söndag 25 juli 2010

Lite mera av kärleksfesten....

Änu en blogg om bröllopsfesten som Ante&Em ordnade. Tusen TACK för en jättetrevlig, mysig sommarfest. Såg hur ni båda gick å småmyste hela kvällen, minglade runt och småpratade med alla era gäster....era vänner. Var rädd om varandra nu, så att det blir som det stod på blombuketten som ni hade fått....TILLSAMMANS ALLTID.
Var också rädd om era underbara kompisar....
Och ni.... somna aldrig osams....
Tillåmed Rantafar var så nöjd hela kvällen, trots att han blivit tvingad att köpa en kostym...men den satt perfekt och humöret var på topp hela kvällen.
Så ni är förlåtna ...jag vet d.
Men imorron åker finkläderna och finskorna ut ur husbilen....men vänta nu...vilka finskor???? räknas Rantamor dit också... *skratt* och då flyttar fiske och fjällkläderna in, på tisdag är det tänkt att vi drar till fjällen.
Oj vilket vackert par....Ante kollar så kärleksfullt på sin fru....
Nu mommo , säger Lilla C nu ska d bli fest, och han har redan kastat sin kavaj, den blev alldeles för svettig att springa i eftersom han snabbt hittade en kompis på festen. Kul.
Bakom Lilla C syns den fina dukningen som gick i rosa färg dagen till ära.
Här är Lilla c och hans nyfunna kompis och förser sig med melon....läskande gott för dom busiga grabbarna på fest.
Här har dom slagit sig ned och inväntar underhållning i form av två trubadurer som spelade och sjöng så bra. Eftersom jag nattade Lilla C i husbilen tappade jag bort mycket av denna underhållning....synd d och tillåmed" brudtryckaren" ...tur att Lilla C`s mamma tog kameran och klickade.
Rosa också i blomman som fanns överallt på borden ,tillsammans med en rosa Iittala ljuslykta med rosa värmeljus i....
Men VAD gör grabbarna
borta i hörnet ???? när dom trodde att ingen såg *skratt*
Festen fortsatte till halv fem när solen gick upp, men då hade jag, Rantafar och Lilla C sovit länge redan i husbilen på parkeringen med havsutsikt....och det regnade på natten och det var nog väldigt sövande med smattrandet på taket, för Lilla C sov till 09:30.....jobbigt med fest !!!! men attans så kul.
Nu är vi hemma på Maskros igen och Rantafar är trött sitter å småsomnar framför tvn och jag sitter ju som vanlig å bloggar, men vi kommer alldeles säkert att somna ovaggade och utan sex ikväll *skratt*
Tjingeling....festen är över....men inte fiskandet =)5 kommentarer:

Ante sa...

TACK!!!! Kärlek, kärlek, kärlek..... Från vänner, familj och Fru.... Fantastisk kväll, vi svävar på moln här. Lite rörd faktiskt :)

Annelie sa...

Vad fina dom är! Och lille C, han blir bara sötare och sötare för varje gång man ser honom!

agnetha sa...

Himla trevlig fest!!!
Ja du kanske man skulle ta och renovera sin egen mus också. Alla vill ju ligga på TOPP!!!

Lasseivåmma sa...

Verkar ha varit en fin fest med mycket romantik och kärlek. Dessutom en del dricka, för sämre bilder har jag aldrig sett från dig. Kanske skulle du göra som jag; överlåta kameran till någon i närheten.
Ta nu inte illa upp, utan ta lite bättre bilder från fjället, det vet jag att du kan. Häftigt med 40 år, vi är bara på 39.

Lasseivåmma sa...

Men du ser väl.... Konstig färg på den fina blomman, suddig brud med toadörr i bakgrunden, för hög vinkel på översiktsbilden, huvudet kapat på spelmannen, blixtbilder rakt på med utfrätt ljusa ytor och sudd i de mörka, skålande grabbar bakifrån...något mer du vill veta?