tisdag 1 februari 2011

Snabbsex under sängen.....

Idag har vi inte gjort många knop. Ja jag ilsknade till lite på förmiddagen, och avreagerade mig på övrebotten med "snabeldraken" och miljömoppen utan ström.
Jag tog helt sonika korn på alla tussar som for över golvet, så fort någon av oss skred fram.
Var kommer allt jävla damm ifrån, så snabbt.... rätt va det är så finns det överallt, dom har nog snabbsex under sängen skulle jag tro, och föder med graviditets intervaller på en timme.
Va jag blev förbannad på ???
Ja det gamla vanliga, datornhelvetet  förståss, om den kunde funka som jag tänker....ja då hade jag kanske varit rik idag, och alla hade haft ett fungerande datasystem...
Tror jag iallafall !!!!
Jag har ju bloggat ett helt år nu så jag borde veta *asgarv*....
Förresten TACK alla för era gratulationer och alla SNÄLLA kommentarer på min 1 års dag, jag blev så oerhört glad. Det är sånt här som gör att jag vill fortsätta.
Idag satt jag å redigerade ett foto som jag tog ute vid havet, en ensam liten vindpinad tall, jag tyckte att den blev så ensam och sårbar.....och vacker.

Sen blev det dags för matlagning igen, och eftersom jag stekte kesoplättar till lunch, vilket var riktigt gott, men jag var ju tvungen till lite mjöl, 3 matskedar dinkelfullkorn, så fick det bli något som saknade kolhydrater till middag. Fram med köttfärs...hälften vanligt och hälften renköttfärs, lite svamp(fårtick och sopp)stekt med lök och paprika, ägg och lite ramlösa.....

Vips så har man goda köttfärsbiffar, saftiga och kryddiga.

Vi festade på med varsin hamburgare, men utan bröd, men massor av god ost och ett stekt ägg, och med god sallad till är ju detta inte fy skam på en tisdag-kväll.
Det gäller bara att ha lite fantasi, och hålla alla kalorier borta, och kolhydraterna en armslängd ifrån. Och just nu går det riktigt bra.
Men idag blev det ingen promenad, vi var lata, kan ju bli så ibland och ikväll regnar det underkylt, vilket betyder att man får gå med andakt imorron.
Vi hade funderat på att ta en tur till Umeå, d va länge sen nu, och då ska vi nog träffa vårt hjärtats längtan, LillaC. Ja vi får se vad morgondagen bjuder på.
Tror jag klarade mig utan svordomar ikväll....eller ????

Tjingeling i bloggvärlden.....

24 kommentarer:

BP sa...

Alltså ditt ensamma trä är helt enastående. Trodde ett tag att du hade målat/ritat det på akvarellpapper med struktur. Helt fantastiskt!!!
Vad gäller din mat så fortsätter jag dregla. Gud vilka rätter du gör (renfärs har jag aldrig ätit, bara älgfärs). Det verkligen vattnas i munnen på mig.
Hur var det då med en matblogg Rantamor?

PS. Nej, tror inte att jag hittade en enda svordom värd namnet;-) DS

BP sa...

Svar: 1. Det satt hårt inne att jobba hela eftermiddagen;-)
2. Det var en gång... då vi hade två tvn och 48 (eller så) kanaler. Nu har vi bara en fungerande tv och 5 kanaler. Maken kollar House på Femman... å jag bloggar.

PS. Räcker det som svar;-) DS

mimmi sa...

aha .. det är så de gör för att det blir så många dammtussar .. nu vet man det :)
Ja se det med dator .. det är inte lätt .. jag vet inte hur många gångar jag har fått gjort en ominstallation .. för att jag har gjort något som jag tyckte var bra på datorn ..men datorn tyckte .. klart och tydligt att det var ABSOLUT inte bra .. så det var bara att återställa den så blev den nöjd och belåten igen ... ett tag i alla fall :)
kram :)

Rigmor sa...

