onsdag 9 februari 2011

"Varför köpte ni den förbaskade renen...."

Satt här ikväll och lekte lite med mina lökar...ja nu menade jag med mina lökar som jag köpt på affären *skratt*. Fotade och bildbehandlade lite, och kände att jag inte orkade så mycket mer.
Men plötsligt skriver jag en blogg.
Konstig människa den här Rantamor...mycket märklig.
Idag tog jag igen lite av den förlorade kvalitè tiden med LillaC , så vi byggde massor av legoskepp och riddare med lasersvärd.
Igår blev det ju så mycket med köttfärs och renbuljong så LillaC lessnade och sa "Varför köpte ni den där förbaskade renen..." "skratt*
Men som sagt vi tog igen lite idag, och sedan åkte vi till Umeå för den Lilla längtade nog efter sin pappa som han visste hade kommit hem.
Men först åkte vi till biblioteket på Ålidhem, för jag ville se fotoutställningen som bloggvännen Kerstin och hennes kompis hade.
Kul att se, och jag kände genast igen vilka som var Kerstins otroligt vackra macro-foton, hon har en sådan känsla för fotografering. Också hennes kompis hade tagit så vackra foton.
Kul att få ha en utställning.
LillaC trivdes på biblioteket, och det fanns en lekhörna där han tyckte att det var spännande att busa.  Sen läste jag en saga om drakar för han, för dom gillar han verkligen.
Och sen åkte vi till LillaC`s pappas jobb och överlämnade den lilla skatten, som skuttade som en liten hare i famnen på sin pappa.
Roligt att se att denna lilla kille alltid är glad och lycklig...
Och nu är den här mommo så trött att ögonen fladdrar fram och åter som fågelvingar, är nog bäst att styra stegen mot sängen...innan jag somnar.
Imorron blir det inget kuddkrig...eller ska jag överraska Rantafar...kanske.????

Näe Tjingeling alla...imorron är det onsdag mitt i veckan.

7 kommentarer:

AKO sa...

Vad roligt att du tittade förbi på vår utställning. Håller med om att Kerstins makrobilder fångar ögat, jag har minsann några favoriter där. Snällt att du även slängde ett öga på mina bilder också. Det känns ju lite skumt att låta andra se bilderna sådär "öppet" liksom. Ändå är det väl folk som ser bilderna på bloggen utan att jag får krupp av det. ;)

Även mina ögon fladdrar så jag ska väl göra ett försök att sluta dem innan det blir ännu senare. Vi ses på nätet! God natt!

Anonym sa...

HAHA! Jag håller på lillkillen, man ska inte bara köpa renar hur som helst!

Annelie sa...

Kloka ord mitt i natten, man är kanske som klokast då, när inget annat stör.
Fast du har väl din värk, eftersom du är vaken nu menar jag...
Stackars Rantamor, önskar jag kundre lindra dina plågor, jag bort det där onda så du fick sova på nätterna...
Jo nog har vi det bra alltid, kanske man inte ska jaga på klockan trots allt, men vet vad morgondagen har i sitt sköte?

Beppan sa...

Så läckert foto du fick till på dina lökar!!
Spännande med fotoutställning! Alltid kul att se andras bilder. Jag hittade ett par fina utställningar i Jokkmokk på marknaden. Blir så sugen att arbeta lite mer med egna bilder - inte bara lägga ut på bloggen...

Hoppas du fått några timmars vila vid det här laget!

Rigmor sa...

Löken fröken...snygg bild!! Photoshop...ja inte lär det bli någon studie av det den närmaste tiden, här kommer det sms stup i kvarten om jobb, och inte törs man tacka nej...Fy fasen, det sliter på en gammal kropp...!!
Underbara barn, fast visst är det skönt också att ha dem till låns, man måste hinna rensa huvudet ibland. Snart ska jag ha alla fyra sova över här, och stugan är inte stor...milde himmel, men roligt ska det bli!!
Njut av dagen, hoppas renjäveln ligger i frysen nu...
Kram kram

Kerstin sa...

Men gulle dig, Rantamor, som tog dig tid att titta på utställningen. Det värmer hjärtat. :) Vad kul att ni fick en mysig stund på biblioteket. Han har det bra lille C, som fått såna morföräldrar. :)
Önskar dig en fin dag, hoppas att du kommer dig ut i solen.

Carola sa...

Min son sitter här och tittar på Lilla C och säger att han vill att pappa ska skicka efter en sådan där koja :) Det blir nog lätt det!

I vår familj köper min mormor alltid älg efter jakten så vi tänker nog i samma banor som Lilla C ibland, fast älgen!