måndag 1 februari 2010

Fotspår i sanden...

Hittade ett fotspår i mitt fotoalbum. Och visst skulle just ett sånt här fotspår vara skönt nu idag när man vaknar till -30 och massor av kall snö. Så mitt fotspår får bli min längtan till sommaren.
Nu har kylan släppt lite och nu snöar det. Är det inte det ena så är det det andra sa flickan som blödde näsblod. Tog en liten promenad imorse för att få lite rotation till mitt ryggskott, men det var nog inte det allra bästa eftersom jag inte höll mig till skottade vägar. Men men ett ryggskott skall ju ha sin tid. Pissrygg.
Tänkte fota lite åxå men jag tyckte det var för kallt så det får bli en annan dag. Skönast med fingrarna i vantarna.
Sitter här vid min vinstege som blev väldigt tom i helgen....men jag vet var det finns nya flaskor så det blir att fylla på till helgen. Man blir ju inte glad av hålstege =(
Nej nu skall jag ta hand om min rygg och inte sitta för länge vid min blogg...men det är kul, känner mig som ett barn i godisaffären.
Tjingiling.

2 kommentarer:

Camilla (Rantis) sa...

Ja, de var -30 här med...brrr....
å jag vill nog också ha fotsteg i sanden i stället för all kall snö som ligger på marken nu.....
Fint foto!

Va duktig du är å blogga, å visst är det skoj!
Hoppas bara att ryggen din blir bättre....
Hälsa papps!

Ante sa...

Hej hej , kul att du äntligen kommit igång med bloggandet. Kan tänka mig att den kommer uppdateras betydligt oftare än min... De ser juh jättebra ut, bilder å allt... Lycka Till!! Tack för helgen /Ante