fredag 12 februari 2010

Onaniförbud....

Fredag kväll. Let´s dance eller På spåret eller fri aktivitet, hette FA när barnen var små. Gäller bara att välja vad man vill få ut av kvällen. Eftersom vi är ganska så bekväm så blir det tvn som får bestämma vad vi ska syssla med. Jag ser på dom fördömda tävlingssåporna tillsammans med ett vinglas...vaddå Gudrun dansar...Willy vill juh åxå dansa...Sauk dansar å juryn snackar på med sin amerikanska halleluja moment....inte konstigt att man somnar vid ett halvfullt vinglas.
Vad tittar min man Jakobstadsbon på?? Nja va jag kan höra så sappar han nog runt bland alla kanaler, letar nog mera sport, eftersom han ÄR beroende och abstinensen är enorm, så vill han ha MERA sport. Nu är ju OS i gång så nu blir han lugn, och får en stor portion med massor av sport. Men sporten går ju mitt i natten, vem är vaken då??? Jag...för att min jävla ryggvärk håller mig ju vaken många av nattens timmar...kan ju väcka min sportiga man och få sällskap på natten.....kan va skönt med lite sällskap. Vi kanske kan ha lite FA....????
På tal om allt annat och FA....läste på aftonbladet att Tiger Woods befinner sig på en behandlingsklinik mot sexberoende, och det var väl inte alls konstigt men han har onaniförbud ?? Hur förbjuder man det????? Finns det onanipoliser...op op op nu får du inte tvätta picken FÖR fort.....i min fantasi låter det konstigt, men rätt kul.
Och hur i hela fridens dagar har karln hunnit med så många älskarinnor....hur orkar han...jag och Jakobstadsbon har sjå att hinna vara trogen!!!!
Förstår ni varför jag inte hittade något foto till mitt blogginlägg ikväll !!!
Iallafall...Tjingeling , onaniförbud eller inte......

Inga kommentarer: