tisdag 20 juli 2010

Tisdagens tema - Vädret.

Vi skulle säga vad vi tyckte om vädret i år....och jag väljer mina väderbilder från mars när vi var på utflykt till Järnäs och vindarna hade gjort stora berg av is ute vid havet.
Hade aldrig sett så stota isbröten...fantastiskt vackert.
Och det känns väl svalkande i sommarvärmen med lite is och snö.
En vacker dag var det också med blå himmel och sol...Rantafar och jag myste med kaffe i termos vid stranden minns jag....jag gillar inte vintern så mycket men den har ju sin tjusning den med, fast iår var det för mycket snöande....
Men när blir vi nöjda med vädret ?????

Detta var mitt Tisdagstema.


8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!!
nej egentligen har jag inte tagit bloggsemester. Det har bara blivit så. Alla barn o barnbarn har varit hemma i nästan tre veckor så det har varit högt i taket av både det ena o det andra. Datorn har ungarna lagt beslag på o på kvällen har jag stupat i sängen. Gamla kärringen orkar inte med ett sådan tempo som det har varit här. Nu är bara ena dottern kvar med två barnbarn men på torsdag åker hon hem till sig så då lägger sig lugnet över huset. Men då är väl inte detta bra heller, för då blir det lika tyst som i graven. hemska tanke!!!
Hur man än gör så sitter baken där bak!!!
Kram Agnetha
Ej inloggad!!
http://agnetha52.blogspot.com/

Annelie sa...

Oj vilka isblock, ser kallt ut, brrrr! Men jag säger som du, de är enormt vackra!
Kunde väl tänka att det inte var ditt påhitt med kavajen, nu blir jag lugn...*skratt*

Lasseivåmma sa...

En lagom isbit att kyla Rantafars sommargrogg.
Min dator är inte riktigt färdigbyggd (har köpt den i delar) så det blir lite sporadisk bloggning i ett par dagar nu.
Inte är jag väl rädd för ditt språk, och inte resten av dig heller för den delen. Jag tycker att det är jätteroligt att hugga lite med dig, och jag vet att vi har läsare som följer vår dialog ibland. (En del har ju små anspråk på nöjen).
Nej tillbaka till bygget, du ska få se vilken sprutt det blir på oss när vi fått in allt snabbt minne och en fyrstjärning hjärna..
Ha det bra vid havet, men cava och små båtar är farligt, och jag såg härom dagen att du inte hade flytväst...

Anneli - A'la Foto sa...

Det ser helt ljuvligt ut...och får mig att längta efter det istället för denna hetta vi haft och förmodligen strax får tillbaka! :O/

ha det gott!

Pialotta sa...

Is nu.. ja det hade inte varit så dumt en del dagar då det varit så hett i hettan att det skulle svalka av lite.. om man säger så;) Stiliga berg av is och riktigt bra bilder:)

Pysselfarmor sa...

Jo du där hade man velat vara ibland i sommar. Och då...i vintras sa vi....tänk om det vore sommar! En del i varje fall uschar sig för vintern. Jag tycker det är landskapet är så vackert då, men det är väl för att man är uppvuxen i fjällvärlden och ser/upplever snö på "annat sätt".

Pumita sa...

Wow, fantastiska bilder! Och jag som inte ens gillar snö och kyla, haha.

Vitsippan sa...

Hej och tack för den fina kommentaren.Idag tog jag tid för mig själv,vibrerande fotbad+skötsel,klippning,filning,insmörjning. Skönt efteråt.Skrev det på FB, att Rantamor skrev att jag skulle ge mig lite tid åt mig själv.Vinterbilderna toppen, jag gjorde så till mina FB-vänner tog Gotländska vinterbilder tagna av Ingrid på Sten stugu.Hon är också en hejare på fotografering.Som Du är.Tror att humorn torkat på de flesta, bara Du och jag o.några till, har den i behåll. Drömmer om att en gång få se en fjällbäck med egna ögon.Kanske grilla en röding över öppen eld.Det har väl Du gjort osaliga gånger. Kram Mi