fredag 5 februari 2010

Den enda jag vill ligga med just nu....

Vi har ju alltid ett val vem vi vill ligga med, just nu vill jag ligga med min ryggbänk i en ställning upp och ned. Annars tänker jag inte skriva så mycket om olika ställningar för det har vi ju fått mycket av nu i Hotel Paradise. Fast inte mycket har vi fått se annat än att det har guppat och slafsat på under vita lakan, resten har vi med bra fantasi fått gissa oss till.
Om jag har tittat??? Nä råkat sappa över till den kanalen ibland....brukar det ju heta, eller hur?
Nej nog om ställningar och sex, jag skulle mera skriva om mitt förbannade ryggskott, och när jag ibland skriver i min blogg att , nä nu går jag och hänger mig så vill jag att alla ska veta att jag hänger mig i fötterna och i min ryggbänk.
Hängde där idag och kollade att jag fått skavsår på mina hälar, inte så konstigt mina vrister ska orka bära hela storkroppen. Skulle jag därimot hänga mig, ja just hänga mig så skulle inte nacken klara av min tyngd, så tacka vet jag stadiga vrister att hänga i, så lite skavsår kan jag leva med bara jag får ordning på mitt ryggskott.
Vi lyckades ta en poäng i hockeyn igår, alltid något och min Jakobstadsbo somnade sent men rätt nöjd och Böte har jag inte hört ett ord av, han är uppe i fjällen nånstans och brottas i nån snödriva eller något sånt. Skulle tro att en å annan procent alkohol slinker ned och pissas ut. Varning: ät inte gul snö!!!!
Och Hedlund höll sig alldeles lugn igår???undrar vad han sysslade med? Men han var ensam hemma och det var nog tyst, så jag vet mera än tror att han somnade. Eller???
Nu hoppas jag att lilla C blir frisk, som jag sa idag när jag pratade med den lilla juvelen på telefon, att han skulle kasta ut febern. Puss från mommo och hennes kompis moffa, vi väntar dig på söndag.
Tjingeling tingeling...

1 kommentar:

Malin sa...

Kom att tänka på att det måste vara därifrån "att ligga i långbänk" kommer ifrån, eller, finns det ens ett sånt uttryck?? *förvirrad* Ja nu sitter man mätt, nöjd och lite lätt berusad i soffan och slöar. C har varit lite piggare i eftermiddag men fick igång hostan precis innan han skulle krypa isäng såklart.
Nu måste jag släppa datorn, sambon ska lyssna på lite hockey modell lägre nivå, snart ännu lägre befarar han, inte ens att Timrå och Löven i samma division.
Ät och må gott! Lilla M