tisdag 1 februari 2011

Min underhållning.

TisdagsTema idag är underhållning.
Oj...jag funderade vad som underhåller mig just nu, Hade jag haft LillaC här, hade han varit underhållningen, men så började jag fundera och naturligtvis är det mitt fotande som underhåller mig just nu, i samband med bloggandet.

Jag springer runt med min Nikon å knäpper och klickar på det mesta, och ibland dyker jag ned i mitt fotoarkiv och leker med mina foton i photoshopen.
Också en underhållning, en spännande sådan.


Så jag tycker att just fotografering och redigering är min stora underhållning just nu.
För mig är det något nytt, där jag lär mig något varje dag, och jag fyller mitt fotoarkiv och ibland när jag går tillbka och betraktar, hittar jag alltid något guldkorn.
Mera underhållning hos TisdagsTema


23 kommentarer:

"Lillagul" sa...

Att pyssla med sina foton det är underhållande det :)
Alltför mycket tycker min "gubbe" här emellanåt ;-)

Leena sa...

Tänka sig, jag glömde bort fotoredigering när jag funderade på vad som roar mig ... det är ju så himla roligt! Och du är ju så skicklig fotograf ... men även bra bilder kan bli bättre i photoshop.
Ha en fin dag!

Vitsippan sa...

Hej !

Det kommer inte fram några foton,hur kan det komma sig, de brukar ju komma fram efter ett tag, men det har inte gjort det.
Får väl gå in ikväll igen då.

Kram Mi

Gunvor sa...

Visst är det underhållning att fota och att greja lite med bilderna är ju också kul. Dina bilder är ju som vanligt superfina. Du är en mästerfotograf!

Annelie sa...

Javisst, det håller jag med om till 100 procent!
Och tack för dina uppmuntrande ord!
Nu snart kommer Staffan att mista Norrland som distrikt. men han ska upp en gång till innan, då SKA jag med, om jag så ska ta semester!
Datum är inte bestämt ännu, men jag säger till innan förrstås, så får vi se om det passar er också...

BP sa...

Visst är fotografering underhållning av högsta klass!!! Dina "dagens" är som vanligt helt underbara:-)

Kerstin sa...

Jag kan bara hålla med dig, vilken underhållning vi har här hemma med bilder och PS. Jättebra tolkning till temat.
Den lilla stickade figuren står fortfarande hos svärmor, jag fotade den när vi var där förra veckan. :)
Jay: jodå, det blev bilder på honom också, det kommer en lite senare till 365 foto. ;)
Nu ska jag packa ihop min laptop och åka iväg med den till MediaMarkt. Fläkten har lagt av så nu blir jag utan dator ett tag. Vi har en stationär men den är seg så in i bomben, så vi får se hur det går. Bilder kommer nog upp, får se hur det blir med kommentarer. Men jag får väl ta igen det sen. ;)
Apropå Järnäs, självklart följs vi åt när vi tar oss iväg dit. Ska bara få ihop det tidsmässigt också.
Ha en fin dag.
Kram

Lasseivåmma sa...

Jaha, nu glömde du Rantafar igen, eller är det du som är hans underhållning?
Foto och bildbehandling är en bra underhållning just nu när årstiden känns lite trist.
Apropå din kommentar, Frun går omöjligen att hålla innanför någon som helst ram. Hon är ju kvinna, så jag vågar inte ens försöka.

Gela sa...

Visst är det roligt att ta kort. he e myki roligari att jöra e nu tå man har börja blågg. Men ja ha nu int läärt me enn att jöra så myki me koortre. Ha en finan kväld/Gela

Annelie sa...

Visst är det underhållning att gå ut och fota.
Dina bilder är kanon!

Alexandra sa...

Det är bland det bästa jag vet. Att gå runt och fota. Sitta inne och greja med bilderna. Önskar det fanns mer tid för det. :-)

Tycker du är så duktig!!!!

Vitsippan sa...

