måndag 19 juli 2010

En jävla skötväska borde vi haft....

Nu har jag fått en väska till mina två kameror. En fin kvalitè väska i hårt material med massor av fickor och fack att ha alla atteraljer i.
Baby Björn heter den.
En skötväska för babyn.
Har fått ärva/låna en sån proffsig väska.
Tänk att jag inte hade en sån när barnen var små....hur har dom överlevt....hur blev dom små liven , överlevde dom sin barndom...joodå alla tre......dom finns inte bara i fantasin...dom finns och ställer till kalas å fest.....å Rantafar är lite irreterad, mycke irreterad....kavaj vilket jävla påhitt. ÄR det maskerad frågar han sig eller är det en bröllopsfest ????
Men för att återgå till denna skötväska.......skötte (heter d så) vi inte våra barn förr i tiden....bara för att vi inte hade dom i en väskjävel som tålde våld av alla d slag.???? En väska av hårt material.....fanns d ens när vi hade barn....blöjorna tålde mera hårda tag då....d va plastsnibbar å sånt....ja inte vet jag men våra barns rumpor ser nog ut som dom barns rumpor i reklamen idag .....eller.????
Jag hoppas att det inte hänger på Baby Björn att ni barnen inte blev lyckliga.......
Utan att ni fick eran lycka med eller utan......Baby Björn....stackars barn....har vi tagit barndomen ifrån er med att vi inte hade Baby Björn.......
För nu har jag Baby Björn, och det är perfekt för mina kameror...många fack och många dragkedjor innan man sätter ihopå det hela.

Det
här kommer att bli bara så bra....och se så proffsigt ut...Baby Björn vem har hört talas om d.....ingen uppe i fjällvärlden iallafall.
Vem i renflocken kommer att bry sig om att det är en designad väska.....ingen. Men denna väska kommer att bli helt perfekt för mig och min Nikon och min lilla Cannon.....
Så perfekt....även om jag som gammal kärring är skottsäker....så är en skötväska helt perfekt....
Tjingeling alla med eller.... utan en skötväska.....vi borde ha haft en sån juh.... alla...


4 kommentarer:

Lilla C's mamma sa...

Och vet du vad det lustigaste är, att den dög faan inte som skötväska, inget fick plats i den och svår som faan att plocka något ur.
Så det är tur att den kommer till användning nu för ett annat ändamål!

Lasseivåmma sa...

Ja det var nog på tiden att du fick dig en skötväska, även om barnen inte direkt vill bli skötta längre. Du kan väl slänga ner några nappar och lite stjärtpuder i fall dom blir kinkiga på någon utflykt eller fest.
Nej du, jag har inte glömt dig, men jag har varit lite bissy. Måste se till att göra lite när tempen nu fallit under +25, för där går min arbetsgräns. Jag har också lite problem med min dator som börjar ta slut, så jag håller på att bygga ihop en ny så att jag kan köra Photoshop, det går urdåligt på den gamla, du ser ju vilket problem jag har med färgerna. Men nu är det en ny morgon, risk för mer än +25 i dag, så vi får se om det blir staketrivning eller datorbygge.
Ha det bra nu och hälsa Rantafar att jag lider med honom vad gäller kavaj mitt i sommaren.

Annelie sa...

Du är ju superutrustad nu! Och två kameror, Herregud, rena proffset.
Men, varför tvingar du på Rantafar en kavaj??? I denna värmen, det är inte snällt, jag som trodde du var så snäll....
En illusion har gått förlorad.

Monica sa...

Det var en fin väska med många fack, nu kan du ta med dej både det ena och det andra.
Var glad att du är skottsäker med tanke på att det smyger omkring gröna gubbar i skogarna söderöver, du kanske skulle ha kondomer i väskan för säkerhets skull haha.
Ha en skön tisdag;-)