Har just kommit hem från slit och elände, å så känner jag att jag måste hälsa på hos dej såhär på kvällskröken innan ögonen faller ihop.
Du ska vara glad att du har dammtussar bara, här börjar de bli i storlek med grävlingar. Hur fan kan det bli dammigt när ingen är hemma?? Är det kattdamerna som har raveparty när vi jobbar?? Får ta ett snack över en Whiskas någon kväll, nu börjar deras matte tröttna.
Nu ska jag vända på kudden, pussa gubben i nacken, klockan ringer 05.30 i morgon, och egentligen borde Eu förbjuda folk att gå upp så dags....
Ha det så gott vännen!
Kram

Pumita sa...

Haha, läste rubriken och trodde att det här var ditt bidrag till TisdagsTemat. Men så väl var det inte. ;D Måste bara säga att den där bilden är outstanding!

Pumita sa...

Trädet alltså... nu börjar jag bli trött.

agnetha sa...

Svär på du det glädjer mitt hjärta!! KRAM

Ann-Mari sa...

Ensamma trädet är så vackert!

ÖB - då har jag nog stiftat bekantskap med dig tidigare :-). Vi har inte haft tidningen på över 10 år, men när vi först flyttade hit prenumenerade vi...

Ha en fin dag! Ann-Mari

Nette Cecilia sa...

Av rubriken att döma undrade jag om det har blivit sk vuxeninnehåll i din blogg men kom snabbt underfund med att du hade samma djur som hos andra bloggare.Bilden är ju superfin ,kramis Nette

Marie sa...

Tallen är oerhört fin. Du har redigerat den så läckert. Ser nästan ut som en teckning. Smarrigt värre med biffarna. Aha du är "into" GI också förstår jag. Kesoplättar låter smarrigt. Måste jag testa nå´n gång.

Annelie sa...

Jag måste också ta ett tag idag med snabeldraken, får besök i eftermiddag och jag vill ju vara ensam med henne, inte ska det vara en massa tussar som pockar på uppmärksamhet då! Dom är så stora nu så ja tror de kan börja prata med mig vilken sekund som helst!
Och ditt träd, det är fantastiskt vackert, klart du ska göra en tavla av den!

Hasse´s Skärgårdsbilder sa...

- Har precis samma problem med dammråttorna...
Å´sen där där solen som skiner in och lyser på dom...:o)
- Snygg bild på det ensamma trädet !
- Ha det så bra !!! / Hasse

Kerstin sa...

Ja, jag undrar också över var de där småråttorna kommer ifrån. Små och små, de kan vara rätt stora faktiskt. En gång hade dottern en som var så stor att den åt upp hennes glasögon! Jojo, hittade dom under sängen till slut, inte helt uppätna men tillräckligt intrasslade i alla fall. :)
Be sonen lotsa dig till biblioteket. Det är svårt att förklara, jag är inte den bästa på att förklara, speciellt när jag inte kan alla gatunamn. ;)
Ha en fin dag.

Kerstin sa...

Glömde ju säga att bilden på trädet måste du göra en tavla av. Den är superb!

Bildgatan sa...

Låter som att jag borde titta hit för att få inspiration till mat.

Ren- och älgfärs låter som en bra kombination. Älskar båda djuren både som maträtt och fotoobjektiv.

Ditt konstverk med trädet var verkligen i min tycke ett konstverk.

Just nu blir det bara kaffe och en kaka som jag hoppar över, kakan allts. När alla kläder krympt i tvätten är det lika bra att göra som dem.

"Lillagul" sa...

Så det är så dammråttor förökas ?!
Genom att ha snabbsex under sängen ? Kunde jag ge mig den på :)
Här försöker sig Kjelle Bus på att plantera gosemöss i blomkrukan , utan önskat resultat ska jag kanske tillägga :)
Mmm , så goda dina biffar ser ut !!! Synd att man inte kan sticka in näven i dataskärmen o provsmaka en ;-)
Nää jag hittar faktiskt ingen svordom värd att gnälla över , blev ju fan nästan besviken :)
Trevlig onsdagkväll !

