tisdag 23 november 2010

Efter en natt med korpar....

Det här får gestalta vad som blev kvar efter en natt med hackande korpar, som var rätt hänsynslösa. Men efter ett par timmar, tonade värken ned och jag tog av mig mina varma sockar, och knallade upp och lade mig bakom rumpan på Rantafar.
Jag har som alltid sagt, att jag inte skulle gnälla om sjukdomar på bloggen, men inatt rann det över. Kan ju gärna bli så, att det som kroppen är full av skriker själen....
Och som jag skrev till en del av mina bloggvänner..det finns så många, så många som har det mycket värre.
Det finns dom som inte ens äger den kropp som skriker, som är utnyttjad och fråntagen all identitet, vem ska dom ropa på ? Vem hjälper dom ?
Jag har ju snälla goa bloggvänner som bryr sig. TACK ni är alla guld värda.

Vad har hänt idag då ??
Jo Rantafar har börjat åtgärda vattenskadan uppe i duschrummet.
Och när jag skulle titta till han....ser jag att han har sin bärbara telefon med sig, iattifall någon skulle ringa. *skratt*
Tro om han inte hade den som en tyngd när han limmade fast skivan ???? Hoppas d.
Men han ringde huvudkontoret i Houston....eller nåt...näe bäst att gå ned igen och fortsätta med det jag höll på med.
Äntligen har jag tagit mod till mig och frostat ur frysen. Efter allt sorterande med renkött...en massa fisk, svampar och allt annat som brukar hamna i frysen, så står jag med sju stycken påsar med en snötäckt bulle i var. Känner någon igen det????
Vem fan lämnar en bulle kvar i var påse, måste vara nån som springer runt i alla hushåll å slänger in en bulle här å där i frysarna.
Några påsar står man en stund å betraktar.. och funderar...vänder och kollar och funderar och med säkerhet åker den ned i soppåsen, etikettlös som den var.
Men nu har jag alldeles underbart fint i min frys, och vet vad jag har i var låda...ett tag iallafall.

Fick ett paket på posten idag. Spännande och ni fotogalna människor förstår mig....
Och snart kommer min nya glugg. En Sigma 18-250, 3,5-6,3 DC.
Den är sorterad i Ånge, så den är på G..... kanske imorron.
Som JULAFTON.

Provade min nya close up tia, kul kul....

Vi har haft en rätt fin dag idag, med lite sol som bara visade sig som allra hastigaste, innan mörkret igen föll över oss. Dagarna är ju så korta, så man borde rusa ut så fort man får se en skymt av solen. Men ofta håller man på med något...och man tänker att jag ska bara...och så är solen borta.
Ikväll vankas det hockey här igen...håhåjaja få se vilket tillstånd Rantafar befinner sig i vid sängdags...
Tjingeling alla vänner, och ta det lungt i trafiken.....och med snöspaden.

6 kommentarer:

Vitsippan sa...

Hejsan Rantamor !
Det är väl Dig förunnat att få gnälla lite och kvida om nätterna.Då skulle Du höra mig,jag vrålar så tyst jag kan, för att inte väcka grannarna, när mina muskelkramper sätter i gång.Har ju varit befriad från dem i flera år. men med den nya medicinen som jag kan andas lättare av, så har det börjat igen.Förstår inte varför det håller en vaken på nätterna, varför känner jag inte av det på dagarna.

Du vet väl att jag har en blogg till där jag skriver, i den där jag tar foton ur verkliga livet, råka skriva i fel idag.Såg det när jag skrivit ganska mycket.
Men så bra, som Du skriver kan jag aldrig uppnå. Grattis till awarden.Den är Du värd flera ggr om.
Kram Mi

Oljekritan sa...

Hej Rantavännen...jo nog må vi få säga när det värker och gör ont..det är inte alltid lätt att stå ut..för inte gnäller du..tycker jag inte. Kramp i muskler är hemskt, och på nätterna när man ska sova gött.,fy och fy..stackars lilla rararantamor..Och visst finns det dem som har det värre..jo. Tur att du har det så det så fint i din frys,,nu till jul :-)...Hoppas du fpr sova bättre inatt..Krtam Karina

Peter,Bettan och Clara sa...

Nu får du mig att tänka på min inte så trevliga frys, hihi. Där finns nog allt det där du beskriver, en bulle i påsen och etikett lösa ting. Det är nog dags att ta tag i den kanske.

Hoppas du får det mysigt imorgon med C och att ni kan fika gott.

Kram!

Kerstin sa...

Wow, vilken läcker sista bild! Snyggt som tusan.
Men du, du får tipsa Rantafar att om han ska ringa huvudkontoret borde han plugga in telefonen först. ;)
Kul med closeup-lins. Fin bild blev det också.
Apropå gnäll på bloggen så är det lugnt. Det är ju inte direkt så att du gnäller varje dag. Nån gång måste man få leva ut sin känslor.
Ha en fin kväll nu. Hälsa Rantafar.

Anonym sa...

Usch å fy!!! Lider med dig, har juh iaf en liten aning om vad du genomlider... Hoppas du får en bättre natt i natt... STOR KRAM /Sonen

Annelie sa...

Vadå gnälla tänkte jag, och läste ditt förra inlägg. Stackars Rantamor som har sån nätter med envisa elaka korpar.
Såklart att du får gnälla som har det på det viset, ibland hjälper det att skriva av sig lite.
Och dom som inte vill läsa behöver inte.
Och apropå frysen: Har den där jäveln varit hos dig också? Han som lägger i en (!) bulle i en påse! Jag undrar jag också vad det är för en idiot....