Hej ! Nu är vitsippan på gång.Hur får jag bort det.Jag kallar ju inte mig själv för det utan bloggen skulle ju ha ett namn.Fjantigt.

Att ge 70-åringen en pungspark är väl lite mycke, för då ramlar han omkull, så smal som han är.Mej blåser de inte omkull i första taget.Och då får jag fortsätta åka.Nu har han varit till stan och klippt sig, snart kan han fara till maxi med, fast han ville ha mig med att dra vagnen.Vi är gifta utan ring, papper och boende ihop.
Speciella foton Du har tagit fram, den med spiran.och vår-fallet.Du har nog mer känsla för sådant.Jag klistra dit tätningsremsor i dörrarna för det drar.
Ha en fortsatt bra dag.
Kram Mi

mimmi sa...

Det är det mest underhållande man kan få .. jag håll på att få fnatt idag då jag inte kunde komma ut och fota .. det var 3 plus och så otroligt halkigt ute .. så det fick bli en innedag .. och det gillade inte min av trycker finger ..men jag hittade bot för det också förstås ;)
kram :)

Nette Cecilia sa...

Tyckte mig läsa en norrifrån kommentar på väg ner i komment spalten,det verkar som vi har samma hobby du o jag nu ,laddade ner fotoscape för någon vecka sedan(tror jag)sedan dess har familjen inte sett mig så mycket ,det är ju att vara i sin egen värld när det skapas nya möjligheter ,kramis Nette

AKO sa...

Visst är fotandet en underbar underhållning och inte alltför onyttig heller. ;) Möjligen för plånboken då...

Själv har jag en längre svacka vilket märks på bloggen, men jag hoppas att det ska släppa när ljuset börjar komma tillbaka. Det där med striptease i Nordmaling lät dock lockande... *L*

Oljekritan sa...

FÖRSTÅR att du roas av att fota..själv är jag inte så bra på det..,men de kort jag får till de gillar jag..Det rätta tillfället som bara är just då i linsen, och återges sen, i ett fota att betrakta och visa upp...en sinnesstämning som fångas. FINT...Gillar dina bilder jag! Kram från Mig

Mia sa...

Jaaaa, det är sååå spännande och kul! Jättefina bilder *L*

Pysselfarmor sa...

Absolut underhållning alltihop och himla snygg underhållning får vi av dig i dessa bilder!

Pialotta sa...

Visst är det.. vi ser att fler och fler fotograferar och fixar bloggar.. förut hade jag en hemsida med massinnehåll om just mig o mina intressen .. på två sidor satte jag in fotografier.. men det blir ju betydligt mer på bloggarna.. riktigt kul och så lär vi av varann.. Är det PS du har som redigerare? Riktigt häftiga blev bilderna.. jag gör inte det så ofta, alltså ändrar om bilden helt.. men kanske man borde.. fast nej.. bara någon gång då och då för kul skull;)

Pumita sa...

Även jag är mycket road av detta pysslande med foton. Det trodde jag inte för ett år sedan! Redigera bilder, vad är det för larv... nja, inte riktigt kanske men jag tyckte inte att det var så spännande och kul.

Erik "Semlan" sa...

Det kan jag förstå, din tolkning av underhållning. På pricken!
Kan hålla med dig, både med fotograferandet och bloggandet. Det där med att kolla på lite foton från arkivet och inse att något foto blev riktigt bra, kanske värt att förädla vidare, bearbeta lite. Sedan kanske ge bort till en vän. Gillar att skriva också och rita, ja underhållning är så mycket. Valde själv en variant som jag verkligen gillar. Träffa vänner, dryfta åsikter, kanske få ny kunskap men framförallt få skratta. Om det sedan uppstår ljuv musik, så bara skön bonus.
Önskar dig en härlig onsdag
och du, både vattenfotot och kyrktornet i snöyran är riktigt fina. :-)

Chris sa...

Härlig tolkning och visst är fotografering, efterbehandling och bloggande underhållning.

Gerda-Thyra sa...

Nordmalings fina klockstapel?