måndag 14 februari 2011

Kärlekens dag eller hittat i kärleken....

Alla kära hjärtans dag...
egentligen ska det inte finnas en speciell dag...vi bara måste ta hand om vårt hjärta eller den som stårossnärmast hjärta, hela året.
Kärleken är så självklart att det finns inte.....
Egentligen åt inte vi denna pizza ikväll...utan vi åt den i helgen och den var underbar och helt utan kolhydrater......och jättegod..
Ikväll drack vi bubbel och åt en underbart god middag med renryggbiffar och en vackert god purè på blomkål och en sås på guldgulakantareller till.
Vi åt så snabbt och så underbart gott, att inga fotografier kunde fånga det....
Men jag måste säga att pizzan....som var helt GI var så underbart god att jag aldrig vill ha
 något annat gott... mumsigt.......jo det finns massor av GI recept som jag vill ha...men pizzan var god...underbart god.
Tjingeling man kan blandkrydda sin pizza hursomhelst och den ÄR god och kolhydratfri....
Tiingelig pling pling......

5 kommentarer:

Bettan sa...

Ja visst ska vi ta hand om våra hjärtan varje dag, de är ju det viktigaste vi har :)
Låter som ni har haft en riktigt bra dag idag.

Camilla (Rantis) sa...

Gi pizza recept tack!
♥♥♥

susanne sa...

ja, gärna ett kolhydratfritt botten pizzarecept tack!
vi håller till å från GI, sen snart tre år tibaka, men ett GI pizzabotten har ja inte stött på ännu!
ser ju jättegott ut dessutom!

BP sa...

Vore extremt tacksam om du slutade med att lägga upp sådana där aptitretande matbilder hela tiden. Förstår du inte vad du gör med stackars mig. Eller rättare sagt - vad tror du maken säger när hans fru sitter där med ett fånigt leende i ansiktet och dreglar samtidigt och gör det hela tiden när hon besöker din blogg;-)

Rigmor sa...

Har nog inte riktigt förstått förut att det går att laga så god mat med GImetoden. Får nog banne mej ta och prova, lite i smyg sådär, mannen tror att allt nyttigt inte är ätbart...
Å på tal om mannen så kommer avsnittet på Bygglov ikväll, där han ev är med. Att jag skriver ev beror på att jag tror att de klipper och censurerar...det är med bävan jag ser fram emot kvällen, som jag för övrigt jobbar!! Antingen åker alla i säng till klockan åtta eller också får de vackert sitta med uppe och titta, och sen får nattpersonalen ett litet helvete med att lägga alla...
Ha en underbar dag vännen!!
Kram