lördag 20 februari 2010

Renstek...gott

Lördagkväll, och en skitgod middag. D blev , en renstek, ris/bulgur, råstekt morot och en stuvning på gula kantareller +fårticka. Ja och så min hjotron chatney till var ju inte helt fel. Mumsfilibabba utav dess like. Och till det ett gott rött vin. Oj va lycklig man blir av god mat....och dricka.
Och den renen som vi slet med styckningen av, ÄR bara SÅÅÅ god.
Detta om mat. Nu blir det melodifestivalen, hoppas att det blir någon låt ikväll som sticker ut. Har varit sjukt dåligt hitintills dom två lördagar som varit.
Ha ha ha... fick behålla stora tjocktv ikväll, mjuka moffa drog upp på övre botten för att se backhoppning, som den "finne" han är. Nu ska väl ändå Suomi ta ett guld. Eller ???
Backhoppning är en nationalsport i Finland, så det gäller för killarna i backen att ta medalj ikväll.
Nu ska jag softa lite i soffan och smälta maten, lyssna å kika på melodifesten, och dricka ett glas rött till......tror jag visst.
Tjingeling alla vänner.
(jädrans va smala ben hon har....Kristin som har melodifestivalen)

3 kommentarer:

Miia mitt i..... sa...

Tjingeling!
Du ser ut att ha haft en kanongo kväll! :D
Yepp, mamsen hälsar så gott tebax och allt e bara fin fint.
Ha en fortsatt skön kväll.
Kramz

En Glimt av Mitt Liv sa...

Hej,
Maten ser fantatstikt god ut och förmodligen smakade den likadant. Jag tycker att denna omgången av melodifestivalen var den helt klart bästa omgången med många bra bidrag.

På tal om ben - hennes ben är lite för smala i mitt tycke och smak. Är lite finare med runda former.

Kram från Skåne/
Carina

AnnaKK sa...

Hejsan!

Tack så mycket för din långa kommentar i min blogg igår. :-)

Åh, renstek - det har nog aldrig serverats i detta hus, iallafall inte i annan form än som rökt pålägg. Älgstek förekommer däremot ganska frekvent, och rådjur och vildsvin... Mumseli-mums!!