söndag 14 februari 2010

Alla Hjärtans dag 2009..2009 Alla Hjärtans Dag fick jag ett kuvert av min man. Spännande. Kuvertet innehöll biljetter till en konsert med vår husgud BB King i Göteborg till sommaren.
En märklig upplevelse, att se en gammal legend som är över åttio år, och kör järnet på scen, sittande, men ändå, vad det svängde och va vi njöt. En så kul upplevelse och vi va där, gubben King körde två timmar utan paus, fullt ös med mäktig blues och en å annan "negerspiral" som min man sa. Men jag njöt så himlans att det får vara för 2010 år med. Tack tack.
Vem skulle jag vilja höra och se idag...jo Lasse Tennander, han är på min hjärnhinna just nu, han är bra. Hittade en gammal vinyl med han som snurrat på min skivspelare, om och om igen , och jag hittar nya guldkorn i spårena på vinylen. Kul.
Alla Hjärtans Dag, då skall man stanna upp och tänka efter hur mycket man älskar varann och familjen, hur rik man egentligen är.
Hoppas att ni alla barn gör det, tänker efter vilken rikedom ni besitter. Våran rikedom blir 40 år i sommar och visst har det varit som på börsen, det har svajat ibland upp, och ibland ned, men det är bara att utgå från det man har just då. Inte så pjåligt. Och det är ju bara vi själv som kan påverka hur vi vill ha det.
Usch då, Böte har det inte så kul just nu, så vi skickar lite styrkekramar till han. Är man ifarten och lever livet kan det mesta hända , sa min man som sitter i sin sköna fotölj och läser en god bok. Där kan inte mycket hända. =) Men det ser mysigt varmt och ombonat ut.
Ute skiner solen och lilla C har fått vara med sina föräldrar och ha ett utomhus kalas, det första iår. Kul. Ni tar vara på guldkornen.
Som när barnen var små och vi byggde en granriskoja i skogen och hade tårtkalas där, hur rik var inte vi då. Jätterik. Det är sådant man bär med sig hela livet.
Tjingeling på kärleksdagen.

1 kommentar:

Malin sa...

Ja jag tror att lilla C hade en lika mysig stund i den spröda februarisolen som vi barn hade i vår lilla egenbygda riskoja med saft och hemagjorda gräddtårta. Oj så ivrigt han grävde vid vår altan, soffor, bord och en grotta som tyvärr rasade direkt, fast lika tur det, så han inte hamnade under.
-Det här är jättemysigt var domen när han mumsade kakor.
Sen bar det av till biltvätten, lite läskigt att sitta kvar i bilen när de stora borstarna kom, men det här skulle han minsann berätta för mommo sen. :-)

Kramar på alla hjärtans dag från lilla familjen