söndag 7 februari 2010

Colin Rembrant.


Idag fick vi ett kärt besök och efterlängtad. Efter en vecka med feber och rejäl förkylning var nog den lilla killen riktigt trött. Men han kom ihåg att mommo minsann hade lovat att vi skulle måla när han kom. Så vi satte igång och lilla C fick till två riktiga konstverk. Han hade kontroll och namn på allt han målade, och lämnade som sann konstnär mycket till betrektarens ögon. Medan mommo försökte med att mera detaljmåla en rätt tråkig tavla.
Imorron skulle han måla mera, och sen skulle han ju prova den där sparken som moffa gjort, även om han tyckte att vi skulle vänta med att pröva sparken till sommar när det var bättre väder...hm....
Ja melodifestivalen igår blev ju en riktig tråkig historia, jag hittade ingen vinnare, så jag satt mig vid datorn och lyssnade på lite skön musik. Melodifestivalen är inte som förut...kanske vi saknade barnen, lite läsk och popcorn.... En tid vi inte kan få tillbaka....numera vill dom stora barnen inte alls ha läsk eller popcorn....men ett kvarstår dom är lika välkommen och det är lika roligt att ha dom här när dom kommer.
Imorron är det måndag, och för vissa fjällresenärer känns det säkert hårt med en vardag??? Men innan vi vet ordet av är det fredag igen.
I Bollnäs blev det lessamt, men vi tänker på er i sorgen. Styrkekramar till er båda.
Skall lägga mig tidigt för imorron blir en händelserik dag med lilla C. Det blir några godagar för oss med kvalité.
Tjingeling.

Inga kommentarer: