tisdag 2 februari 2010

Snöyra, småfåglar och autism....

Fy fan va jag blir less på detta snöande, nu börjar man fundera vart växthuseffekten dom pratat om tagit vägen?? -30 igår och idag är det blåst och snöa så man knappt ser grannens postlåda...eller är det soptunnan???
Och stackars alla fåglar, dom sitter mest på snön och huttrar och jag är livrädd att grannens katt skall komma och tro att det är hans middag. Fast han vill nog inte gå i djupsnön, kommer ihåg när vi hade katt att han bara gick där det var skottat. Och eftersom den här katten är så tjock att benen är inbakad i kroppen så kan han nog inte gå ens där det är skottat, skulle jag tro, så kanske mina fåglar klarar sig. Hoppas.
Idag hände det jag fick en kommentar, blev helt chockad, men det var så kul heja lassivåmma lovar jag ska kanske baka mandelskorpor, men vete sjutton om jag går ut i särken...men vem vet jag kanske blir så vild att jag bara sliter till mig kameran och rusar ut och skiter blankt i grannarna. Men jag ska nog träna mera på att använda kameran verkar så kul att kika in på alla dessa fina fotobloggar.
Ryggen min är rätt piss ännu men det är bara att härda ut och hänga i bänken, ligga på spikmattan och värma vetekudden, det går åt rätt håll...tror jag, fast ibland är jag så less att jag inte ens vill umgås med mig själv...undrar hur min Jakobstadsbo står ut????
Kärlek "fniss"....eller så har han utvecklat en sorts autism efter alla år = ) = )
Tjingeling pling.

2 kommentarer:

Malin sa...

Hej Mor,

Ja inte är vädret något upplyftande samtalsämne just nu, inte heller lilla prinsen. Vaknade förra natten med febertopp och hosta, den märktes inget av när han la sig på måndagkväll.
Aja, har inte haft ngn feber idag, dock hosta å snor, så Sambon å jag fick bryta arm om vem som skulle va hemma, tror utlovad hockeykväll fick honom att ge vika..

Kramen.. Lilla M

Camilla (Rantis) sa...

heja heja Rantamor....
du e ju en riktigt hejjare till Bloggare....
fortsätter du så här så kanske du blir nominerad till Årets Blogg-rookie nästa år!!
*S*
Å de e lite så att går man in å skriver kommentarer hos andra så brukar det ofta generera till ett återbesök och det är ju alltid skoj!

I morgon drar jag ner till Gävle, ska åka med Staffans dotter som ska på ett läkarbesök å sen tänkte vi göra stan osäker....

Pst...
ta på dig liiiite mer kläder än särken om du ska ut å fota i natt!!!