tisdag 9 februari 2010

En lekdag...


Den här dagen har gått i lekandets tecken. Och ja precis d va ju om den där cirkusen vi lekte redan igår och skulle fortsätta med idag. Det höll på å blev tidigt. 03:45 ropade lilla C, "mommo, moffa jag är vaken nu", och lät hur pigg som helst. Hm...cirkus direktören var rätt yrvaken och rätt trött....så jag förklarade för lilla C att det fortfarande var natt och att mommo å moffa tänkte fortsätta sova.
Det blev helt tyst. Och när jag kröp isäng viskade moffa..."va gjorde du????" Inget sa jag, talade bara om för honom att han skulle somna om, och det gjorde han.
Vaknade sen i normal tid, och vi har lekt cirkus, lekt med bilar, favoriter är ju moffas gamla bilar, vi har målat, läst sagor och vi har byggt lego, och lilla C var alldeles slut ikväll å tvärsomna. Mommo å moffa är rätt slut dom med =)
Härligt med barnbarn, och man behöver inte slå på radion...precis...
Bäst att gå å lägga sig ifall cirkusen fortsätter imorron...extra föreställning!!!!
Tjingeling.

2 kommentarer:

Camilla (Rantis) sa...

haha....ja du inte lätt med en sån pigg "cirkus-a-krabat" som ska leka cirkus med mommo...
*S*
Snygg manege (eller hur det nu stavas) ni har byggt, med hästar å allt...

Vi har haft dejt med en begravningsentreprenör idag.... inte lika skoj som er dag då.... men vi fick ihop till en extra föreställning i alla fall, vi kör samma program som när mamma Hedlund hade sin dag i kyrkan ...
Pappa Hedlund var ju inte den som sa hur han ville ha det precis, så då tog vi å kopierade det han valde till sin fru, och det blir nog bra....
12 mars blir det av...
dan innan ABBA show med syrran.... thhjjooo...
Från den ena spektakulära showen till den andra... eller??!

Malin sa...

Vet du mommon, man kan låta lillprinsen leka lite själv också, vi som har härdat honom att leka utan vuxen inblandning, nu blir det till att ställa om igen. ;-)

Skämt å sido, oändligt tacksamma är vi att C fick spendera några kvalitetsdagar hos er medans karriärsparenteserna fick göra sitt.

Kramar M