fredag 19 november 2010

Fredagsmys och jag köpte saft....

Fredagkväll och kärlek, fortfarande blommar Rantafars rosor, inte alla dock, men hans kärlek blommar....tror jag, ävenom han sitter i sin fotölj och ser helt ointresserad ut av just kärlek, men han myser, fan det är ju fredag.....och jag hade köpt ett vin som var som saft, sa Rantafar.
Skall inte upprepas...jag smakar och vill ha fram en smak....men jag håller med det är som saft och en jävla söt saft.....
Tog fram lite bär till morgondagens frukost.....tranbär och svartvinbär.
GOTT. Och vackert.
Ikväll åt vi paj. Jaha vaddå paj...men det var gott...skitgott.
Kyckling, kantareller, fårticka, grönsaker....bara gott.

Och en GOD sallad till.
Nu är det bara resten kvar, vem åker ut på idol...jag gissar på han Lill-Vaise (så stavas det då inte) men jag hoppas han åker ut...och att jag åker direkt i säng..tjingeling.
Skall då aldrig köpa saften mera till Rantafar, och inte till mig heller....
Tjingeling..va rädd om varann.


8 kommentarer:

sasfoto sa...

Gott och vackert.... Ja, det är det minsta man kan säga.
Ha en fin helg! /SA

Rigmor sa...

Jaha, nu vet jag vart man skulle ha tillbringat fredagskvällen...god mat var det i alla fall!! Älskar alla slags pajer, tyvärr får jag sällan stoppa i svamp eftersom mannen tycker det mer är en könssjukdom än mat, men lite brukar jag kunna smyga i.
Du fick så rätt om lille Weise, men jag tycker faktiskt han sjöng rätt bra, bara man slapp se honom...lite som med Carola.
Nu är dags för kudden här med, har min sista praktikkväll i morgon, och det börjar kännas att kärringen inte är tjugofem längre...
ha det så gott!!
Kram

Wickans värld sa...

Den pajen ser (såg!!) god ut!

Vitsippan sa...

Godmorgon !
Hur kunde jag glömma Dig igår.Det första jag tänkte på i morse.Det var rörigt.För jag gräddade en sorts ragg-plätt.Sen blev det teve o.Facebook.Men nu är jag här och Din Ros som sammet lika vacker och pajen ser läcker ut.Jag är så dålig på att laga det.Har aldrig gjort det,bara skinklådor med svamp.

Nu har vi fått snö igen, ett par cemtimeter, börja i går em. Fy farao.Tur jag posta girot.
Hoppas Du mår bättre nu.
Kram och ha en fin helg tillsammans.Nu ska jag resa vidare söderut, har en till i norr.Men jag hoppar nog ner till Gotland o.Ingrid L.i Stenstugu

Camilla (Rantis) sa...

mmmmm...verkar som ni haft en bra och skön fredagskväll...
Här blidde den mindre bra....
ett födelsedagskalas som slutade med tjabbel....
Men men... vi säger som er,
man får bara vara sur,arg och bitter ett tag sen är det bara att gå vidare....
Trist, men men...
Skriver mer i mailen....

Nu ska jag krypa upp i soffan med Hedlunden å mysa lite...
Kram kram

Peter,Bettan och Clara sa...

Du hade rätt, han åkte ut. Maten ser otroligt god ut och låter riktigt gott med. Hoppas ni får en fin helg!

Kram!

Annelie sa...

Ojojoj vilken mat du serverar din lille gubbe! Saliven rinner ohämmat ur en mungipan på mig!
Nu ska jag nog komma igång med bloggeriet igen. Det har varit en jobbig vecka, mycket jobb, förkylning och retfull enträgen hosta, trött och frusen, allänt hängig alltså. Men inget att sjukskriva sig för förstås!
Och så min nya leksak förstås, min Iphone, den har tagit upp lite av min tid, den är en ny kärlek, Staffan har fått hård konkurrens nu för tiden, först bloggen, sen kameran och nu min Iphone. Hur ska detta gå?
Fast ännu har han inte klagat, han ler bara lite i mjugg och tycker att Farmor blivit värsta teknikfreaket....
Puss på er däruppe och ha en fortsatt fin helg!

Beppan sa...

Härligt med svamppaj - blev riktigt sugen - och kärlek!! Alltid på parkett... Men den där saften lät ju inte så kul. Om man nu gillar lite mer klös i vinet. Står det "lättdrucket" så brukar jag dra öronen åt mig. (Vilket uttryck förresten, dra öronen åt sig - hur gör man då egentligen..?)

Tranbär o svartvinbär till frukost - jo jag tackar! En riktig vitaminkick! Har själv aldrig plockat tranbär. Jag har en hel del kvar att göra och lära.