torsdag 11 februari 2010

Nostalgi...

Satt och kollade lite i min fotogalleria, och hittade ett riktigt somrigt, stämningsfull foto på far och son. Lilla C provar sitt första fiskespö och visst kan man känna in en speciell stämning, en stolt far och vattnet som glittrar i solen. Sommar....måste få längta lite och vad är då mera längtansfullt än att få kika tillbaka i fotogallerian och uppleva sommaren som var ifjol. En händelserik sommar som bjöd på många goda, varma och spännande dagar. Vilken rikedom vi lever i.
Nu har äntligen solen börjat visa sig, och nog är det på tiden, tänk vad mycket snö solen har att smälta bort innan vi får börja njuta av vår och sommar. Men nu redan börjar vi så smått planera att göra lite utflykter ut på havsisen, och så småningom börja borra upp lite hål i isen och pimpla lite öring/sik. Ta med korv att grilla och kaffe spetsat med en skvätt wiskey som värmer skönt. Visst låter det som om vi lever goda dagar?? Jo, d gör vi, men vi samlar bara på goda stunder.
Usch vad tyst det blev i huset när lilla C åkt hem. Hoppas att han har kunnat vara på dagis trots att han hade en envis hosta.
Jag börjar bli rätt trött på min rygg...igen, den är så ond. Jävla pissrygg...jag tappar tålamodet.
Tjingeling snart helg.

2 kommentarer:

LottaM ..ღ sa...

Hejsan!
Härligt med barnbarn, jag har tre stycken från 5- 1 år, inte kul när man går med smärta hela tiden.
Ville bara komma inom och säga,
TACK för din kommentar hos mig.
Önskar dig en trevlig weekend.
LottaM

Malin sa...

Oj va härligt med sommar och Borga! Man längtar verkligen tillbaka till dessa dagar, oj va vi njöt. Inga karlar, ja bara lillprinsen förståss, som la sig i eldandet, fiskandet, boendet och ätandet.