Herr Nilssons Fru sa...

haha..ja de har jag aldrig tänkt på men så är de nog, de har snabbsex under sängarna..oh säkert sofforna oxå. Tänk de som har dammallergi..hua.
Inte var arg...se så, lee...!!
De hjälper inte att vara arg på datorer, de reagerar inte på sånt..tyvärr.
Dina biffar ser såååååå goda ut, jag är vrålhungrig, vi ska äta alldeles för sent i afton...om någon halvtimmer, kycklingfile i ungen nu.mmmmmm

Kramiz

Oljekritan sa...

Vackert så det kommer gråt...nä ljuger..men det var en mkt fin bild..träd är fina..Jaså du har tagit till dig snabeldraken..fniss...visst kan man avreagera sig med den...och bli av med damm och dust...tur att de finns ibland. Tack för dina varma ord...Ska inte gnälla mer, ska göra nåt åt det...inte kul att det värker i axlar och nacke, och en chef som inte förstår....det värsta är att hon har själv jobbat med mig på mitt jobb och veeeeeeeeeeet precis hur det är!! Lustigt att en kvinna som blir chef, kan bli så blind...Jag jobbar i en skolcafeteria, sköter allt..beställningar beredning , fakturor rekvisitioner, telefon, gäster, kassan, ja det är stressigt, då vi har för mycket att göra på två personer..men, typiskt, så lyssnar igen...utan säger att vi ska planera och lägga upp jobbet annorlunda...suck...
Skönt att koppla av nu med bloggen..Mina barn sitter vid varsin dator och gör sina läxor..Mysigt har vi!!! Kram till dig //Karina

K.E. sa...

jag måste säga att jag "gillar # att läsa vad du skriver...dina svordomar. och uttryck om saker och ting..samt inte minst din matlagnings beskrivning.sen kollar jag på dina tallrikar..du har ju oxå gröna anna..känner i gen oss här på dina beskrivningar på dig och rantafar.liknar mycket mimmi och mig...dina bilder är heller inte fy skam..hälsa rantafar ;)

Mi´s nya liv och det jag redan levt sa...

Godkväll i stugan !
Har jag skrivit förut.
Vilka goda biffar Du gör, minns hur det smakade saftigt.Synd att jag har tappat smak för kött.Inte ens korv gillar jag längre,jo Stockholmare o.Kalkonkorv går bra.Det finns en Rishultskorv, ett familjeföretag som gör dem.Fast jag gillar pepperoni, det ska vara lite sting i.Förr älskade jag Stångkorv Special,det är säkert gott nog liknar pölsa.Men ändå inte.
Du skulle ha en receptblogg, be Camilla fixa en åt Dig som kan.
Tror jag skulle uppskattas av många.

Jo, jag hajar vad Du menar med pungspark, men det är hans Mammas fel att han är som han är, lite sent ändra på.Det har hänt att jag fått komplimanger av honom, om än sällsynt.Men nu är jag för tjock.Tjockare än när jag väntade Dottern.Något fel är det ju.Bantar o.bantar inget händer.Gillar inte den här, att inte få äta kolisar.Men idag panerade jag med nötmjöl, frasigt och gott o.saftigt Torsk,

Tack för Ditt stöd.
Kram Mi

Bettan sa...

Mmmm det ser ut och låter väldigt gott, ni är så duktiga som håller koll på kalorier och allt annat. Jag gör inte det, men det får jag väll sota för om ett par månader, hihi

Trevlig kväll på dig :)

ansepanse sa...

vad goda biffarna ser ut, håller du någon slags diet eftersom du pratar om kolhydrater, jättefin är den där bilden på ensamma trädet
kramar

Unknown sa...

jag har alltid funderat över varför dom ser ut att löpa ikapp för att hinna under sängarna, men du ger mig förklaringen; det är ju där de roliga händer alltså! =)
fin tall!
kram
susanne

Chris sa...

Bilden på trädet är helt fantastisk som bild och underbart processad. Riktigt bra jobbat!