måndag 1 februari 2010

Fullmåne och nattvandring..

Inatt sov jag otroligt dåligt. Trodde att det var "bara" ryggen som värkte å jäklades, men när jag gick upp så ser jag att det är fullmåne. Kameran tänkte jag genast, måste ta en bild på min nattmara. Men innan jag går ut så tittade jag på termometern och ser att....hjälp det är nästa -30 jag kan inte gå ut i bara särken. Grannarna kanske åxå är vaken och jag vill ju verka normal ialla fall. Så därför tog jag ett foto genom köksfönstret, och det blev ju inte så bra....men grannarna tror ju fortfarande att jag är normal.....eller?????
Nu har vi installerat Stor-Britt i skafferiet, blev riktigt bra, å nu står hon där å brummar så fort vi blir kaffesugen. Tack Böte vi ska ta väl hand om Stor-Britt, å saknar du henne vet du var hon finns. Å du Lövenkillen kom gärna med mera bönor, mumsigt gott.
Undrar hur många av er åt renskavsgryta ikväll???
Inte vi, vi åt kassler å rester från en alldeles för fort försvinnande helg.
Nej nu får ni gissa, jag går å pissa.


2 kommentarer:

Camilla (Rantis) sa...

Jag åt renskavsgryta... *S*

...å har du två fullmånar???
Ja då förstår jag att du INTE kan sova....
*haha*

Nattinatt!

Lasseivåmma sa...

Jag tror att du är en hävert på att baka, så slå ihop några mandelskorpor, jag lovar att dom är goda, har just ätit några. Men du, om du ska bli en bra fotograf, och det ska du ju, så får man inte vara rädd för att bli betraktad som lite knäpp. Ut med dig och fota månen i särken, -30 är väl inte så farligt. Lång brännvidd, 1/100-del och bländare 11 - fullmånen är mycket ljusstarkare än man tror. PS ta på ett par skor och sätt kameran på stativ DS.