onsdag 21 juli 2010

Kostym å en ny behå.....

Kolla kolla här är Rantafar i kostym...inte bara kavaj...han blev helt bländad av en liten söt tjej på Dressmann som lät Rantafar bestämma själv vad som var bäst för han.......å då gick ju allt som smort.....Rantamor höll sig på behörigt avstånd och letade en skjorta och lade sig inte alls i disskusitionen (stavas det ens så korrektuläsaren kom igen)....
Men visst blev han snygg och om det inte syns så är skjortan rosa....d ni....
Och lite Travolta movies är ju bara bra eller va d dirty dancing....hur ska jag komma ihåg allt...jag som bara tycker att Rantafar är så snygg i sin kostym.....och han som trodde han skulle bli en pajas.... värsta killen kan dejta vilken brutta som helst.....
om inte jag fanns......

jag som fotade mina nyinköpta frukter....körsebär och plommon....bara så snyggt (skryt) och hur gott som helst......
å så klippte jag ned vårat prynadsäppelträd och kunde inte låta bli att ta in kvistarna och ställa dom i vatten.....för att jag tyckte att dom var vackra och för att jag tycker att jag vill klicka på allt.
Vi åt Börtingen ikväll...grillad och bara så god och vi lessnar då aldrig på fisk....sitter här å hummar.....å tycker att det bara är SÅ gott...
Och nu är vi nöjda med dagen.....Rantafar har skaffat en kavaj och kommer in på festen....Rantamor har skaffat en ny behå så att brödrostarna sitter på plats, och inte sladdrar omkring på festen.
På lördag gäller det....då blir festen....kommer nog att anlända med en sån där jävla lång bil en sådan där "limmåsin" ska hålla ihop knäna så inte torvan syns....dä ä lite fult....ha inte dom rika människorna nå trosor?????
Vilken Onsdag.....å inte ett R.....kostym å ny behå....å absolut slut är vi...
Tjingeling alla goa bloggvänner....fortsättning följer.....

9 kommentarer:

Anonym sa...

WOW vilken man du har!!!!
Ej inloggad Agnetha
http://agnetha52.blogspot.com/

Camilla (Rantis) sa...

Men jösses så han flyger fram...Ranta-Far...
han ser ju riktigt lättad ut....
med den klädseln skulle han ju passa in i morgon-TV-soffan med Fritjofsson å hans vin-svammel!

...eller som Micke, Lille C pappa säger säger...
" har du nu kavaj tills Lille C mamma å jag gifter oss 2015"...

Ses snart...å limmå-bil bil det, absilut!!!!

Annelie sa...

Men Gud så stilig och snygg han blev! Och du försöker sen charma oss med körsbär och dylikt! Ha, det gick vi inte på, vi vill ha Rantafar, vi vill ha Rantafar, med rosa skjorta och allt!
Cooooolt Rantafar!

Ante sa...

Titta så stiligt.... Tur att man stod på sig och inte gav sig när pappsen började knorra... Hehe, nu får han definitivt komma in på festen och inte behöver han stå vid grillen heller...

Monica sa...

Vilken kille, nu får du nog tjudra fast honom i sänggaveln så inget galet fruntimmer kommer och lägger an på honom.
Nä inte roligt om dom sladdrar omkring än värre är det om dom trillar ner så man får blå tånaglar ;-)
Ha en bra dag,jag kör droppställning så inte vätskebalansen blir rubbad i värmen;-)

Rigmor sa...

"...å han går en som en karl, han ser ut som en karl..."sjung den för honom!! Så stiliga ni kommer att vara på lördag! Va´gör det om kjolen din åker opp, har sett flera paparazzibilder på tosar som stuckit fram här och där, det kryddar bara bilderna!
Ha´en bra dag!!
Kram

Camilla (Rantis) sa...

....lugnt här än, hela Lilla C familjen sussar å så även Staffan....
passar på att blogga lite innan de blir full fart igen....
Idag blir det nog Järvsö Zoo om inte regnet börjar att falla...
Syns i morgon!

sasfoto sa...

Jisses så stilig Rantafar blev efter besöket hos Dressman! Nu blir jag fundersam inför barnbarnsdopet på söndag - ska jag behöva göra likadant eller ska jag nöja mig med den väl inslitna kavajen..? Återstår att se.
Apropå fisket. Vättern är ju känd för sin storröding. Det är alltså röding, inte öringar på bilden. De flesta rödingarna som vi får ligger mellan 1,2 och 2 kg(måste vara minst 50 cm) men det blir emellanåt någon på sisådär tre kilo. Mitt eget personbästa ligger en bit över fem kilo och rekordet i sjön för spöfångad röding ligger någongstans på drygt åtta.
Det finns även stor och fin öring i Vättern, fiskar som kläckts i något av de tillrinnande vattendragen. Men rödingen dominerar. 1 öring på 20 rödingar, så ungefär är proportionerna.
Ha det nu toppenkul på festen och glöm inte hälsa till Rantafar!
Kram på er från SA

Vitsippan sa...

Hej ! Va´bra Du skriver! Jag skrattar så tårarna rinner.
Du får sjunga låten som Lill Lindfors är känd för. Du är den ende.... o.s.v. Att Du stavar lite galet, det bjuder vi på, bara kul. Ha nu så trevligt på festen, har inte snappat upp ännu vad för slags fest det är.Såg att det bär i väg till fjälls. Ha det gott ! kRAM Mi