onsdag 24 februari 2010

Hockeynatt..igen..gääääsp

En blivande hockeyspelare...man vet aldrig...en pappa som är Lövare och moffa å morbror som hejar på Timrå, (ja å så har vi ju en Brynäsare åxå), så har lilla C redan lärt sig en del hejaramsor, och vem som är bra å vem som är bläh...
Men han är väldigt skeptisk mot det mesta, moffa hade fixat en spark, och mommo försökte förklara att det skulle bli SÅ kul, att vi skulle åka med den på vägen där det var is och snö. Näe mommo, sa han," jag tror att vi väntar med sparken till sommaren" sa lilla C ...hm....
Men så gick moffa och lilla C ut och tog fram sparken, och han blängde mest på den, rörde den inte, och sen sa han," jag vill skotta snö".....johoo.
Men sa moffa jag som har målat din spark så fint blå, " ja men jag tycker om orange" säger lilla C.
Idag vet barnen vad dom vill!!!! Eller??
Men till slut tycker nog lilla C att det ÄR rätt kul att åka spark och vill ta den med hem.
Ikväll/ inatt blir det en stor hockeynatt i OS igen, och moffa laddar för hur han skall lägga upp det hela, när han skall sova, och när han skall dricka kaffe. Men jag tror att det ordnar sig, och skulle ju tro att både Sverige och Finland går vidare. Allt annat vore fiasko.
Och fiasko är det att moffa bara fått en medalj, och att det var någon finsk hipphoppare, som åkte fram å tillbaks i en halv balja.....blir ju inte bättre. Men han ger inte upp...ikväll tar han medalj igen, Pouttiainen i slalom....kom igen nu då, go för Suomi.
Jag skall stötta min äkta man, för han har ju hela familjen emot sig.... =/
Tjingeling Sverige/Finland i hockeyfinal........

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, jasså han tycker alla är emot han, stackarn :P Om man bäddar får man ligga, eller hur är ordspråket... haha!!

De ser juh tungt ut just nu att den där lille fisen skulle bli en hockeyspelare, men de går juh fort i hockey, de har en vis man sagt en gång i tiden ;)

Ses inatt!! /Böte

Anonym sa...

Ja det liknar mer konståkning än hockey men han får väl bli gitarist som far sin heja Löven/moffa boffa

rantis sa...

HHHJJÄÄÄÄLP!!!!
j*vla skit, f*an..shit..
nu är de bara tråkigt här..
Min stora bärbara datan vil inte starta, å tänk OM mina bilder försvinner....
Sen startade inte jobb BERLINGON i morse, men troligvis för kallt.....'MEN sen har Turbon i audin lagt av också!!!! Vet inte vad som e fel, men bilen accelerar (eller hur det stavs) inte, hur trög som helst,,,
SUCK!!!!!!!!

Rantamor sa...

Näe nu får lilla C:s mamma å pappa försvara sin lilla plutt...jag som har lagt in världens snyggaste foto av lilla C på sitt allra första dagis......blir visst en hockeyspelare av han, och söt är han d kan ingen neka....mommos hjärtekrossare....

Lilla stora C's mamma sa...

Du har verkligen rotat runt i fotoarkivet, lille C var otroligt liten, jämfört med nu så är han ju stora C nu, lilla älskligen.
Finns det något mera underbart än idag när lillprinsen är nyduschad och med skelettpyjamas på, ser på mig och säger helt appropå, -Jag älskar dig.
Säger bara det, lövenkillen i all ära men i det läget var han knappt på andra plats på kärleksstegen.

Mycket kärlek via webben från tomteborna.
Kram!

LissenTo sa...

Inte lätt att övertyga barn om dom inte vill.
Fast till slut blir dom nyfikna och vill pröva.
Ha det gott