lördag 13 februari 2010

Alla Hjärtans Dag

Den var himla god, galna änkan....näe vänta nu...gula änkan hette den visst. Min äkta (finns det oäkta) man köpte en champagne till Alla hjärtans dag, jag gjorde en god middag (vet att det är imorron) vi åt renstek (grymtgod) och drack gula änkan till. Tack lill M för tipset....den var god. Men som äkta mannen sa, blommor tål han inte (atjooo) och choklad blir vi tjock av...kvar blir champagne som vi blir både tjock och yr i bollen av och som dessutom är förbannat god.
Jaha ja då har man sett andra delen av melodifestivalen, å va den bra då....näe. Å Kalle me knätofsarna, va den bra..näe..katastrof. Kan inte Sverige få fram nån Lordi....som Finland...lite klös som vi kan vara stolta över, vem är stolt över Kalle ????? Tur att det är OS nu ska vi ta lite medaljer. Lejonen!!!! Nu har ju Foppa gjort sitt. Förresten hörde att han sålt sina tofflor utanför den stora invigningsstadium...köp två betala för tre...det gick bra, för nästan ingen kunde svenska.... ha ha ha. Men imorron kommer väl alla återköp!!!
En fråga till Lövenkillen..varför var kakburkarna tomma???
Tingelingtingelig jag fattar ingenting....

4 kommentarer:

Malin sa...

Aha, du menade så...den galna goda änkan, visst är den fin, snudd på bättre än Roger, lite mera smak faktiskt. :-)
Nu ska vi heja på skidskyttetjejerna!!

Lilla M

lövenkillen sa...

Tja , man var ju tvungen att bunkra före fjälltrippen likt björnen över vintern......... För fiskegaranti var det väl inte och någon mat rymde vi inte för all annan packning !!! Eller var det Staffan som åt upp dom månne?

Camilla (Rantis) sa...

Goda glada änkan...
låter som en bra text på nästa års melodidravvel!!
*hahaha*
Ja, där ser man, äter man på samma gamla Gi bröd under 2 veckors tid då har man råd med dyra änkan....
Gottgott!!!

Ja, men Kalle M i Hannas ( sista tjejen) utstyrsel sjungandes i ett vattenfall...
hum.... ja, de e nog en vinnarlåt...
nynnar...naaannaaa ...goda glaaaaada änkan å jag.... nannnaaa naaaaaa!!!!

nääääää.... Staffan säger att han aldrig fick smaka på några kakor!!
Men han saknade sina inlagda potatisar...

Camilla (Rantis) sa...

Om du vill vara med i dagens Triss med temat känsla..... så kan jag fixa länken å sånt om du är osäker, bara du gör ett inlägg....
Är ju jätte många som e med på Trissen, så jag tänkte för att få ut din blogg bland lite fler så kan du ju delta i trissen....
KÄNSLA var dagens ord!

en massa ♥♥♥♥ till er idag!
Pössen från Minga