och Rantafar har haft senadrag i omgångar, och min rygg har värkt värre än vanligt.
Kan man bli slut av att hålla igång med fjällturer varje dag ? Tydligen.
Vi måste hem å vila upp oss....
Men det känns vemodigt att lämna Borgafjäll för detta år...men allt finns ju kvar, och nästa år sitter vi nog å njuter av dom vackra höstfärgerna igen, och traskar runt i skogarna och på fjället. Vi bara måste....
Vemodigt var det också med den båt som ingen har brytt sig om på hela sommaren, se nu hur sönderslagen den blivit av vågorna på Borgasjön och stenarna på stranden.
Vi som försökt rädda den flera gånger i sommar, och hela tiden trott att ägarna skulle dyka upp.....stackars båt.
Så lämnar vi en vackert sprakande fjällnatur, och dom finaste, vackraste minnena från sommaren finns i huvudet...men foton kommer att bli kul att blicka tillbaka på.
Nu sitter jag hemma å bloggar, nyduschad...underbart....
Tjilivippen....så var vi hemma igen Rantafar å jag.
Tjingeling.5 kommentarer:

Vitsippan sa...

Tur att vi kan återblicka på Dina foton och upplevelser via bloggen.Att jag skulle få se det på riktigt, tror jag inte på, men vem vet.En vacker dag sticker jag iväg.Kunde ju få lift med syrran, när de far till Sävar.Kan ju fråga om jag kan få det i 70-årspresent.En liten bit på väg, i alla fall. Det går väl tåg dit upp även bussar, kan jag tro.Underbart och uppfriskande har det varit. Så tack för denna härliga sommar.Men både skratt och tårar. Kram Mi

sasfoto sa...

Många bra bilder har du när ni under vintern vill blicka tillbaka på sommaren som nu är till ända.
Noterar samtidigt att hösten kommit väldigt långt hos er jämfört med här ner. Mycket fina färger i dina foton.
Passa nu på att vila ut ordentligt! /SA

Kerstin sa...

Vad vackert det är däruppe nu. Förstår att det är vemodigt att lämna det vackra landskapet, men det blir nog skönt att vara hemma ett tag också.
Glömde svara på din fråga när det gällde regnbågarna. De är fotade med vidvinkel och ja, jag har ett sånt objektiv. Köpte det begagnat tidigare i år. Tokroligt att fota med. Man får med så mycket i bilden.
Ha en mysig kväll med Rantafar nu.

agnetha sa...

Borta bra men hemma bäst eller hur?
Jag får också tacka för alla dina fina berättarfoton som du delgivit oss alla på bloggen.Ibland då jag läst dina rader har det nästan varit som jag rest med er. ja, kanske det var ett önsketänkande. För roligare och härligare människa det får man se sig om efter i månen.
Godnatt kära du vi hörs och syns imorgon.

Anonym sa...

Hipp hipp hurrraaaaa på Rantamors födelsedag...
från en ej inloggad Rantis!!!