torsdag 24 juni 2010

Rantamor - Rantafar 3-0

Husbilen blev förvandlad inatt....vi vaknade i ett jätteägg jag och Rantafar. Jävlar sa Rantafar vilken tur att du ruva på inatt så att det kläktes...Förstår ni vilken förlossning d blev jag är totalt jävla slut idag.....vilken mardröm...allt kan hända i fjällen med eller utan renfäll. Å förresten nu skiter vi i renfällen, för den lilla gasolpanna vi har i den trånga husbilen HAR ingen mysfaktor. Och det är så trångt att vi skulle få ligga en åt gången....med fötterna i vardagrummet å huvdet in i köket.....herrejisses va d skulle se ut.
Allvarligt vad är då detta för ägg...kanske ordlös onsdag... vi hittade d efter vägen igår. Ska väl vara KONST av nå slag....nedskräpning, säger Rantafar.
Men JAG fick fisk igår kväll tre vackra öringar och Rantafar håvade snällt, så han är också medskyldig. Idag ska vi grilla öringfilèr. Mums.

Fast vi åt ju gott igår med alldeles underbart gott ute och vattnet porlade bredvid och som vanligt behöver jag skriva att....vi njöt.
Näe nu har jag inte tid att blogga mera vi ska packa matsäcken och göra en utflykt och fiska mera.
Tjingeling nu är vi i fjällen.....solen skiner....ännu


5 kommentarer:

Rigmor sa...

Men herre gud??!! Ska ägget vara konst? Håller nog på far där, det passade inte riktigt in i naturen tycker jag. Men det kanske är så fint så en vanlig dödlig inte riktigt förstår det, va vet jag...
Så rogivande med fiske! Måste erkänna att det är ett antal år sen som jag fiskade, det var på den tiden man var med båt och ihop med barnen försökte dryga ut matbudgeten. Tur som va hade vi reserv i kylskåpet, tur eftersom vi sällan fick något och tur för att barnen när de väl fick något aldrig i livet kunde tänka sig att äta den stackars fisken vi just tagit livet av.
Ha´en skön midsommar!
Kram

Camilla (Rantis) sa...

Hahaha..som vanligt då, Rantamor vinner alltid över gubben...
heja heja!!
Snygga firrar!
Hoppas att ni får många så jag kan fylla min frys med...
*S*

Undra just om Rantamor kommer att se min present till henne......
En ny Header...
Visst passar den hennes blogg?

Fiska på nu innan ful-vädret kommer...
♥kram♥

agnetha sa...

Hej hej!!
Oj vilket ägg förfärligt att ha sådan ägglossning!! Ha ha!!
Ska ni vara i fjällen över midsommar. Hur har ni det med midnattsolen då??

Costea Andrea Mihai sa...

rainbow trout? beautiful

Monica sa...

Fy fan det måste ha varit en hemsk förlossning, men är verkligen RF far till detta ufo.Konst ja, nu för tiden kan man kacka i en burk och kalla det konst. Nu känner jag igen bloggen, fiskar i parti och minut haha.
Ha en skön torsdag;-)