torsdag 24 februari 2011

Fullt på sexkontot.....

Nu längtar Rantamor till fiskmåssommaren.....när man fiskar ute på havet och måsarna skriker runtomkring...havet är blått och oförskämt somrigtplatt.....
Det är ju så länge till det, flera månader, men jag dök ned i mitt fotoalbum och njöt lite.
Tjoho tjohej ännu är det mycket vinter kvar, och en hel del hockey för Rantafar.
Fan vi hejar ju på Timrå, och det ser inte bra ut alls.

Ikväll är det inte mycket att blogga om, Rantafar är ju nyklippt och snygg och det är fullt på sexkontot, jag återkommer imorron, full av energi och nya bloggämnen....

Tjingeling vi hörs imorron....


6 kommentarer:

Bettan sa...

Åh nu längtar jag med, när man som vi bor utan kust så får man nöja sig med att blunda och låtsas att man är vid havet när måsarna snabbt flyger förbi mot soptippen :P

Ha det gott!

mimmi sa...

Nog längtar vi .. så in i norden .. så mycket har jag nog inte längtat efter våren förut ..men den som väntar på .... får aldrig vänta för läge säger de ...DE HAR FEL .. kan jag härmed tala om ;)
kramizz :D

BP sa...

Nu har jag sträckläst och - som heltidsarbetande "slav" hinner jag aldrig med mera än ett inlägg/dag - jo ibland;-)

1. Min make - som inte heter Rantafar - går heller adrig till frissan. Han giller inte långt hår - men det gör jag;-) = då och då klipper jag honom kort. Betalningen hos dig ska jag genast införa här hemma:-)))))

2. Har ju sagt det förut - din blogg är skitbra. Du kan skriva och du kan plåta = vinnande kombo:-)

3. Bilden är enastående - även om jag inte delar "glädjen" över fiskmåsarnas skrikande. Dessutom är deras skit ju överallt;-)

4. För mig är det fotboll som gäller, har inget favolag i ishockey, men på mitt jobb finns det några riktiga DIFare och (tyvärr) AIKare;-)

ansepanse sa...

vilka vackra bilder
sov gott - kramar

Annelie sa...

Ljuvliga bilder, och du är lycklig du, som har ett fullt konto.....;)

Leena sa...

Härliga bilder! Och härligt med fullt konto också men se till att utnyttja kontot, det kan bli som med kontona på banken också, rätt som det är så har det minskat i värde utan att man har gjort uttag ... och ränta får man sällan.

Och vi är nog många som klipper våra män, det gör jag också. Det sedan någon gång på 70-talet då frisören klippte bort hans fina polisonger ... efter det vägrar han att gå till en frisör.