söndag 18 juli 2010

Lördag med Lilla C....

Vädret är bara så fint och fiskelyckan är fortsatt för Lilla C, han är så taggad för en ny fiskedag idag...och vill bara dra upp flera aborrar och med mommo vid sin sida kan man ju fånga vilka fiskar som helst. Men han ville inte ha flera gäddor, efter att vi fått en storgädda i nätet igår kväll för den var lite läskig...och han var nog glad att mommo slängde i den i havet igen.
Men dom fina aborrarna som nappade hela tiden ville han att vi skulle ta upp....och Lilla C blev en hejare på att hiva upp dom och att räkna hur många var han noga med....en riktig fiskare är han....och den största han fick..... orkade nästan inte han och mommo dra upp......så pratar en sann fiskare. Och Lilla C fick fem aborrar idag och fina va dom....
Sen tog vi en liten siesta....med jordgubbar....

och lite annat smått och gott som fanns i kylväskan. Gott med en liten picknick på klipporna.
Och törstig blir man med all sol och värme och mycket fisk att dra upp. Och vätska är ju viktigt på sommaren....har mamma sagt.
När vi kom hem från vår båtutflykt så gassade solen ännu mera och då var det dags för ett riktigt vattenkrig. Måste ju säga att jag också blev lite inblandad och blöt......men vad gör det om hundra år......
men Lilla C och Moffa-poffa hade skitkul...och laddade på med allt vatten dom hade.
Nu hade ju Lilla C varit på Mallis och köpt sig en riktigt bra vattenspruta så moffa blev nog tvåa hela tiden.
Men ibland fick nog moffa till en riktig träff me och då blev Lilla C blöt.....till hans förtjusning. Kan nog tillägga att båda var ordentligt blöta.....men moffa var alldeles slut och Lilla C var fortfarande full av energi....blir dom små aldrig trötta ????????
Sen fick Lilla C bada i vår pool...lite ont om utrymme kanske men den funkar för en liten rumpa, men vete tusan om inte mommos rumpa hade fastnat fast och fått lite panik.
Men Lilla C trivdes och bangade på med sin vattensprutare på mina rosor som säkert tyckte att det var skönt med lite vatten.
Inte behövs en hel stor pool för att svalka en liten kropp....
Sen kom Lilla C`s föräldrar och vi åt en god middag där vi grillade räkor.....och det är nog det gottaste jag vet....mums, mums....
Och nu är klockan nästan ett på natten så jag avslutar mitt bloggeri för denna gång.
Tjingeling....sommaren fortsätter....
och Lilla C skulle ha kuddkrig med mamma å pappa imorron bitti......
2 kommentarer:

Annelie sa...

Grillade räkor, det är riktigt gott det! Supergott! Bilden med lille C i baljan är så söt! Vad skönt för honom.....

Jodå, bilderna med den lille valpen var "min" kväll.... en sagolikt skön kväll.

Veronica sa...

Så mysigt!! Fina sommarbilder!!
Önskar dig en trevlig sommar!! =)