torsdag 18 november 2010

Hjärnsläpp och extra poängen....

Ikväll spelade Timrå hockey, och Lilla C sitter här och funderar hur det gick, Moffa berätta !!
Här var Lilla C liten och hade fått en Timråmössa av oss, då kunde han ännu inte riktigt prata, men försökte iallafall. Och när han såg Timrå Ik`s emblem så sa han "Tota..kaaka" vilket för honom var "Moffa..Timrå" och moffa var stolt.
Nu när han är här, brukar han fråga moffa, om Timrå vann, och säger moffa nej, då får moffa alltid en eller två kramar av Lilla C. Säger moffa att Timrå vann, då sträcker Lilla C upp händerna och jublar, för då vet han att moffa är glad.
Söta ungen, han är så go och omtänksam.

Och ikväll levde Rantafar verkligen på hoppet om att Timrå skulle vinna över Luleå, och hoppet såg ljust ut....ända till slutminuterna när Luleå gör två mål och det blir oavgjort.
Jag tror att Rantafar fick en mindre hjärnblödning...jädrans va arg han blev.
En massa svordomar kom över hans läppar, han som annars är så lugn, men nu vaknade odjuret i han, och jag höll både tyst, och höll mig undan.
Och att Timrå tog extra poängen i förlängning....gjorde ju att han lugnade sig lite, och nu sitter han och ser sporten och slickar sina sår.
Imorron är han nog sitt vanliga Rantafar och har glömt sitt hjärnsläpp.
Tur det inte är hockey varje kväll.

Tjingeling, fredag imorron och min näsa rinner fortfarande.....nu får ni komma med nån idè om hur jag blir kvitt förkylningen.....


4 kommentarer:

agnetha sa...

Inte lätt att tas med gubbarna när det gäller sport. Här hos mig är det mest speedway som gäller så just nu är det lugnt för säsongen där ligger på is.
Angående din förkylning så tycker jag att du ska prova att tända en Aromalampa med esterisk olja i. Du kan ta apelsin, eucalyptus,lavender eller något annat. Gå in i hälsokostaffären o fråga där kan du få mer tips. Aromalampor kan vara bra för annat också typ arga gubbar!!!*skratt*

Beppan sa...

Attans - har du dragit på dig bacillusker...?
Ingen fara. Det finns bot!
Kolla denna sida: http://beppansallehanda.blogspot.com/2009/10/dundermugg.html

Efter ett par muggar brugar de envisaste förkylningsbaciller ge med sig!

Du kan ju bjuda Rantafar också - åtminstone på en slurk. Då känner han inte go´doften!

Ha en bra dag!!
:-)

LissenTo sa...

Idrotten kan få vem som helst lite vild och galen. Hoppas Rantafar är mild och glad igen och att Timrå kommer att vinna matcher igen.
Så att lillgubben kan ha sin mössa på med stolthet.

Ha en skön fredag. Kram Lissen

Rigmor sa...

Jag förstår nu att jag är lyckligt lottad som har en gubbe som är helt ointresserad av sport, ett moment mindre som skulle kunna orsaka hjärnsläpp!!
Så gullig han är lilla C, han förstår när moffa behöver lite extra tröst...
Angående din förkylning, jag håller fortfarande stenhårt på whiskey, dels hjälper det verkligen och sen blir det fan så mycket roligare att vara förkyld! Allt ur medicinsk syfte är bra...
Tack för uppmuntran med CV, nu har jag ett ligger skräddarsytt och klart sen länge, det får duga. Men det personliga brevet är värre, ska man vara ärlig och säga att man är som man är, eller ska man försköna det lite och resten kommer som en glad (??) överraskning med tiden...?? Det som retade mig mest var deras nonchalans med våran tid, jag satt och åkte över fem mil för fyrtio minuter...ja, ja det är historia nu. De blir säkert arbetslösa de med någon dag...
Ha en riktigt bra start på helgen!!
kram