lördag 6 november 2010

Rantafar hemma, och en ny mus......

Måste börja med att förkunna om att...skulle någon ha missat det så....Geir åkte ut igår. Jag pratar Idol, och min antifavorit åkte ut...äntligen säger jag bara.
Nu skall han göra en turnè...på äldreboenden runtom... och jag tror det kommer att slå hårt, och vara till oerhörd glädje. Fan va tur man får bo hemma....ännu, men så elak som jag är så kommer väl vårdpersonalen att rulla in mig i stora salen, för att lyssna på Geir, när den dagen kommer. Satan. Och sen får jag matpure och skiter på mig....

Men från det ena till det andra, skit och matpurè, så var jag ut på en liten fotopromenad idag, och skogens lingonris var så vackert smyckad av frosten...alldeles som små vita blommor. Vackra , sköra precis som våra liv är, vi rör oss omkring som att vi är någonting, men i verkligheten....tänk va liiiiiten vi är i universum.
Som att släppa en fis...å så är vi borta.
Så lev ut ordentligt, njut av det som är nu, och stressa inte bort livet, så att ni måste säga sen att: dagarna som kom och gick.....inte visste jag att D var livet.

På min promenad efter Puttes väg passerar jag alltid dessa huskroppar. Tror att det har varit en badstrand vid havet, med dessa hus som av-på klädningsrum.
Nu känns det som att allt har fått förfalla, nu ska det vara fina bad, innomhus, med ett stort vidunderligt lekhusbassäng, med stora rutschkanor, bubbel, kallt och varmt och utomhus !!!!!?
Tror fan att det kostar.....men smakar d ????

Idag kom Rantafar hem, nu är familjen hel igen...tvåsamheten inträder. Nu sitter han här i fotöljen å fiser lite...dricker rötjut och njuter.
Fick en present, han är snäll han Rantafar, jag fick en ny mus !!!!!
Min gamla har blivit lite kal, nednött av för mycket fingrande, och lite småvrång, ville inte åt vänster när jag ville till höger.....näää nu blev det helt fel...men ni musvänner förstår precis...eller hur. Pilen.... det är pilen som lever ett eget liv...far som ett skållat ollon överallt men inte dit jag markerar.
Men nu har jag fått en ny...en blank snygg ny mus...
Och jag har fått hem min älskade Rantafar.
Och det är lördag !!!
Tjingeling ni alla musvänner....vi förstår varann...eller hur ????
Ha en alldeles underbar kväll, det ÄR....... detta som är livet.....nu.

3 kommentarer:

Rigmor sa...

Förstår precis, lördag, Rantafar hemma och mus, kan inte bli bättre!!
Ha det gott!!
Kram

Oljekritan sa...

Glad för din skull att du fått en så vacker mus!! Han är bra snäll din Rantakarl....Visst är det gött med lördagskväll..synd att den tog slut snart..för snart är det söndag här..och det är inte fel heller..Klicka gott med din mus//Godnatt Kram

Annelie sa...

Det avgör saken, jag slutar suga, jag köper också ny!