lördag 13 november 2010

Inspiration & Kreativitet - Skört

Livet som växer inom oss, är så skört så oerhört litet, bara tanken att det blir ett liv en människa är fantastiskt. Men alla gånger går det inte riktigt som det var tänkt...och då får vi verkligen veta att livet är SKÖRT och bräckligt.
För mig blir detta i utmaningen SKÖRT....för början av livet är verkligen det.

9 kommentarer:

Lilla C's mamma sa...

Mysiga magen, och mysiga lillkillen som låg däri.

//M

Camilla (Rantis) sa...

...ja, tänk att Lilla C har legat där i?

Ja, livet är skört, i bland balanserar det bara på en tunn tråd, men spinner man tråden åt rätt håll så blir tråden grövre och man kan flyta foten framåt igen....

Misswhatsit sa...

Vilket vackert foto! Det finns inget som inger mer känsla av hopp och framtid än en sådan mage.:) Det är skört men också starkt och livskraftigt. Sedan har vi ju sett i bloggen att det blev ett strålande resultat.:)
Ha en skön helg!

Kerstin sa...

Du, det var en fin tolkning det, Rantamor. Och en fin liten C blev resultatet. :)
Ha en fin helg.

BP sa...

En mycket tänkvärd tolkning av temat med en mycket vacker bild!

Marie sa...

Fin tolkning med djup. Visst är det så. Livet är så skört så skört. Redan från starten som du så fint tolkar här. Jag blir så varm av ditt foto. Älskar gravida magar. Ett tecken på lycka och förväntning. Vinst i kvadrat. Jag jobbar som embryolog på en klinik för provrörsbefruktning och "gör" bebisar på dagarna i labbet. Så detta är för mig den största framgången. Ett nytt litet liv på "G". Många gånger går det bra, ja för det mesta. Tyvärr strular livet till det ibland och påminner oss då om hur skört det är. Livet.

Gärdsmygen sa...

Livet är stort och verkligen skört. Det lilla livet är så oerhört stort och oerhört skört precis som du skriver. Stark bild och starkt budskap!

Anonym sa...

Du har så rätt, början av livet är sannerligen skört. Fin tolkning!

Tove sa...

Tänk så vackert det är med barnmagar! Det inger så mycket hopp även om det det skört att komma ända dit. Jag vet av egen erfarenhet... Man ska aldrig ta något för givet!