tisdag 30 november 2010

FotoFörAlla - Älskade Tomte.

Får jag bjuda på en tomte nu på sista november, en tomte som jag tar med mig in i december och njuter av.
LillaC var ju så ivrig att sjunga sin egen komponerade julsång i helgen när vi var där, att jag fick massor av fina foton av den lilla. Han satt som en munk i Tibet, sa han, och sjöng högt av hjärtans lust. Kan man annat än älska denna söta tomte.
Och eftersom FotoFörAlla har temat TOMTE idag så får LillaC bli min och moffas alldeles speciella lilla tomte.
Mera tomtar här;

9 kommentarer:

Rigmor sa...

Men go´a söta lilla tomten!! Å tänk om några år kanske du inte får säga längre att han är söt, då ska det vara mera häftigt, men mormor är alltid mormor.
Visst sjutton säger prästen att man ska dela allt, det gäller sängvärmen också! Hur hade han annars tänkt sig att vi skulle föra släktet vidare?? Här har vi det så kallt så för första gången i mitt vuxna liv har jag börjat sova i pyjamas! Mannen skrattade gott första natten jag kom i något svart och lila, det gav inte något direkt erotiskt intryck förstod jag! Men va fasen, 50+, man kan inte få allt...
Ha det så gott i kylan!!
Kram

Annelie sa...

Jo nog var det där en alldeles kär liten tomte, men är det inte synd att han ska arbeta så tungt i så unga år. Visst kan han väl få vara den som den riktiga tomten kommer till några år till va!?

Milla sa...

Oh vilken söt liten tomte...

Annelie sa...

Hahahahaha! Vilken tur att han inte behöver jobba, fast det blir väl ett fasligt jobb med att öppna alla paketen förstås!
Jo, den där bilen, den skulle jag allt gärna velat ha, fast i naturlig storlek då.

Anne sa...

Tassar in för första gången hos dig och måste ju säga "hej" när jag ändå är här. Måste säga att det är fasligt mysigt här så jag kommer snart tillbaka.

Kram Anne

Det blir bak till helgen, Nisselimpor, de måste ju vara utsökt goda..nästan så man känd doften bara av att se dina bilder.. :)

Oljekritan sa...

Du så söt liten tomtegull...man fattar att det är nåt alldeles extra med just denna lilla Nissen!! Så fin i den stora luvan...Lycka= barnbarn..
kram Karina

Peter,Bettan och Clara sa...

Men vilken gobit! Måste varit en härlig konsert. Sötaste lilla tomten.

Trevlig kväll!

Carina sa...

Vilken härlig liten nisse...han får nog mycket att stå i framöver!
Kramen.

Nelly sa...

Hyggelig at du har vært inne på bloggen min. Jeg setter stor pris på kommentarer. Alle figurer har jeg laget selv etter egen fantasi og uten oppskrifter.